NATURISTA.CZ

Přirozená radost ze života

-

Naturistické koupání u Vimperka

Vložil Anonymní, 22. Srpen 2012 - 7:24

Našel jsem příjemný rybník v lesých za Vimperkem (místní název Kramata) směrem na Kvildu. Voda čistá (žijí zde i raci) trochu horší je to s místem na slunění, na hrázi rostou stromy tak je tam dost kořenů, ale dá se to. Textiláci v pohodě a to tam již chodím druhým rokem. Nadaleko je možnost ubytování ve srubu Barborka, ale chce to větší partu do 15 lidí pak se to vyplatí.

0
 
-

Kramata

Vložil Gery, 22. Srpen 2012 - 23:19
Obrázek uživatele Gery

Ke Kramatům, údajně, koncem té „Velké války s Adolfem“, přijížděla auta Wehrmachtu a „cosi“ bylo vysypáváno do rybníka. Z tohoto důvodu jest, prý, zakázán i potápěčský průzkum, tak si tam dávejte Bacha (a nemyslím tím Johanna Sebastiana)! Mášo a že v těch „lesých“ nebude zas tak strašně tvrdé dřevo, aby se nenechalo, klidně, napsat, v „lesích“?!

 
-

KRAMATA

Vložil Máša (bez ověření), 24. Srpen 2012 - 12:01

Za to Y se omlouvám. Jinak s tím co tam složili němci na konci války bych to tak hrozně neviděl. Lidé tam už léta jezdí a zatím bez ujimy na zdraví. Dokonce jsem tam i šnorchloval a mimo okounů a raků jsem tam nic zvláštního či zdánlivě nebezpečného neviděl. A ani nikdo z rybářů tam místo ryby nevytáhnul granát nebo minu. No ale to je konec konců na každém jak se rozhodne.