NATURISTA.CZ

Přirozená radost ze života

-

Naturism everywhere

Vložil peťanpraha, 21. Září 2020 - 23:24

Všude možně, hlavně v budovách, na úřadech, v nemocnicích, ale také na internetu vidíme pokyny, že máme do budov vstupovat jen s rouškami.

Jako nechci nic říkat, ale kluci z našeho dávného oddílu (bohužel už neexistujícího) by na to uměli odpovědět po svém [Tmavé brýle] [Smích]

(Mimochodem, jeden z těchhle klučinů, na fotkách mu bylo 13, se jmenoval Filip a byl to pravý naturista. Kde mohl, tam byl bez šatů. I tu indiánskou roušku radši zapomněl [Úsměv] .)

Rouška1Rouška1

Rouška2Rouška2

Rouška3Rouška3
0
 
-

Naturismus

Vložil lsondil, 23. Září 2020 - 18:43

Taky rád vzpomínám když jako kluk jsem běhal nahatý,vzal si deku a natáhl se u babičky na půdě nebo stodole do sena.

 
-

Díky za vzpomínku. Já si

Vložil peťanpraha, 23. Září 2020 - 20:40

Díky za vzpomínku. Já si pamatuju, že ještě jako puberťák jsem nějak nevnímal, že jsem nahatej a měl bych se stydět, ať to bylo doma nebo při koupání venku. I když velmi záhy už mě nikdo nahatýho neviděl, ale to bylo domácím prostředím a přístupem hlavně ze strany matky. Zjistil jsem, že mi nahatýmu je dobře, ale už jsem byl jenom sám. Až do dospělosti.

 
-

Před ví v pubertě jsem byl

Vložil lsondil, 24. Září 2020 - 3:24

Před ví v pubertě jsem byl nahý v domácím prostředí a doma mě tak bylo fajn,Nuda pláže skoro nebyli s ani jak se tam dostat.i teď jsem rád nahý doma i na nuda

 
-

Není rouška jako rouška ...

Vložil Sam De Bill, 26. Září 2020 - 10:06

Zdravím vás! Asi není nutné vysvětlovat rozdíl mezi bederní a obličejovou rouškou … Což je m.j. přesně u vstupu psáno a zobrazeno (vstup se zakrytými ústy a nosem) … Spíš bych se opět rád obloukem vrátil k svému celoživotnímu „postižení“ nahotou … Ani žádný zákon v ČR ji paradoxně nikde přímo nezakazuje, jen jaksi nepřímo definuje „výtržnictví“, „buzení veřejného pohoršení“, „ohrožování mravní výchovy mládeže“ atp. atd. nevhodné projevy chování spojené s „nevhodnou“ nahotou … Ale doba i lidé se mění, od focení skupin nahých lidí všude možně, přes představení s nahými herci i obecenstvem, restaurace a diskotéky pro naháče až třeba po nahé hotely a kanceláře?!? Tak třeba za „pár“ let někde někdo dospěje do stavu, kdy bude sice veřejná nahota stejně neobvyklá a nepraktická jako nyní, ale nebude dál automaticky trestaná bez ohledu na další chování (nevhodné např. masturbace, močení atd.) stejně jako v těchto zemích už nyní není trestná euthanasie atd. … Nahotě, masážím, mazlení a zdravému rozumu i citu Zdar a Sláva vždy a všude!!!!

 
-

Překvapení!

Vložil peťanpraha, 26. Září 2020 - 19:44

https://www.youtube.com/watch?…

 
-

P.S.

Vložil Sam De Bill, 26. Září 2020 - 20:29

Ad 1) Nahota sama o sobě není v ČR nikde nelegální=trestná, v neonaci uSSa i ruSSia mně je to šuma fuk Ad 2) Nelegální substance jsou trestné vždy a všude, jejich výroba, propagace i šíření zejména mezi mladistvé … Tvorové a „netvoří“, kteří je vyrábí, distribuují i zneužívají by měli být navždy vymazání z naší planety … Nahota, pohyb apod. zdravé a přirozené aktivity jsou pro dobrou náladu a správné fungování lidských a humanitu ctících bytosti zcela dostačující, nic navíc není ani nutné, ale je naopak i zcela škodlivé (víc. tabáku, ethanolu, léků na bolest atd.) … Kromě případů a diagnóz stanovených odborníky (nemocní, trpící,umírající atd.).