JIŽNÍ MORAVA - JM kraj

Archivni kopie starych prispevku byvaleho diskusniho fora, provozovaneho na adrese http://www.naturista.cz/forum do roku 2006. Nektere odkazy mohou byt jiz nefunkcni.

zurek

st únor 26, 2003 2:01 pm

JIŽNÍ MORAVA - JM kraj

Rodinné(společné) sauny a NUDI bazény na Jižní MORAVĚ (nové můžete zaznamenat sami, nebo údaje pošlete sem: sauny@naturista.cz):
-
BLANSKO Městs. lázně, tel: 516 41 41 03, otevřeno stále kromě úterý, SPOLEČNÁ: čtvrtek 15-21.30, neděle 14-21.30
BOSKOVICE WWW, společná ve středu, areál plaveckého bazénu
BRNO Naturistické plavání: PODROBNOSTI.
SAUNA PRIMAVERA WWW Komplex společně s fitness, soláriem, pizzerií atd. ul. Böhmova 11
SAUNA - WWW Havlenova 2a,Brno město,Jihomoravský kraj,/nachází se blízko centra u Mendlova náměstí,vedlejší ulice Vídeňské/,R.Marek,777/135668
SAUNA v Brně-Medlánkách, ulice Hudcova 33, od 17 hodin až do večera každý den. tel: 606/850 841.
BŘECLAV Fibichova 1, společná: čtvrtek a pondělí, WWW
HODONÍN- Sauna Kazeto Valalta http://www.kazeto-valalta.cz - společná denně kromě út a st.
KYJOV-
MORAVSKÝ KRUMLOV-
VESELÍ n./MOR.-
VYŠKOV Plavecký areál, sídliště Dukelská, společná pátek 14.30-21 hod. WWW
ZNOJMO Lázně, nám. Svobody 15, tel: 515224401. Společná: pondělí 17-19 matky s dědky, 19-21 smíšené dvojice
Hotel PRESTIGE - bazén, sauna, fitness WWW MAPA
Abel

ne červen 29, 2003 12:16 am

BRNO - koupaliště DOBRÁK

28.6.2003 10:07:08 Naše koupaliště má zájem stanovit jeden večer v týdnu pro koupání bez plavek, obdobně jak je tomu například v Liberci. Pokud máta zájem kontaktute nás, abychom domluvili podrobnosti (který den,v kolik hodin/20-22 máme večerní koupání/)Zdraví Dobrák

Tohle jsem dnes, vlastně včera večer našel na Quicku. Kdybych mohl jak nemůžu, hned bych to začal organizovat. Doufám, že tahle nabídka nezůstane nevyužitá.

BRNO - koupaliště DOBRÁK
Domovská stránka se všemi informacemi
zurek

po září 29, 2003 7:01 am

Natur klub BRNO?

DŮLEŽITÉ!!!
Dobrý den,měl bych prosbu na všechny nudisty z Brna, jestli by se mezi nimi nenašel někdo, kdo by založil Brněnský natur klub?
V Brně není žádné nuda koupání v krytém bazénu a právě o to by se mohl postarat Natur klub. (nebo někdo jiný)
Děkuji Michal - Brno. nudemike@seznam.cz

ABEL:
Údajně existuje, jistý Aleš Prchal o sobě prohlašuje, že je jeho předsedou, viz klub "Naturismus v Brně a okolí" na Quicku. Nějak zatím ale nevím, žeby vyvíjel jakoukoliv činnost. Přitom by to bylo třeba jako sůl, a nejen kvůli tomu zimnímu koupání.
akonec@seznam.cz
zurek

ne březen 07, 2004 9:43 pm

Re: JIŽNÍ MORAVA - JM kraj

Pro oživení zopakuju snahu několika lidí zajistit hodinu nudi plavání v některém zařízení Lázní Brno http://www.lazne-brno.cz .
Za naturisty se v poslední době zaručila i jedna z největších našich kapacit v oboru saunařství - Dr. ing. Zdeněk Pospíchal z Brna, který osobně intervenoval na ředitelství Lázní města Brna u ředitele Judr. Česlava Gojného. Bylo předběžně slíbeno zřízení 1 hodiny rezervace pro naturisty v Lázních Rašínova...
Podrobnosti měl přijít domluvit Radovan Jelínek, který projevil zájem dohlížet na bezproblémový chod plavání pro naturisty.
Od té doby (cca. 1,5 měsíce)ovšem ředitelství LMB nereflektuje na telefonáty a nejeví pražádný zájem o vyřešení této situace. Připomínám jen, že jde o placený pronájem bazénu, který by byl pro LMB ziskový jak finančně, tak z hlediska atraktivity.
V této situaci dnes už nezbývá přiliš mnoho možností. Prosím tedy všechny vážné zájemce, aby se obrátili S L U Š N Ý M emailem přímo na vedení lázní sekretariat@lazne-brno.cz a tím ubezpečili pana ředitele o zájmu velkého množství Brňanů o naturistické plavání (v současnosti cca. 60 lidí).
Doufejme, že se momentální nezdar přece jen obrátí k lepšímu a brněnští naturisté si svoji hodinku v některém krytém bazénu přece jen vydobudou.
Přeji mnoho zdaru.
Ivoš Žurek
http://www.naturista.cz
glide

ne listopad 14, 2004 5:36 pm

JIŽNÍ MORAVA - sauny

HODONÍN - Rybáře

http://www.ho.cz/texty_a/o_hodonin.htm
společná sauna - sobota, neděle 13-20:30

Krytý bazén
http://www.hodonin.com/vismo/dokumenty2.asp?u=4041&id_org=4041&id=325525&archiv=0&p1=&p2=&p3=
společná sauna středa 10-13:30, 16-21hod., pá 14-21.30hod., neděle 16-20:30
zurek

út leden 18, 2005 2:02 pm

Re: BRNO - SAUNY

Sauna PRIMAVERA, Böhmova 11, Brno
http://www.prima-vera.cz/sauna.html
zurek

út říjen 25, 2005 7:54 pm

Re: JIŽNÍ MORAVA - JM kraj

Loňský organizátor a sponzor brněnského n-plavání po 15 000 ztrátě z loňska další podpory n-plavání zanechal a letos se nenašel JEDINÝ Brňák, který by n-plavání znovu rozdejchal icon_evil.gif
Brňáci = ostuda jak BRNO!!!!!
Milan M.

pá listopad 25, 2005 12:19 am

Re: JIŽNÍ MORAVA - JM kraj

Chtěl bych vidět toho blázna, který by po zmíněném finančním fiasku do toho za těchto podmínek šel. Brnu bohužel chybí charismatická nudistická osobnost (via Ivo Ž.), která by měla chuť a hlavně čas organizovat naturismus v Brně, nebo vstřícný ředitel bazénu (via p.Vajner), který by nabídl rozumné podmínky pro N-plavání.
Nicméně o ostudě bych si v souvislosti s městem, ve kterém nežiju a nepracuji nedovolil psát, naturismus nijak nevzkvétá na většině území této republiky, oficiální organizace byla zrušena pro absolutní nedostatek aktivních členů, skutečné N-aktivní oblasti se dají spočítat na prstech jedné ruky.
Pracuji mimo svého zaměstnání v dost velké neziskové organizaci dětí a mládeže (přes 2500 členů v Jm kraji) a i v tak veliké organizaci je problém obsadit důležité funkce skutečnými aktivisty. Takže mě vůbec nepřekvapuje a Brnu to nijak nevyčítám, že mezi cca 30-50 pravidelnými účastníky loňského N-plavání se nenašel další altruistický sponzor, ochotný tuhle atrakci financovat. Úšklebky a rýpáním zvenčí se takový asi taky nenajde, myslím Ivo, že prosté zkonstatování faktu, bez uštěpačných narážek, by bylo odpovídající.
----------------
Žurek:
Určitě bych nerýpal, kdybych neměl důvod icon_wink.gif V Brně je těch důvodů ale celá řada. Jen když se podíváš na internet - těch tvůrců n-stránek z Brna: Prchal, Pohodička, Goldbrik... to jsou všechno Brňáci, kteří vkládají do svých n-i-aktivit nemalé úsilí. Chtěl jsem do nich rýpnout, protože z vlastní zkušenosti vím, že naturistů je v ČR všude spousty, natož ve druhém největším městě republiky. Propagace naturismu je ale v Brně na velmi neefektivní úrovni. Nedávno jsem četl článek o naturismu v Brně v Rovnosti, kde se psalo, že "pár lidí se chodí opalovat na Osadu a naturisické akce se pořádají na Pardubicku" icon_sad.gif. Ani jdna zmínka o zimním n-plavání v Brně. Ta zmínka by bylo ale jedno promile z celkové propagace.
Pomlčel bych o charizmatické osobnosti. Spíš bych chtěl vyzdvihnout soustavnost, která je v současné době absolutně nezbytná. Příklad: naše n-akce v HK avizujeme pravidelně 20ti východočeským médiím, přímo v areálu je vitrína s aktuálním panelem. A SAMOZŘEJMĚ upoutávky na všech naturistických lokalitách! Přes tuto propagaci mi spousta lidí na akcích říká, že o tom nikde neslyšeli, že se o ní dozvěděli až tady.
OK, rýpání už nechám, ale přimluvil bych se za omezení n-internetových aktivit ve prospěch práce v reálu. Můžu vám garantovat, že budete mít nesrovnatelně hřejivější pocit, když se vám na akci sejde 150 naháčů, než když váš třeba pozlacený n-web pochválí sám Bil Gejc icon_biggrin.gif
zurek

út březen 14, 2006 4:10 pm

Re: JIŽNÍ MORAVA - JM kraj

SAUNA PROSTĚJOV:
U BAKALÁŘŮ letní tělocvična Za Kosteleckou ul Prostějov

Sauna je vedena jako klubové zařízení a je spojena s malým barem o kapacitě 25 osob.Možnosti oslav-akcí a uzavření pro skupiny.Jediný nedostatek-není ochlazovací bazén.Na provozovně masáže.Návštěva rodin s dětmi neomezena.Vstup i samostatně-nemusí být pár.Máš-li chuť se saunit jsi očekáván-a.

Kapacita prohřívárny 10 saunařů

Cena ------------------------------------
40Kč hodina ,50Kč jak dlouho vydržíš

-- Kontaktní osoba -------------------------
aeimaser@volny.cz mob.777 56 06 86
zurek

čt březen 30, 2006 8:55 am

HUSTOPEČE - KURDĚJOV

V Kurdějově (30km z Brna na BV, v Hustop. na Kurdějov) je v hotelu Tenis
www.hoteltenis.cz možnost pobytu bez plavek. "Údajně" se tam vyskytují i naháči. Cena: 100 Kč/hod. pro saunu, bazén 7x13 m, bublátka. Pronájem vodního světa 3000 Kč/hod. Možnost tenis. haly, volejbalu, bowlingu, nohejbal, badminton.
Cena pronájmu sport. haly 290-450 Kč/hod. Kč/hod. Pronájem bowlingu: 250-450 Kč/hod.
Tak to někdo vyzkoušejte a poreferujte!
zurek

pá září 01, 2006 6:11 am

Re: JIŽNÍ MORAVA - JM kraj

Dobrý den,chci vás pozvat na návštěvu sauna clubu,vhodné pro společné saunování jednotlivců i smíšených dvojic,v příjemném a intimním prostředí nedaleko centra Brna.

S pozdravem Saunaclub Brno,Havlenova 2a,777/135668, www.saunaclub.wz.cz