FKK BABYLON - PRAVIDELNÉ NUDI PÁRTY

Archivni kopie starych prispevku byvaleho diskusniho fora, provozovaneho na adrese http://www.naturista.cz/forum do roku 2006. Nektere odkazy mohou byt jiz nefunkcni.

natur

čt leden 08, 2004 9:36 pm

FKK BABYLON - PRAVIDELNÉ NUDI PÁRTY

FKK BABYLON - NATURISTICKÁ PÁRTY 10.7.2004
Právě jsem se vrátil, nikoliv z Hradu jako Kléma, ale z Brna, z výstavy GO-REGIONTOUR.
Pan kolega Žurek to telefonicky předjednal, já to s panem ředitelem centra Babylon dnes dojednal. V libereckém aquaparku se budou konat sobotní naturistická "otevřená" párty v následujících (předpokládaných) sobotních termínech - 17/4, 10/7, 28/8 a 23/10.2004, vždy od 18. hodin do půlnoci.
Vstupné bude na celou tuto dobu pro naturisty 100 Kč/os. (textiláci to budou mít dražší, dle běžného ceníku). Za příplatek 200 Kč/os. bude možno si zajistit i vstup do Afrikana Sauna Klubu, kde kromě vířivky, sauny, místnosti s vodním lůžkem, solária a dalších vymožeností bude poskytnuto i určité občerstvení. V ostatních prostorách aquaparku bude rovněž poskytováno běžné občerstvení (s výjimkou lihovin), nápoje budou samozřejmě z bezpečnostních důvodů podávány v plastových kelímcích, zde si však bude každý svoji útratu hradit ze své peněženky. Akce budou nabízeny i v zahraničí a je jen na nás, jak budou úspěšné.
Centrum Babylon je samozřejmě schopné zajistit i ubytování v cenách od 200 do 1.000 Kč/os. a noc.
Tolik zatím prvotní informace, další poskytneme po podrobnějších jednáních s provozními pracovníky centra.
ing. Hájek, Natur Travel
zurek

pá leden 09, 2004 7:32 am

Re: FKK BABYLON - NUDISTICKÁ PÁRTY

Děkuju za promtní vyřízení.
Nutno připojit, že se pan Vajner - ředitel Babylonu naklonil těmto aktivitám velmi vstřícně a hlavně konstruktivně. Jeho snahy se nedají komentovat jinak než PODPORA NAHÁČŮ - nižší vstupné, vyhrazení centra ve velmi atraktivním termínu apod.
Připojuji ještě jednu věc, kterou pan Hájek nepsal - během těchto akcí bude v prostoru u bazénu fungovat hudba k tanci. Nepíšu přímo disko, protože žánr si můžou přítomní určit sami.
Osobně jsem velmi zvědav na českou účast icon_wink.gif. V současnosti ještě silně váhám s propagací v zahraničí. Přece jen jsme v Libeci v domácím prostředí a česky mluvících by měla být většina. Prubířským kamenem bude první termín. Pokud tam bude slabá účast, tak další už bude určitě v holandsko-rakousko-německé režii.
natur

pá leden 09, 2004 7:55 am

Re: FKK BABYLON - NUDISTICKÁ PÁRTY

Samozřejmě, jen okrajově jsme jednali o některých "lákadlech", která by měla tyto párty doprovázet - projednány však budou až s výkonnými pracovníky aquaparku. První akce bude až v polovině dubna, já osobně bych měl týden na přelomu února a března prožít v lázních Kundratice, cca 25 km od Liberce a samozřejmě jak návštěva pondělního koupání, tak i jednání s pracovníky je v mém programu.
Pokud se jedná o zahraniční účast - celá akce vlastně vznikla na základě jednání pana ředitele na veletrhu cestovního ruchu v Belgii. Samozřejmě - aquapark si od akce slibuje zvýšení ekonomických přínosů a zvýšení své prestiže jak doma, tak i v zahraničí. Osobně se domnívám, že ta účast ze zahraničí zase tak veliká nebude, možná v prázdninových termínech - a to my jsme zase u vody, u rybníků, písáků a moří. A jak pravil kolega Žurek - záleží jen na nás, jaký bude poměr mezi našimi a zahraničními naturisty a zejména mezi námi a "textiláky". Akce bude z ekonomických důvodů "otevřená", ale to je běžné i v aquaparcích na západ od nás.
ing.Hájek, Natur Travel
Tomaaas

so leden 17, 2004 1:38 pm

Re: FKK BABYLON - PRAVIDELNÉ NUDI PÁRTY

Bude to uřčitě perfektní my jezdíme na nuda plavání každý týden v pondělí a to tam bývá dost textiláků rozdělením vstupného by se to mohlo zlopšit
Romels

ne únor 01, 2004 11:15 am

Re: FKK BABYLON - PRAVIDELNÉ NUDI PÁRTY

Zdravím vyznavače nudismu.
Dnes už vím ,že se nebudu moci zúčastnit nuda párty v Babylonu.Nedalo by se pravidelná setkání pořádat každý měsíc.Např.každou první sobotu v měsíci. Je to múj názor.Jedno jarní setkání v takové míře je málo.Popřípadě takovým zpúsobem podpořit jiné lokality.I za takové krúčky Vám děkuji.S pozdravem Romels.
_________________
Neznám lepší pocit jak se vykoupat bez plavek.
zurek

po únor 02, 2004 1:44 pm

Re: FKK BABYLON - PRAVIDELNÉ NUDI PÁRTY

NUDI party je potřeba kumulovat do občasných akcí, jinak tam budou chodit jen textiláci. Na jeden jarní termín se naháči spíš sejdou, než aby to bylo častěji. Podívejte se na každotýdenní n-hodiny v Babylonu - vždy je většina plavkáčů. Takže nelze očekávat, že najednou začnou naháči chodit každý měsíc na party. Navíc těch akcí je už v nadcházejícím jaru opravdu až dost
zurek

pá únor 27, 2004 1:45 pm

Re: FKK BABYLON - PRAVIDELNÉ NUDI PÁRTY

Kdo by chtěl podniknout nějakou akci před tou nudi-párty (přes den) nebo v neděli, tak dejte vědět. Buď sem, nebo na webmaster@naturista.cz .
Při té nejlepší konstalaci počasí by se dalo podniknout i něco takového jako: http://www.naturista.cz/zpravy/snih.htm . Doufám, že nám Liberečáci doporučí nějakou dobře zastrčenou trasu. Předem děkuji.
natur

út březen 30, 2004 8:08 pm

Re: FKK BABYLON - PRAVIDELNÉ NUDI PÁRTY

NOVÉ - PODSTANÉ INFORMACE O NUDA-PÁRTY V BABYLONU
Dnes jsem měl obsáhlý telefonický rozhovor s pracovníky centra Babylon ohledně organizace nadcházející sobotní nuda-párty dne 17.4.2004. Takže:
* vstupné bude pro naturisty 100 Kč na večer, pro ostatní 290 Kč za osobu. Ale pozor - organizátoři v centru zjistili, že je to potřeba nějak odlišit už při nákupu vstupenek. Zlevněné vstupné bude pouze pro naturisty.
* vstup do Africana klubu bude za příplatek 100 Kč za osobu. Vzhledem k tomu, že se do tohoto prostoru vejde max. 15 osob, budou prodávány "místenky" do celkem 4 skupin - 18.00-19.30, 19.30-21.00, 21.00-22.30 a 22.30-24.00.
* normálně bude v provozu masér, sauny, atd. V případě saun jsem vyslovil přání, aby na tento večer nebyly rozděleny na "ženy" a "muže", ale byly společné. Bude projednáno.
* při ubytování v hotelu Babylon nebudou naturisté platit vstupné do centra (do Clubu příplatek ano).
Tato první párty je v podstatě mimo organizační zajištění ze strany UNA, předpokládáme, že bychom na podzim mohli v rámci této akce uspořádat víkendové setkání naturistů v okolí Liberce.
ing.Hájek, sekretář UNA
natur

st duben 07, 2004 8:55 pm

Re: FKK BABYLON - PRAVIDELNÉ NUDI PÁRTY

NUDA BAZÉNY V ZAHRANIČÍ
Jak jsem slíbil - zde je informace o možnostech naturistického koupání v německých aquaparcích. Vše naleznete na www.kristallbaeder.de
ing.Hájek
Lemonade

út duben 13, 2004 8:15 am

Re: FKK BABYLON - PRAVIDELNÉ NUDI PÁRTY

To je takova skoda, ze to mam do Liberce tak daleko!!! Urcite to bude uzasne! Zdravim z Ostravy, Eva

Moderator: My se budeme snažit oslovit stejně tak, jak jsme se domluvili s Babylonem i s jinými Aquaparky. Tyto můžou naturistickými akcemi zatraktivnit svůj provoz. Otázkou je, jak tyhle akce budou navštěvovány a kolik jich naturistický národ dovede za jednu zimní sezonu vstřebat.
Ledasco napoví už tato sobota. Zdá se, že bude ideální počasí (20°C) pro celodenní návštěvu Liberce, Ještědu, Jizerské hory... a večer přijde vhod relaxace v Babylonu. Nic ideálnějšího si na závěr letošní zimní naturistické sezony nemůžeme ani přát.
Ivoš Žurek http://www.naturista.cz/zpravy/2004party-babylon.htm
natur

út duben 13, 2004 2:05 pm

Re: FKK BABYLON - PRAVIDELNÉ NUDI PÁRTY

Ze svého okolí již vím minimálně o 20 naturistech, kteří určitě příjedou. Těm z větší dálky jsem dokonce objednával ubytování v hotelu Imperiál. Ještě dnes v poledne tam měli volno.
A k těm aquaparkům jinde - musí být patřičné štěstíčko. Příznivý názor vedení, dostatek naturistů a hlavně ekonomické důvody. Už jsem to možná někde uváděl - Babylon to nedělá z nějaké veliké lásky k nám. Prostě s výstavbou dalších aquaparků v Liberci ubývá klientů a Babylon je dost poloprázdný. A tak se hledají nové možnosti, kopírují se záležitosti z EU. Díky za ně.
Hájek, UNA

Moderator: Těch nových Aquaparků je fakt množství. jen z poslední doby:
Uherský Brod: http://www.delfinub.cz/
Slaný: http://www.vshslany.cz/atrakce/aquapark.htm
Kladno: http://www.mestokladno.cz/samk.asp#Aquapark
Liberec má ale nenahraditelnou výhodu svým okolím. Těžko se někdo pojede jen tak vykoupat přes 1/2 republiky.
Ten počet 20ti zájemců je doufám jen zlomeček skutečného počtu. Pokud to bude x10, tak můžeme mluvit o tom, že akce má slušné vyhlídky.

Ještě k tomu EU. Jak jsi uváděl ten http://www.kristallbaeder.de , tak to jsou aquaparkové komplexy v západním Německu, o kterém našinec říká, že "je moc nábožensky založené, konzervativní a naturismus tady moc neletí". Ve zmíněných komplexech je v každém 2x týdně FKK provoz. Takže máme co dohánět.
zurek

čt červenec 08, 2004 12:56 pm

Re: FKK BABYLON - PRAVIDELNÉ NUDI PÁRTY

Sobota 10. 7. 2004 v pořadí 2. naturistická párty v Babylonu.
Počasí bude na pěknou túru Jizerskými horami, na Ještěd apod. a večer hurá na tobogány!
http://www.naturista.cz/zpravy/2004party-babylon.htm

Vstupné pro naturisty: 100 Kč na dobu 18 - 24 hodin.
--------------------------------------------------------------
Nabídka:1-2 x měs.(pondělky)Praha-Liberec(Ac.Babylon) a zpět-19až23h start z CČM. 4 míst. os auto: 1 os.140,-Kč; 2os. á 100,-, 3os. á 80,-Kč, nejlépe jednotlivci do 35l. Poptávka: spolujízda 1-2x měs. dtto viz. výše-platím max. 180,-Kč.
SdB21@post.cz