NATURISTA.CZ

Přirozená radost ze života

-

Máme již asi nějaký náskok v myšlení.

Vložil Roland Jitka, 17. Červen 2013 - 22:00

Myslím si, že se Nova na tn.cz vrátila o několik století zpět.

http://tn.nova.cz/…e-divky.html

Díval jsem se raději pro jistotu na datum. [Úsměv] Vydávat takou zprávu na titulku, to je opravdu na metál v jednadvacátem století. Přečtete si i diskusi pod článkem, nejen vlastní článek a video a názor si udělejte každý sám.

Pokud je to normální, bude kolem naturismu v ČR ještě docela hodně práce.

Spíš si ale myslím, že se jak autor, tak i ten redaktor co to vydal, musel zbláznit. Za chvilku budou na titulních stránách a videích lidé, co šli do restaurace obědvat a následovat bude video jak si sedli do svého auta a odjeli domů. Taková to bude senzace podle tn. cz.

Ochrana osobnosti a zveřejnovaní fotografii a videi těm lidem taky asi moc neříká.

0
 
-

Náskok v myšlení

Vložil abel (bez ověření), 18. Červen 2013 - 9:41

Ono je to spíš o tom, co by dotyčné stanice CHTĚLY, aby lidé dělali. Takže máš pravdu, ještě se namakáme, protože naturizmus, no fuj, teď se obejdou bez plavek, a zítra třeba i bez nás! Tohle musíme v zárodku zarazit! [Úsměv]

 
-

Odhalených ňader se bojí jak čert kříže, ale potoků krve ne

Vložil warp w, 18. Červen 2013 - 13:27

Amerikanizace a bulvarizace Novy dosáhla svého vrcholu, nějaký moralista, co usnul myšlenkami v předminulém století, jde okolo, trapně šmíruje s kamerou a na tn.cz mu to místo, aby ho poslali pryč, ještě zveřejní.

V USA se pohoršují nad odhalenou bradavkou, ale potoky krve jim nevadí. Na textilní pláži se běžně nacházejí odhalená ňadra a nikdo to neřeší, nevidím na tom nic špatného. Myslí si snad ti moralisté, že až děti uvidí ňadra, tak to na nich zanechá nějaké negativní stopy na duši? :D Kdyby se v alternativním světě tabuizoval třeba odhalený nos, tak budou vyvádět úplně stejně.

 
-

Tn.cz pokračuje v senzaci.

Vložil Roland Jitka, 18. Červen 2013 - 16:01

Seriál blbosti dále pokračuje http://tn.nova.cz/…d-detmi.html

Vypadá to, že je asi slečna úplně první kdo se opaluje nahoře bez podle tn.cz. Jejich starosti bych chtěl mít a vláda už padla, tak asi není o čem psát. Vybrali tedy „senzaci ženy opalující se nahoře bez“. [Spiklenec]

Ani nechci vědět co by napsali, kdyby viděli naši soutěž Swiming Gala, Miss Natura, pobyty na Lipnici nebo Miličíně, půlsilvestry na Opaťáku a podobné naše akce.

Už teď to vypadá, že spadli z měsíce do roku 2013.

 
-

Ad: Tn.cz pokračuje v senzaci

Vložil Jarda2, 18. Červen 2013 - 16:45

Naprostý souhlas s Rolandem. Ještě dodávám že – jak jsem jinak klidný a rozvážný člověk [Tmavé brýle]  – tak mne vždycky na internetu dovedou vytočit nadpisy typu „Nahá dívka někde“ nebo „Někdo na nudapláži“ a když to člověk rozklikne tak zjistí že ta „nahá“ dívka je jen nahoře bez a že na té deklarované nudapláži mají všichni kupodivu plavky. Neuvěřitelné matení pojmů v honbě za sledovaností …

 
-

Dal bych jim pokutu,

Vložil M.Dr., 18. Červen 2013 - 16:49

za to, že ta prsa nerozčtverečkovali [Úsměv]

 
-

Náskok? To asi hodně velkej!

Vložil Martin Drake (bez ověření), 18. Červen 2013 - 16:51

Asi už neexistuje žumpálnější příklad, kam klesá aktivita komerčního zpravodajství, kde jen tak mimochodem jsou pořady už pouze výplní mezi reklamami. Je to reklamní, nikoliv zábavná televize a většina komentářů bude od lidí, kteří přiznávají – my tu sr…ku sledujeme a ,,díky,, vám za ní. Pak nemáme být v zahraničí za kašpary, když jásáme nad každým odpadem (tedy jásají ti, kteří se takto ukážou).

 
-

Tažení moralistů z Novy pokračuje

Vložil warp w, 18. Červen 2013 - 22:35

To se fakt hned tak nevidí. :D Jakoby náhodou se dnes na krasna.nova.cz, což je server Novy pro mladé dívky, objevil článek varující před opalováním nahoře bez „Opalování nahoře bez? Tvá prsa ve smrtelném nebezpečí“.

http://krasna.nova.cz/…bezpeci.html

 
-

To nejsou moralisti

Vložil M.Dr., 19. Červen 2013 - 17:10

To jsou podnikatelé, kteří chtějí co nejvíc vydělat a domnívají se, že takovéto články přitáhnou co nejvíc čtenářů (nakonec i nás mezi ně počítají, když si na ně klikneme, klik jako klik ;-) a tím pádem vykážou čtenost a získají zadavatele reklamy. Kdyby měl takovou nebo větší sledovanost třeba seriál ze života mravenců, tak budou psát o mravencích.

 
-

klamavá reklama

Vložil Jiří Čech, 20. Červen 2013 - 11:14
Obrázek uživatele Jiří Čech

celé mi to přijde jako zrežírované a nachystané dopředu

 
-

Reakce na tn.cz

Vložil Ferda Mravenec, 22. Červen 2013 - 13:28

Zprávy na TV Nova již dlouho nesleduji a už vím asi proč. To, co jsem viděl v odkazu na tn.cz je ubohý. Jen pořád nechápu, co tím chtěli jako říct. Nahota je podle Novy asi nemorální a takové chování je nepřípustné. Sami vysílají reklamy např. Magnesia, kde je pár nahý a ženě jsou vidět prsa nebo FAčko-to samí. Člověk, který si tohle natačí je u mě uchyl a v tn.cz taky, protože tohle vydávat za nějakou senzační zprávu je pod iteligencí člověka. Ještě mi tam chyběl Láďa Hruška, ale on teď děla do zkažených potravin v hyper-super. Je jen otázkou času, kdy bude chodit po koupalištích, rybnících, oficiálních-neoficiálních nuda lokalitách a natáčet lidi. No běda tomu, kdo bude nahý nebo nahoře bez. Večer se pak uvidí ve zprávách. V české společnosti mi připadá, že nahota je stále vnímána jako něco nepřirozenýho. Nikoho nenutím, aby chodil na n-pláže, terasy atd. a vyslíkal se. Je to každýho svobodná vůle, jestli zůstane oblečen nebo ne. Ti, co se opalují v plavkách by měli respektovat ty druhý, že taková možnost tu je a nezhlížet na ně. Problém začíná v děctví. Rodiče sami neumějí dětem vysvětlit, jak rostou, rozdíly kluk-holka. V pubertě možná něco okrajově, však ve škole jim vše vysvětlí. Jenže pak v dospělosti, hlavně muži, když mají zdrav. problém nechtějí nebo ani neumějí říct u doktora, co je trápí. Vše je zakotveno v nás od děctví, že nahota je něco špatného.

 
-

Nahota prodává?

Vložil Roland Jitka, 22. Červen 2013 - 15:01

Můj názor je spíše takový, že každé odhalené prso, pipina nebo penis je dobrá upoutávka na přilákání nových čtenářů. Tady jsme na nahotu zvyklí, ale na tn.cz jde o senzace. Takže stačí video ženy nahoře bez a je zajištěna sledovanost. Pak se musí k obrázku nebo videjku najít nějaký text, o kterém dopředu redaktor předpokládá, že ho stejně nikdo nebude číst, když na obrázku nad ním je nahá žena. Proto když si to někdo náhodou přečte a je zvyklý na nahotu, zjistí, že se někdo pokusil o blábol a omáčku k videu. Jako to třeba mi hodnotíme tady. Je to prostě nahota na prodej, stejně jako je to u té Magnésie.

 
-

Souhlasím, stačí se podívat

Vložil Ferda Mravenec, 22. Červen 2013 - 20:18

Souhlasím, stačí se podívat na Seznam, Centrum atd. a člověk zjistí, že se články opakují, jsou nic neříkající a mně osobně mi do života nedávají. Drby o známých osobnostech např. Co ještě o něm nebo oní ještě nevíme atd. mě vůbec nezajímají. Každý ať si čte a vybere, co chce. Magnésia se mi líbí, je to splunutí dvou těl nebo-li páru, kteří se mají radi. Jen bych nevydržel tak dlouho pod vodou [Úsměv] Vykašlat se na takový články.Už neví, jak by přitáhly lidi a zvýšili sledovanost. Vždyť i ti reportéři ze zpráv utíkají do jiných televizích.