NATURISTA.CZ

Přirozená radost ze života

-

Nedělní pohoda.

Vložil Andycko, 29. Březen 2020 - 16:21
Obrázek uživatele Andycko

Ráno jsem vyrazil a tentokrát jsem šel na stejné místo. Můj oblíbený les u Milenova. Ráno ještě bylo chladněji, ale jakmile vyšlo sluníčko byla pohoda. Teď jsem vyšel na pole, kde je zasetá tráva, takže se pohodlně kráčelo a vánek osvěžoval tělo. Zašel jsem až na konec lesa, tam se ovlažil v potůčku a po stezce se vrátil nazad. Cestou jsem se ještě stavil na stanovišti paraglidingu, čím je tenhle kopec známý.

Čím dál víc si uvědomuji , že tohle bude asi nutná praxe i v letním období: Jít se projít do lesa buď to brzo ráno, nebo pozdě večer.

Příští neděli hlásí znovu hezky, tak já tady budu i příští neděli. Kdyby někdo chtěl.. [Tmavé brýle]

Tak nakonec doplňuji, že dnes (5.4.)nebudu zde u Milenova, ale budeme v 10:30  – Jeleňovská u Valašských Klobouků.

Les MilenovLes Milenov Jarní trávaJarní tráva
0
 
-

letní komlikace

Vložil turista, 29. Březen 2020 - 18:40
Obrázek uživatele turista

Myslím, že naše naturistické výlety v přírodě budou letos problematické.Hodně lidí se bude toulat po lesích a přibudou i Ti,kteří jinak chodí do hospod, barů,kina…prostě tam kde teď nemůžou. [Smutný]

 
-

Re : Letní komplikace

Vložil Andycko, 29. Březen 2020 - 20:10
Obrázek uživatele Andycko

Jo taky to tak vidím. na druhé strane je třeba vidět pozitíva: Lídé nebudou vysedávat v barech a hospodách a máme větší možnost dělat osvětu a reklamu naturismu [Spiklenec] Ale k věci: každý n-turista se musí připravit na větší možnost potkat lidi.. Já už na tom intenzívně pracuji, [Úsměv] ale je pravda, že skupině se setkání s textilákmi lépe snáší, jako osamocenému naturistovi.

 
-

rouška pomocníkem v otužování

Vložil LIM, 30. Březen 2020 - 17:30
Obrázek uživatele LIM

No, když už musí být ty roušky, lze jich využít k jistému otužování při setkáních s běžnými turisty. Přeci jen člověk nejvíce reaguje na obličej a ten je skrytý, zvláště když přiberete sluneční brýle. Musím se trochu pousmát, jak se nedávno řešilo zahalení obličeje u muslimek a teď zkuste vlézt do banky s nezakrytým obličejem [Spiklenec] Život je plný paradoxů. Tak držím pěsti v otužování, já byl včera v lomě, lítali tam kluci na motorkách a holky se procházely. Pralo se to vě mě fest. Ono taky když je teplo, je člověk odvážnější a to včera moc nebylo.

 
-

Rouška vs naturismus

Vložil Andycko, 30. Březen 2020 - 21:50
Obrázek uživatele Andycko

Hehe, ano dnešní doba přináší mnoho paradoxů, ale i mnoho komických situací.. Jo, ta rouška je teď fajn, hlavně pro nás začátečníky. [Spiklenec] Určitě , ale doporučuji začít někde s menším „provozem“ Nechat i psychiku, ať si na nahotu zvykne a pak už to nebude problém, ani s lidmi.. Myslím, že nic není náhoda, takže , ani to, že moje (naše) naturistické dobrodružství začalo zrovna v roku Korony.. [Tmavé brýle]

 
-

Dobrý postřeh s otužováním

Vložil turista, 31. Březen 2020 - 10:13
Obrázek uživatele turista

Dobrý postřeh s otužováním rouškou. Já používám jen ty sluneční brýle

 
-

Dobrý postřeh.

Vložil turista, 31. Březen 2020 - 10:15
Obrázek uživatele turista

Dobrý postřeh s otužováním rouškou. Já používám jen ty sluneční brýle