NATURISTA.CZ

Přirozená radost ze života

-

Hlava Medůzy

Vložil kaldoh, 13. Červen 2013 - 1:56
Obrázek uživatele kaldoh

mi jako podobenství vyplynula z filmu „Souboj Titánů“, ale až poté, co jsem jednu dívku pozval na Vinohrady na plavání bez plavek. Znal jsem ji krátce z rehabilitací, na které jsme chodili nezávisle na sobě a oba máme společné problémy s dechem. Součást byly i podvodné masáže, vířivka. Tu mi připravovala velmi milá slovenka. Nijak nás neznepokojovalo, že jsem nahý a někdy mi musela pomáhat se svlékáním a oblékáním. A proč by mělo, přece je jasné, že do vířivky potřebuju pro likvidaci bolestí v zádech a skutečně mě bolestí vířivka značně zbavila. Ani ona, ani další ženy, které tam vířivky a další procedury chystaly, neměly problém mě vidět nahého, poskytovaly mi placenou službu (viz Manifest Mužismu), i když ji platila VZP.

Pak přišly na řadu další rehabilitace, v čekárně jsem oslovil dívku, která byla zoufalá z toho, že nemůže dostat tu proceduru, kterou potřebuje a dal jsem jí kontakt na svého dvorního maséra. Po čase mi napsala, že můj masér pomohl jí i její mamince. Na dýchací problémy ale pár masáží nestačí a nejlepší je pravidelné plavání. Notovali jsme si až do chvíle, kdy jsem řekl, že chodím plavat bez plavek, její reakce byla naprosto zamítavá, to je přece mimo diskuzi, že by ona snad šla plavat bez plavek je naprosto vyloučené a nemusí přece nijak zdůvodňovat, proč. Na můj dotaz, jak se mohla svéknout u maséra, a jaký je rozdíl se svléknout do bazénu, už nezaznělo nic, ale nadále, když už jsme tohle téma neřešili, jsme si povídali klidně. No vida a v rozporu s Manifestem Mužismu se svlékla před mužem, který poskytoval placenou službu jí, i když ji platila VZP.

Tady je výklad druhé části onoho podobenství, jde nejen o odvahu UVIDĚT, ale odvahu se nechat uvidět. Medůza přebývala ve skrýši a Perseus ji musel nejdřív zabít, pak teprve ji mohl ukázat.

(Podle wiki ji použil třikrát, jednou na Krakena – a podle wikipedie je i to, co ve filmu nebylo, že byla zohyzděna poté, co se nechala svést. I to je velmi zřejmé podobenství.)

Ten strach je oboustranný, když by bylo ukázáno to, co je ukryto ve skrýši, znamená to smrt pro toho, kdo má ukázat, i toho, kdo to má uvidět. Ten strach je hluboce iracionální, protože všichni vědí, že ukázat i uvidět je možné za společensky dovolených podmínek zcela bez problému, ale za společensky zdánlivě neakceptovaných podmínek je naprosto vyloučené. Ten strach je vnitřní, každý ví, že nudisti existují, ale on sám, či ona sama – to je přece něco jiného . . . 12.6.2013

0
 
-

Velmi přesné

Vložil abel (bez ověření), 13. Červen 2013 - 13:07

A po zkušenosti, která byla dobře zužitkovaná. Asi na to každý nemá, vidět takhle do hloubky, ale to, že kolem nahoty je hodně iracionálního chování, zřejmě zažil skoro každý. Proto beru různé argumenty i „argumenty“ o tom, jak je nahota na veřejnosti špatná a škodlivá s velkou rezervou.