NATURISTA.CZ

Přirozená radost ze života

-

Moje druhá naturistická akce.

Vložil Andycko, 3. Únor 2020 - 21:30
Obrázek uživatele Andycko

Po včerejším výkonu a rozhodnutí opravdu vhupnou do naturismu , jsem měl potřebu to ještě nějak dotáhnout. To víte, ten včerejšek byl dost stresující a rychle ukončený a tím pádem jsem byl nějak neukojen.. :)

Proto i když dnes bylo chladněji (kolem tří stupňů ) a bylo pod mrakem odpoledne jsem šlápnul na plyn a vyrazil jsem za svým druhým dobrodružstvím. Dnes jsem si za svou destinaci svolil oblast kolem Velkého Újezdu. Při výjezdu z dálnice jsem odbočil směrem na Potštát a po pětistých metrech byla z hlavní silnice odbočka vpravo která trochu stoupá. Je tam zákaz, ale dá se nechat auto při silnici. Já popojel trochu výš a nechal jsem auto asi deset metru dál. Je tam malé místo pro auto. Včera jsem se svléknul až v odlehlejším úseku chodníku. Ale dnes jsem se svléknul už v aute a vyšel jsem jenom s malou náprsní kapsou a vydal jsem se po červené stezce. To vám řeknu, to byl pocit být takhle svobodný a zároveň vydaný napospas situaci, protože jsem neměl sebou nic na zakrytí nahoty. S nošením ruksaku se to nedá porovnat.

Byla to pohodová procházka lesem . Teď už tam nikdo nebyl, ale přes den tam jsou stroje zpracující kalamitní dřevo. Asi po 1500 metrech je památník. Cesta pokračovala dál, a napojila by se na cyklostezku, ale já se už vydal na zpáteční cestu. Přese jen byli dva – tři stupně.. :) I když mi teplo nebylo, ale taky ani ne zima. Ani jednou mně nestřáslo od zimy i když jsem byl na procházce asi hodinu a přešel jsem asi tři kilometry.

Velký ÚjezdVelký Újezd červená stezka lesem: Velký újezdčervená stezka lesem: Velký újezd V lese a nalehkoV lese a nalehko Zákřovský žalovZákřovský žalov

Doporučuji tuhle příjemnou a nenáročnou trasu obzvlášť v pozdních odpoledních hodinách, nebo přes víkend, kdy se tam nepracuje a je to poměrně daleko od obydlených častí . (to ne jako včera [Spiklenec] )
0