NUDI ČARODĚJNICE 2005 - Zakončení zimní naturistické sezony

Archivni kopie starych prispevku byvaleho diskusniho fora, provozovaneho na adrese http://www.naturista.cz/forum do roku 2006. Nektere odkazy mohou byt jiz nefunkcni.

zurek

čt únor 10, 2005 9:49 pm

NUDI ČARODĚJNICE 2005 - Zakončení zimní naturistické sezony

Poslední zimní setkání naturistických rodin v zimní sezoně 2004-5
NUDI ČARODĚJNICE 2005 PROPAGAČNÍ LETÁK NUDI ČARODĚJNIC
sobota 23. dubna 2005 18-21 hodin.
AQUACENTRUM Městských lázní Hradec Králové
PODROBNOSTI

Srdečně jsou zvány všechny naturistky-čarodějnice, které ze sebe na tento svůj svátek smyjí svoji čarodějnickou podobu a do jarní n-sezony vstoupí v jarně panenské podobě.
Každý muž musí dovést aspoň jednu čarodějnici, čarodějničku nebo čarodějňátko.
PŘESTROJENÍ - každá zjevná čarodějnice dostane na začátku upomínkový dárek.

SOUTĚŽ o NEJSTRAŠNĚJŠÍ a NEJSRANDOVNĚJŠÍ ČARODĚJNICI
Vítězky obdrží hodnotné dárky.
(Kategorie děti + ženy)
VÝSTAVA KRESEB ČARODĚJNIC
Tentokrát bychom chtěli místo povinného zalepování průhledů z vestibulu igelitem uspořádat na těchto průhledech výstavu vyobrazení nudi-čarodějnic.
Prosíme všechny naturisty, kteří se rádi vyjadřují výtvarně, aby nám dodali pro tyto účely svoje díla. Na velikosti nezáleží - od A4 -... Možno poslat naskenovaný obrázek na email. Potřebujeme stovky obrázků, průhledy jsou rozsáhlé! Děkujeme. Nejlepší kresby budou odměněny. Obrázky možno poslat poštou na adresu:
Sportovní klub naturistů SK OPLATIL, 533 22 Býšť 167
zurek

út březen 22, 2005 9:27 am

Re: NUDI ČARODĚJNICE 2005 - Zakončení zimní naturistické sez

Inspirace pro NUDI carodejnice a kreslire carodejnickych obrazku na vystavu v ML HK: http://www.naturista.cz/oplatil/caro-inspirace.htm
zurek

ne duben 24, 2005 6:34 am

Re: NUDI ČARODĚJNICE 2005 - Zakončení zimní naturistické sez

Jako na skoro všech letošních zimních akcích nám i na zakončení zimní n-sezony zářilo sluníčko a tentokrát navíc vylákalo spoustu naturistů do krásně rozkvetlé přírody. Tady by se z pohledu interiérové akce hodil: icon_cry.gif nějak se ale zimní sezona zakončit musí icon_wink.gif a i když jsme se vlastně už minulý týden koupali na písáku, tak na N-Čarodějnice se spousta lidí těšila.
Na výzvu poskytnutí obrazů čarodějnic zareagovalo takové množství malířů a kreslířů(skoro 100), že jsme nakonec museli vybrat jen ty nejlepší a obrazy (mnohdy v nadživotní velikosti) vystavili z obou stran prosklení ve vestibulu. Výstavu jsme museli začít instalovat už asi 1,5 hodiny před akcí, takže jsme mohli porovnat počet textiláků za normálního provozu s naší akcí. Krásné jarní počasí se odrazilo i na návštěvnosti t-provozu - průběžný stav počtu přítomných se pohyboval kolem 80ti lidí.
Na naše n-čarodějnice přišlo celkem 102 lidí, což je sice víc než za běžného předchozího provozu, ale bohužel musíme konstatovat, že to bylo nejméně ze všech našich dosavadních zimních akcí icon_sad.gif Inu, rozkvetlé jarní přírodě se dost těžko konkuruje.
Čarodějnic se ale sletěla pěkná řádka a zvláště ty jevíčské měly neopakovatelné kouzlo icon_biggrin.gif Nadšenci z Opočna (nazdárek Jiřinko icon_smile.gif, díky ) dovezli koště plné perníkových čarodějniček, takže kdo se nestyděl, tak si mohl osladit slet voňavým perníčkem.
Čárou přes rozpočet byly závody v padesátce, které nám zamezily si jít zaplavat do většího prostoru icon_sad.gif
Jinak ale atmosféra byla dnes už tradičně perfektní a východočeši můžou po letošní zimě prohlásit, že mají zimní n-vyžití na úrovni.
Teď si dáme od interiérů na 1/2 roku pokoj a s největší pravděpodobností 29.10.2005 se sejdeme na Zahájení zimní naturistické sezony v Aquacentru HK.
Následovat bude pak N-Mikuláš, Naturistický plesík a N-Čarodějnice 2006.
-------------------
Deníky Bohemia-Hradecké noviny 25.4.2005:
Předčasný nudistický rej čarodějnic

V sobotu patřily královéhradecké Městské lázně čarodějnicím i jejich mužským protějškům - samozřejmě bez plavek. Na závěr zimní sezony sobotní setkání Nudi čarodějnice 2005 zde uskutečnila organizace naturistů písníku SK Oplatil z Pardubicka. Sešla se takřka stovka naháčů z téměř celé republiky, mezi nimiž převládaly rodiny s dětmi. Předseda klubu Ivo Žurek prozradil, že nyní se už pilně připravují na jarní sezonu, kterou zahájí během nudistů na trase jednoho a půl kilometru lesem kolem písníku Oplatil v sobotu 21. května.