NATURISTA.CZ

Přirozená radost ze života

-

Nahá turistika

Vložil Petr S., 29. Prosinec 2019 - 21:12

Párkrát jsem to zkusil a dost se mi to líbilo. Prostě se svléknout a kus cesty v přírodě jít bez oblečení. Láká to někoho přidal by se někdo? VČ – Orlickoústecko, Rychnovsko, Svitavsko [Tmavé brýle]

0
 
-

SUPERELAX

Vložil georgejirka, 8. Leden 2020 - 10:35
Obrázek uživatele georgejirka

Ano, taky jsem to několikrát okusil. Nejen v tuzemsku, ale také v zahraničí. Prostě se svéknul a šel nebo jel na kole nahý přírodou. Super svoboda bez organizace a známek za kč. Je velmi složité dát dohromady dva a vice naturistů ,termin a kam. Přeji hodně natur času. [Úsměv]

 
-

Re: Nahá turistika

Vložil pat66, 13. Srpen 2020 - 19:29

Nahá turistika mně taky láká vyzkoušet, ale spíš ta organizovaná. Sám bych se cítil asi divně, potkat nějaké normální turisty, měl bych strach, že by mně považovali za exhibicionistu. Obzvlášť mně to láká v období, kdy je slunečno, ale není to moc na koupání nebo když už to člověka moc u vody nebaví. Po pár zhlédnutých německých a francouzských videích (většinou z Alp) jim, tak trochu závidím, co jsou schopni zorganizovat. Alespoň o světovém dnu nudistů by se mohla v nějakém pohoří u nás vyčlenit jedna trasa pro naturisty :-)

 
-

naturista vs. exhibicionista

Vložil Petr S., 15. Srpen 2020 - 23:53

Tomu rozumím. Jít sám to je divný. Jinak ono v tý nahý turistice trochu toho exhibicionismu prostě je. Jen škoda, že to nikdo nechce prubnout společně.

 
-

Nahý trek

Vložil pat66, 27. Září 2020 - 17:59

Problémů proč se u nás nahé turistice nedaří je víc. Pokud to nezaštítí někdo důvěryhodný a charismatický, tak to nemá úspěch. Viz třeba nahé hromadné focení ve stylu fotografa Tunicka . Byli tu takový, co se snažili něco podobného napodobit, ale nepřišel jim nikdo. Pak nějaká organizace to zkusila s p. Saudkem, tuším, že na Sovím hrádku a přišlo několik stovek lidí (700 – 800?). Dokonce slibovali zopakování akce, které se však nekonalo. Akce se dokonce zúčastnili i lidi, co se jinak ani nudismu nevěnují. Nejlepší by bylo kdyby to zaštítila ČFN nebo nějaká organizace/spolek naturistů. Další problém vidím, že u nás je většina turistických tras dost přeplněná, hlavně v sezóně. To by se museli najít trasy, kam tak často lidi tolik nechodí. Ale myslím, že i to by se dalo, kdyby se hledalo. Určitě i nás existují málo navštěvované kopce. Musela by se najít trasa, na kterou by se pořádali pravidelné výstupy (1–3× ročně), vzorem by mohl být pravidelný výstup naturistů v Rakouských Alpách, který je skoro vždy na konci července.