PELHŘIMOVSKO

Archivni kopie starych prispevku byvaleho diskusniho fora, provozovaneho na adrese http://www.naturista.cz/forum do roku 2006. Nektere odkazy mohou byt jiz nefunkcni.

zurek

pá říjen 15, 2004 8:08 am

PELHŘIMOVSKO

Zdravim všechny naturisty, chtěl jsem se zeptat jestli by byl někdo ochoten, založit v okolí Pelhřimova nějaké nudistické koupání. Jednalo by se o založení nějaké pláže u rybníka, či podobně. Pokud by měl někdo zájem nechť se mi ozve na můj e-mail. Pokud by se sešla dobrá parta lidí, vybralo by se vhodné místo, byl by to jistě podnět pro další příznivce.

Doufám že se z Vás někdo ozve, s naturismem na vysočině je to hrůza.

Přeju hezký den. Roman
speed1@seznam.cz
zurek

út říjen 26, 2004 9:17 pm

Re: PELHŘIMOVSKO

Asi po týdnu jsem si udělal zase čas a pokusil se najít nějaké vhodné místo ke koupání na Pelhřimovsku. Nedaleko obce Červená Řečice jsem narazil na Želiv, kde by se třeba i dalo něco podniknout. Pokud někdo z Vás by měl zájem, či nějaké jiné informace, návrhy apod. tak se prosím ozvěte. Naturistů je určitě všude dost, jen se nějak sjednotit. Věřím, že Vy co bydlíte na Pelhřimovsku, by jste určitě uvítali nějaké to naturistické vyžití. Uvítám jakékoliv návrhy, nezáleží přece s čím přijdete, ale cílem je se tak trochu nějak sjednotit, co říkáte, pojďme to zkusit!

Členů je zde asi něco málo přes 3000, tak doufám, že pár se Vás najde.

Speed1
Míra68

po březen 27, 2006 4:24 pm

Re: PELHŘIMOVSKO

Mám internet pouze krátce ale při prohledávání stránek závidím všem kteří mají dostupnou N-lokalitu. Pelhřimáci a z okolí dejte o sobě vědět. Mira68
JAVI

ne duben 02, 2006 3:10 pm

Re: PELHŘIMOVSKO

Ahoj, zdravím všechny příznivce naturismu na Pelhřimovsku. Konečně se někdo rozhoupal, aby nás tady na Vysočině probudil z letargie. My jsme tady tak trochu zastydlí, sám nevím, čím to je, ale především na to má vliv okolí, které není nám příznivcům slunění a koupání bez plavek nakloněno. Nechci dále filozofovat..... Už jednou jsme se asi 3 páry pokoušely zde na Pelhřimovsku najít místo, lokalitu pro naše aktivity, ale v závěru jsem zůstal sám, neboť většina nechtěla řešit vzniklé problémy. A tak jedíme kam se dá mimo okres, škoda.
Již tu někdo mluvil o lokalitě u obce Antonka, kde je zatopený malý lom...., krásné prostředí, ale místním návštěvníkům-plavkáčům, se to nelíbí a věřím, že pokud bychom vstoupili do ofenzívy, tak nás místní přes obec, nebo město Kamenice nad Lipou, které je vzdáleno cca 2 km smetou. Chtělo by to dát dohromady partu lidí, někde se společně sejít a dát hlavy dohromady a věřím, že bychom na něco přišli. Želiv je dobré místo, ale na n-koupání si myslím nevhodné. Ivoši, zkus se podívat na ten lom u Antonky, to by bylo úplně něco jiného (z Kamenice nad Lipou směrem na Častrov, cca 2 km vpravo účelová komunikace k lonu, zákaz vjezdu, zaparkovat auto a cca 200 m po komunikaci k lomu), krásné okolí, čistá voda a prostor pro slunění.
Takže vážení, vím ještě o dvou párech s dětmi a pokud se do toho někdo vložite, máte moji podporu!
Libor Štolc

po duben 17, 2006 11:07 am

Re: PELHŘIMOVSKO

Dnes jsem se díval na obrázek lomu na www.mapy.cz. Zhora vypadá jako zcela ideální pro využití nudisty. Je sice malý, průměr kolem padesáti metrů, ale kolem jsou stromy a je skutečně dost daleko od nejbližší vesnice nebo veřejné komunikace. Určitě se pokusím co nejdřívě lom navštívit, podle mne se jedná o skutečně perspektivní novou ( také asi první) nudistickou lokalitu na Pelhřimovsku.
Míra68

út květen 23, 2006 8:05 am

Re: PELHŘIMOVSKO

Se souhlasem majitele louky na rybníku Kladiny máme povoleno slunění bez. Koupání zatím u textiláků. Prostor bude brzo označen. Zveme všechny.