NATURISTA.CZ

Přirozená radost ze života

-

Pozdrav z Lozence

Vložil Roland Jitka, 10. Červenec 2013 - 6:30

Zasíláme hezký pozdrav ze sluníčkem zalitého Lozence v Bulharsku. Přejeme všem krásnou dovču. Jitka, Michal, Pepper, Roland.

5
 
-

Rozdvojení osobnosti textiláků (naturistů).

Vložil Roland Jitka, 21. Červenec 2013 - 9:02

Zkusím popsat fragmenty návštěvy (jedné rodiny) nudistické pláže v Primorsku, ze včerejška. Nerozuměl jsem jejich jazyku tak pouze popisuji a vůbec netuším jaké měly činnosti souvislosti. Možná jsem nesledoval dostatečně a některé fragmenty jsem proto přehlédl.

Rodina, dva dospělý žena a muž cca 35 let, tři děti, klučina asi 13 dvě holčiny jedna asi jedenáct, druhá asi čtrnáct. Myslím, že to byli Bulhaři, ale střídavě všichni mluvili bulharsky a anglicky.

Příchod na nudistickou pláž přes celou textilní až na konec nudistické pláže, po další cestě začínající po dvaceti metrech za FKK je další textilácká pláž. Cesta je obtížná asi km a půl rozpáleným pískem z Primorska. Přesto zalehnou přímo mezi nudisty, co nejblíže k nám.

Všichni si oblékli plavky pod ručníkem, aby je nikdo neviděl. Vlez do vody v plavkách, návrat nejmenší holčička bez plavek. Žena se začne opalovat nahoře bez a sroluje si plavky jako by je ani meměla (spodek). Do vody cca pět metrů si zase plavky obleká. Výlez vody je u malého klučíka bez plavek (drží je v ruce). Chvilku pobíhá kolem deky aby si oblékl jiné plavky suché s nimiž jde vzápětí do vody. Žena opět uléhá nahoře bez. Muž je stále v plavkách a při vlezu dovody si j sundavá a dále zůstává již delší dobu bez. Starší holčina si sundá jen dolejšek a opaluje se zabalená v ručníku. Do vody si sundá hořejšek a navlékne spodní díl plavek. Dospělá žena opět sroluje plavky na minimum zakrytí. Klučina vleze do vody opět v druhých plavkách, vyleze bez plavek a oblékne si bermudy. Starší holčina si oblékne hořejšek a vytřepe písek z spodního dílu plavek (skoro svlečením). Muž vyleze nahý z vody a nasouká se do plavek. Malá holčina, ač celou dobu bez plavek si oblékne kratasy a leží na dece. Starší holčina si pod ručníkem schována převléká jiné plavky, aby se pak za chvíli opalovala nahoře bez, jako maminka. Ve vodě si plavky starší holčina sundá stejně jako klučík, aby se na deku zase oblékla. Po celou dobu děti řvaly jak na lesy. Při odchodu se ti co mají plavky opět převléknou pod ručníkem, aby je nikdo neviděl a odcházejí přes textilní pláž skoro dva km horkým pískem směrem k Primorsku.

Jejich návštěva na nudistické pláži trvala asi něco málo přes hodinu. Shodli jsme se s Pepperem a Jitkou, že asi nebudou úplně normální. Myslím si, že až se budu chtít trochu zbláznit stanu se textilním naturistou a zapojím do toho celou svou rodinu. [Spiklenec]

 
-

Rozdvojení osobnosti textiláků (naturistů).

Vložil Pašík55, 21. Červenec 2013 - 16:04

To jste mě hezky pobavili, připomněli jste mi mé pobyty na těch místech. Toto tam totiž bývá docela častým jevem. Domorodci to asi mají se svým přerodem z textiláků v naturisty poněkud složitější než my. I když, co si budeme vyprávět…i mnozí našinci mají s nahotou pro mě nepochopitelné problémy. No, hlavně, že aspoň doma v koupelně si za zajištěnými dveřmi odloží. [Tmavé brýle]

 
-

Mazec:-)

Vložil Bořík (bez ověření), 21. Červenec 2013 - 22:27

Mazec:-) [Úsměv]

 
-

Rozdvojení

Vložil Martin Drake (bez ověření), 21. Červenec 2013 - 22:37

To vyprávění mě trochu připomíná Kameňák našeho známého režiséra lidové filmové řachandy. Dobrý námět na komedii do TV, hlavně té vaší naší. V jedné takové budou zase otravovat s tzv. vyvolenými, místo toho aby natočili něco takového. I když.....to se snad ani vymyslet nedá.

 
-

Návrat z Lozence

Vložil Roland Jitka, 22. Červenec 2013 - 17:30

Hlásíme šťastný návrat z krásné dovolené v Lozenci v Bulharsku. Všechny vás zdraví Jitka, Pepper. syn Michal a Roland.

Pro velký úspěch tam razíme, (nebo někam jinam) zase zhruba příští týden znovu. Kdo by chtěl jet s námi, je srdečně zván. Budeme mít tři místa v autě volná a jedeme jen sami s Jitkou. Cíl cesty může být kamkoliv.

 
-

Naturisticka obet

Vložil slunce-more-melouny (bez ověření), 23. Červenec 2013 - 11:54

Tak ted jsem se zakrenila, nebot jsem podobnou situaci zazila loni v lete .Byla jsem v Chorvatsku s novym přítelem-on nenudista ale ze to vyzkousi. Na FKK ztropil strasnou scenu. Dobře, sli jsme do textilního ,kde jsem se ale ja naturistka ocitla v mokrych plavkach…brrr a fujtajbl to nepopise dost vystizne. Pokazde když jsem vylezla z vody,vzala jsem si suche plavky a to se opakovalo každých 20–30 minut. Za necele dve hodiny uz jsem toho mela plne zuby, 2 je plavky ani nestihaly uschnout a tak jsem lezela naha zabalena v rucniku a bez koupani ???. To mela byt dovolena? Nakonec to skončilo tak, ze jsme se pohadali,(nejsem totiž zadny uchyl ani exhibicionista ,jak mi bylo receno) a později se rozesli. I naturismus prinasi sve obeti.

Ps;treba ta Bulharska rodinka byli teprve zacatecnici a nemeli to uplne doladene ale musel to byt zážitek je pozorovat. [Spiklenec]

 
-

Opravdu "oběť"?

Vložil nahatej, 23. Červenec 2013 - 15:39

Připadáš si opravdu jako „oběť“, nebo jsi spíš ráda, že jsi díky dovolené s nahatým koupáním zjistila, že tvůj vyvolený není tím pravým?

Je to sice „blbost“, ale vztah k vlastnímu a bližnímu nezahalenému tělu může odhalovat tolik z intimního života, že takový test kompatibility, tolerance a schopnosti přizpůsobení dokáže fungovat jako jeden z účinných testů budoucího soužití.

Dokázal bych zřejmě fungovat s jinak kvalitní partnerkou, které by nevadila nahota moje ani ostatních, byť by sama trvala na plavkách, ale při své celoživotní oddanosti bezplavkového pobytu ve vodě bych se s odpůrkyní obnažení u vody a ve vodě nejspíše nesnesl.

Snad jsem měl to historické štěstí, že obnažení u vody bylo v mých „tokacích“ letech in a výrazem společenského postoje a protestu. Za nahotu se nestyděla moje americká přítelkyně v 70. letech, ani „moje“ Češky v osmdesátých. Na Lhotě to osatně v době těsně předtím, než tamější Pavel Dvořák dokázal docílit legalizaci nudapláže, patřilo k „bontonu“.

Dovolená v plavkách či bez nich se z hlediska budoucího potenciálního 40letého soužití, v němž budou nejspíš dominovat jiná témata, jeví vedlejším, ale také může být velmi užitečným indikátorem.

Neboli nepřeceňovat, ale ani nepodceňovat, zní moje zkušenost.

 
-

V sobotu letime do Primorska

Vložil ciciak8725, 23. Červenec 2013 - 19:36

V sobotu letime do Primorska a my sa tesime.Ako kto zazije tu svoju ucast na FKK je uz na nom samotnom ale tak trochu aj aj okoli.Pravidlo je:nerusit ostatnych. A my isto nebudeme pozorovat kto si co oblieka ci vyzlieka.Leto bezi v plnom prude,prajeme krasne zazitky. [Úsměv]

 
-

Re: naturistická oběť

Vložil pat66 (bez ověření), 23. Červenec 2013 - 20:00

Já u nás ve firmě všem holkám říkám, že když chtějí poznat charakter toho s kým chodí, ať ho vytáhnout na nudu. Pokud je to byť skrytý žárlivec, tak to odmítne. Co si budeme nalhávat, nejhorší chlapy pro vztah jsou ty žárlivý (kdysi jsem byl jedním z nich [Spiklenec] , tak vím o čem mluvím [Smích] ).

 
-

Primorsko

Vložil ZPusenka, 25. Červenec 2013 - 6:29
Obrázek uživatele ZPusenka

V nedělu letíme do Primorska a rádi bychom tam poznali pár na společnou návštěvu nuda pláže…hry zábava a společné večery…