NATURISTA.CZ

Přirozená radost ze života

-

Jěště dokud nebude vyhlášena úplná karanténa aneb, tenkrát poprvé s batohem.

Vložil Andycko, 15. Březen 2020 - 21:18
Obrázek uživatele Andycko

Doma už na mě pomalu lezla ponorka, takže jsem byl „nucen“ využít dnešní krásný sluneční den na procházku i když bylo dosti hladno. Tentokrát jsem si vybral znovu oblast Oderských vrchů při obci Uhřínov. Už pul roku mě tato oblast lákala protože z dálnice je na tyto vrchy nádherný pohled a je to málo osídlené. Auto jsem zaparkoval při druhé prudké zatáčce. (na obrázku cíl ) Doporučuji tady. Je tam místo na zaparkování a jede tady jenom malá stezka, která stejně asi po 200 metrech končí takže je mnohem menší možnost někoho potkat. A teď přišla skouška. Doposud jsem zatím vždycky vyrazil z auta nahatej jenom s malou brašnou a tak jsem to chtěl udělat i tentokrát. Aut po ceste přešlo tak jedno za minutu, co bylo v pohode. Už jsem mněl svlečené spodky, když si to dva motorkáři (zase motorkáři [Úsměv] ) odstavili právě na „mé“ zakrutě a nechtělo se jim odejít. A já sedím na půl nahatej na zadním sedadle auta a čekám. Tak co , říkám si, vstaneš a prostě se svlečeš a odkráčíš do lesa, nebo se oblečeš a vezmeš sebou batoh. Odpověď už znáte. Pobral jsem se i s batohem do hory a po minutě slyším, že motorky odjeli. Hmmm , tak dnes jsem skouškou neprošel, možná příště, hehe. Svléknul jsem šaty, dal je do batohu a vyrazil jsem.

Je to skutečně pěkné místo na procházku a jěště k tomu je orientováno na jih a sluníčko tam pěkně hřeje. Taky ostružiny jsou tu v malé míře, co je pro nás naturisty dost podstatná informace [Spiklenec] Asi kilometr ode mě bylo paraglidingové stanoviště, kde si teplé proudění užívalo asi 15 padáků. Za celou dobu mé procházky jsem ovšem nepotkal nikoho. A to byla neděle, krásné počasí a jěště k tomu tato akce, takže určitě doporučuji vyskoušet tuto oblast. Příště bych chtěl vyzkoušet kopeček vedle, směrem na Podhoří. Myslím , že by to tam nebylo špatné i na nějakou věčší společnou trasu.

Dnešní den měl jen dvě negativa. Neměl jsem moc volného času, takže jsem si tu procházku nemohl užít dosyta (na mapě není celá trasa) a stále více mám v sobě touhu s někým tyto moje dobrodružství sdílet…

Tak snad jsem někoho těmito řádky potěšil v těchto težkých časech. Téším se na nějakou společnou akci.. Snad už brzy, až dá Pán Bůh a Corona zmizí tak rychle, jak přišla.

Trasa UhřínovTrasa Uhřínov Jarní opalovaníJarní opalovaní Společník ve vzduchu.Společník ve vzduchu.
0
 
-

Jo, pěkné

Vložil Petr S., 17. Březen 2020 - 18:44

Jo, pěkné [Tmavé brýle]