NATURISTA.CZ

Přirozená radost ze života

-

Domácí nahota

Vložil Adam, 27. Listopad 2019 - 11:26

Zdravím pročítal jsem místní blogy a nakonec se rozhodl pro poněkud odvážný nápad, i když to někteří možná neocení rád bych se vyhnul mylným dohadům. Mým účelem je pouze podělit se o své zážitky s domácí nahotou, naturismus je pro mně přirozený a pokud příjdu domů je skutečné příjemné (a často i osvobozující) ze sebe všechno svléknout. Občas to lze použít i jako katarzní pojetí pokud se chcete zbavit napětí, představujete si že s každým kouskem oblečení odkládáte i určitou starost či obavu, potom doporučuji si pro pocit uvolnění zacvičit jógu. [Úsměv]

Pokud je to možné chodím doma radši takto.Pokud je to možné chodím doma radši takto.

Když přijdu domů všechno musít jít dolů.Když přijdu domů všechno musít jít dolů.

Pohodlí nahoty.Pohodlí nahoty.
5
 
-

U mě podobně, i když jen

Vložil peťanpraha, 27. Listopad 2019 - 18:39

U mě podobně, i když jen v teplejších měsících. Naprosto rozumím, co píšeš :). A je fajn, že jsi tak vyrovnaný se svým já. [Spiklenec]

 
-

Některé věci nechápu

Vložil Dlouhan3, 11. Prosinec 2019 - 23:35

Adamovi samozřejmě přeji intenzitu a vnímají jeho prožitků při domácí nahotě, a ochotu a odvahu podělit se se svým vnímáním s návštěvníky naturisty.cz.

Nechápu ale postup vedení tohoto serveru (admina ?), který mně neumožnil vkládání fotek k mým článkům, ačkoli tvrdil že ano, že mně tuto funkci zpřístupnil. Bylo to v době hysterie a strachu kolem událostí s Ivošem, což jsem chápal. X-krát jsem zkoušel fotky vložit, ale nikdy mně tato funkce neběžela.

Moje články se týkaly nudistických procházek (já psal „pochodů“), byly v nich uvedeny konkrétní trasy, kilometráž, zajímavosti z trasy, … a fotky byly jednak buď pouze přírody a jednak na několika málo fotkách jsem byl i já, ovšem vždy z cca 10–15 metrů a zezadu, pro dokreslení situace, právě proto, aby se nezavdal důvod různým cenzorům a škoditelům nudistů k útokům na stránky naturista.cz.

Šlo o trasy a zkušenosti z Veřovických vrchů, Hanušovické vrchoviny apod. Vyhodnotil jsem, že bez fotek nemá uveřejnění textové části, kterou jsem zpracoval myslím dobře, smysl, a články vůbec neuveřejnil. Celé to po čase skončilo vniveč v propadlišti flešek, bez čtenářů a prohlížitelů, … Mrzí mě to, když vidím ten současný zájem o nuda-procházky, ale nic s tím neudělám.

A teď vidím, že člověk, kterého si příliš z historie naturisty.cz nevybavuji, tu napálí rovnou takovéto fotky, řekněme přímo „in natura“ (akorát byly přesunuty z hlavních článků do blogu, ty moje články opravdu měly ambice na hlavní články). Protože se nemá závidět, Adamovi jen a jen přeju pěkný n-život včetně výměny a sdílení svých pocitů se stejně založenou komunitou.

 
-

Doma nahý.

Vložil Rostislav, 28. Červenec 2020 - 14:15
Obrázek uživatele Rostislav

Taky to mám doma stejné. Hned jak přijdu šup do naha. Doma, na zahradě. Kdekoliv.