NATURISTA.CZ

Přirozená radost ze života

-

Naturisté v Plzni

Vložil kubjin, 24. Srpen 2015 - 16:13
Obrázek uživatele kubjin

Právě jsem dnes přijel z Plzně, kde jsem byl na návštěvě. Jelikož bylo teplo a koupáníhodno, vyhledal jsem si obě zde zveřejněné lokality a osobně si je vyzkoušel.

V sobotu jsem navštívil Bolevecký rybník. Bylo teplo, kolem 24°C, mírně foukalo (asi 5m/s). Naháči leželi buď na louce – ti, kteří byli více společesky založení, nebo na pláži – ti, co chtěli spíše klid. Místa dost, tráva posekaná, pláž a přístup písek s drobnými kamínky. Voda čistá, teplá, a až moc dlouho bylo mělko. Ideální pro rodiny s malými dětmi, ale já bych se tam snad i odnaučil plavat. Pláž je umístěna vedle kempu v borovém lese. Celkem blízko vede cesta, což mně jakožto exhibicionistovi nijak nevadilo. Ale citlivější nudisté se mohou schovat za nějaké křoví, lze to. Myslím, že tuto pláž má na starosti město, a řekl bych, že se o ni stará dobře. Jako o celý Bolevák. Člověk ale kromě placu a vody nesmí chít nic více. Já sám za sebe rád přijdu znovu pobýt.

Nedělní dopoledne jsem strávil na Borské přehradě v kempu Ina za Škodalandem. Hned zpočátku jsem získal dojem, že jsem se ocitl v nějakém psychiatrickém zařízení, neboť na můj dotaz k panu vedoucímu, zda je čistá voda, jsem dostal prchlivě dotčeným tónem odpověď, že samozřejmě ano, a k tomu otázku, jaktože mne tu posledních třicet let neviděl. Odvětil jsem, že nejsem z Plzně, ale z Mostu. Což však vědomě přeslechl a zeptal se znovu. Asi jsem chvilku s otevřenou pusou zíral … a pak jsem se optal, zda on byl někdy třeba na Barboře, leč to už kamsi zmizel. Mávl jsem rukou a vešel do areálu. Vstup byl třicet korun. Místa na louce bylo dost, naháčů za dopoledne snad dvacet, klidně by se jich vešlo i o dvě sta víc. Voda studená, sinicemi zakalená, ale příjemná, po vylezení z vody člověk rád zamíří pod sprchu. Pláž je s několika vlezy, zarostlá při březích rákosím. Po dvojím vykoupání jsem otestoval i občerstvení u brány. Pan vedoucí ani neví, co prodává, neboť když si host přál černý čaj, dal mu vybrat z krabičky se slovy ve smyslu – já nevím, který je černý. Malé pivo Gambrinus s kávou Jacobs mne celkem vyšlo na 37 Kč, o čemž si myslím vzhledem k místním cenám, že jsem byl okraden. Ceník jsem nezahlédl (čímž netvrdím, že byl nepřítomen). Dle letmého pozorování lze usoudit, že se všichni přítomní znají, a jsou s poměry v kempu spokojení. Mne tam ovšem v budoucnu nikdo dobrovolně neuvidí. Zaslechl jsem i něco o Košuteckém jezírku, ale to jsou zatím jen ničím nepodložené pověsti. [Spiklenec]

5
 
-

Naked places in Plzen

Vložil Omar Callejas, 25. Listopad 2019 - 8:41

Please suggest me where could I be naked in Plzen without offend someone or be out of the law
: guiño:

omacallejas1@hotmail.com