NATURISTA.CZ

Přirozená radost ze života

-

Kdysi

Vložil petkonel, 8. Leden 2022 - 22:46

Na nuda pláž jsem začal chodit před 35ti lety v mých tehdy 25ti letech. Napoprvé to byl samozřejmě trochu problém. Nejen že nebyl tak snadný přístup k porno materiálúm, takže vše na člověka púsobilo silněji, ale také to tenkrát bylo zakázané. Svlékl jsem se a ulehl na deku. Velmi rychle jsem musel zvolit polohu na břiše, neboť vzrušení se dostavilo téměř okamžitě. Mému mučení však neměl být hned tak konec, neboť po chvíli přišla cca 35ti letá žena, která si rozložila deku přímo nade mnou, svlékla se, lehle si a přímo mě proti obličeji roztáhla nohy. Ještě dlouho jsem se nemohl obrátit na záda. Od té doby uplynulo již drahně času a nudi pláž, či nudi plavání v bazénu je pro mne samozřejmost. Občas si ale vzpomenu na tyto mé začátky a musím přiznat , že to není vzpomínka nepříjemná

0
 
-

Také kdysi, ale jinak

Vložil paul.s, 10. Leden 2022 - 16:39

Začínal jsem v plus minus stejná léta a viděl jsem tehdy přibližně totéž… O tom, co to bylo, bych se zde ale nerad rozepisoval.

Spíš bych chtěl vzpomenout na úžasný pocit volnosti a svobody, který byl ve velkém kontrastu se svázaností života za tehdejšího režimu. Z mého úplně „poprvé“ si také pamatuji můj úžas nad tím, že nahatí lidé jsou všichni celkem stejní [Úsměv] Nebo to, jak na příměstskou pláž dorazil starší pár, ona v šatech, on v pracovním obleku, asi přijeli přímo z práce a chovali se velmi noblesně. Když se vysvlékli a šli nazí do vody, ta noblesa v nich zůstala. Při svých prvních návštěvách nudapláže jsem obdivoval i pohodovou atmosféru nebo to, jak tam trávily čas celé rodiny s malými dětmi. V rodině, kde jsem vyrůstal, to bylo nemyslitelné.

Také rád vzpomínám na zážitek z našeho společného „poprvé“ na nuda s manželkou a našimi dětmi. Byli jsme na textilní pláži u vody a protože na vedlejší nudapláži byly pro děti lepší podmínky, tak manželka překonala stud a šla tam. Byla to krásná ukázka, jak se žena dokáže pro děti obětovat. Tyhle zážitky z mého „poprvé“ u mě převažují.

 
-

...kdysi...

Vložil georgejirka, 16. Leden 2022 - 8:18
Obrázek uživatele georgejirka

Ano, [Spiklenec] bylo to kdysi … Kde, kdy a s kým ? [Tmavé brýle] se rozepisuji v nicku MŮJ BLOG [Úsměv] Přeji hezký den, ať se daří

 
-

Co si vzpomínám, tak jsem

Vložil peťanpraha, 16. Leden 2022 - 11:24

Co si vzpomínám, tak jsem s nahotou neměl problém ještě třeba ve 12 letech, když jsem byl 2 roky v pubertě. Do té doby jsem to naprosto neřešil. Pak už jen doma naprosto výjimečně. Ovšem někdy kolem 12, 13 let jsem si uvědomil, že je mi fajn bez oblečení. Když jsem byl doma sám, tak jen takto. A asi od 15 let jsem se nahatej zase i koupal, ale jen tak, aby mě nikdo neviděl. Ke skutečnému naturistickému životu jsem se dostal až zásluhou naší oddílové činnosti v dospělém věku (18 roků). Hnedka jsem začal chodit na nuda, na pravidelné nahaté plavání, do sauny a podobně. Na rozdíl od jiných ale nejen že nemám problém o tom mluvit, ale přemlouvám ostatní, aby se přidali.