NATURISTA.CZ

Přirozená radost ze života

-

Hezký pozdrav z Jihu Bulharska všem naturistům.

Vložil Roland Jitka, 3. Červenec 2014 - 14:58

Zdravíme z Lozence konkrétně z malé ale krásné nudistické pláže na okraji Lozence. Počasí a ceny jsou skvělé a městečko prázdné. Snad jen moře by sneslo dva stupínky navíc. Mějte se v Čechách moc krásně, a nebo ještě lépe, přijeďte za námi. Ještě tady nějaký ten pátek budeme. Z Lozence zdraví Jitka a Roland.

5
 
-

Pozdrav pro všechny, co jsme byli v Lozenci.

Vložil Roland Jitka, 21. Červenec 2014 - 7:02

Jsme rádi, že nás blogový komentář padl na úrodnou půdu. Sešli jsme se na penzionu několik rodin naturistů a byla to skvělá dovolená. Nevěděli jsme, že bude takový ohlas. Příští týden vyrážíve znovu, takže kdo budete chtít příjeďte. Můžeme trávit naturistickou dovču opět společně. Všechny kdo s námi byli zdravíme. Jmenovat to nebudeme, ale jsme rádi, že jste přijeli. Dejte vědět jak jste všichni dojeli domů, když jsme se v Maďarsku rozházeli a hlavně nezapomeňte napsat zážitky z Lozence. Máme domluveno, že můžeme dát na penzion plachtu naturista.cz a ani majitelé nemají nic proti tomu udělat penzion Kotva naproti Babě Jaze naturistický.

 
-

zlaté písky

Vložil petrm (bez ověření), 22. Červenec 2014 - 20:12

Zdravím všechny v sobotu vyrážíme poprvé s našima dětma 4 a 6 let k moři do Bulharska na Zlaté písky takže taky zdravíme. Četl jsem spoustu Vašich cestopisů a dost mi ulehčili rozhodování zda se na takovou štreku vydat, jen zrovna o zlatých píscích toho mnoho není [Tmavé brýle] tak třeba potom něco přidám já i když nejsem žádný velký cestovatel a průzkumník [Spiklenec]

 
-

Setkání v Bulharsku Lozenec nebo Achtopol

Vložil Roland Jitka, 26. Červenec 2014 - 8:53

V pondělí 28.7. na cca tři týdny odjíždíme do Bulharska, buď do Achtopolu nebo do Lozence, navštěvovat budeme pláže Delfín v Achtopolu, mušličkové pláže kolem Varvary a pláž Lipite v Sinemorci. Uvítáme každou návštěvu naturistů z Čech. Pokud potřebujete rady, ubytko nebo máte dotazy, rádi pomůžeme. Povede se zase dát dohromady partu českých naturistů jako tomu bylo před čtrnácti dny v Lozenci? Pokud někdo v Bulharsku jste nebo budete, rádi vás poznáme a přijedeme za vámi.

PS: Primorská severní nudistická pláž funguje navzdory divokým fámám o zrušení z důvodu dětského stanového tábora úplně normálně. Někdo sice umístil na začátku pláže (skoro km od nudapláže) ceduli zákaz pobytu bez plavek, ale dodržuje se to příkladně balkánsky, tudíž vůbec. Myslím, že dříve někdo ceduli ukradne, než by byli naturisté bez FKK severní primorské pláže. Je to stejné jako se značkami zákazu stání vozidel u pláže, chvilku se ignorovaly a pak je někdo v noci odšrouboval.

 
-

Pozdrav z Achtopolu z Bulharska

Vložil Roland Jitka, 30. Červenec 2014 - 16:38

Hezký pozdrav z Achtopolu z Bulharska, je tu úplně nádherně moře je teplé jako kafe a kdyby tu bylo levněji, už by to bylo zadarmo. Nudistické pláže skvělé, vlastně úplně vše. Je to levnější než být doma a budeme tady ještě asi 16 dní. Rádi někoho přivítame. Turistů je letos příšerně málo. Nebo pokud jste někdo v Bulharsku, ozvěte se na magy1968@seznam.cz