NATURISTA.CZ

Přirozená radost ze života

-

"Přátelský a vstřícný" klub Křetínka

Vložil Anonymní, 7. Duben 2009 - 16:41

Tak jsem si letos řekl, že zkusím jiné lokality, když vypouštějí Brněnskou přehradu. Narazil jsem na klub naturistů Křetínka. Na webu píšou: „Srdečně mezi sebe zveme k rekreaci zájemce ze všech koutů světa, a hlavně ty, kteří chtějí s naturismem začít a neví jak a kde. Pokud váháte, věříme, že naše lokalita může být ta pravá“.

Hmm, ale: „Návštěva lokality je možná pouze v párech (muž + žena). Sólo pánové budou vykázáni.Důvodem tohoto nařízení je omezení přístupu úchylů, čumilů a podobných individuí. Víme, že i mezi sólisty je spousta správných chlapů, ale kdo to má poznat“.

Chápu, že tento klub je soukromý podnik a že může lustrovat své členy, jak chce. Ale ve finále diskriminuje minority. Jsem bi a momentálně mám partnera. Chodíme na nudapláže, patříme k sobě a nejsme úchylové. Proč by s námi měli mít nudisté vyznávající teorii „jen páry“ problém?

Neskutečně mě vytáčí tahle ostrakizace, i když se za ni provozovatelé KNK alibisticky omlouvají. Pokud věří, že „to“ není o sexu, tak tímhle dokazují, že vlastně je.

Pavel (a Tomáš)

3
 
-

Tohle téma je evergreen - Křetínka

Vložil JirkaRybka, 7. Duben 2009 - 22:16
Obrázek uživatele JirkaRybka

Není to jen Křetínka (kde jsem svého času byl, a chovali se k nám mile, byť jsme zcela přesně 1:1 taky nebyli – nicméně ženu jsme mezi sebou měli), je to i Rýmařov, bývalo to tak kdysi na akcích v Hradci… A diskuse v tomto duchu se opakují pořád dokola. V podstatě máme dva nesmiřitelné tábory, z nichž jeden si dělá tu a tam akce podle svého gusta, zatímco druhý si stěžuje na diskriminaci (podle mého právem, ale bohužel páry a rodinky někdy uvažují ve stylu „my jsme pár, a kdo je víc“, a vytěsnění jednotlivců pramení zřejmě z diktátu paniček, které se v jejich blízkosti „necítí dobře“ – což má v komunitě párů zjevně větší váhu, než rovnoprávnost. Zda to někde hluboko v pozadí je či není o sexu, to nechám na úvaze každého, ale některé paralely jsou těžko přehlédnutelné.)

Asi jsem teď pár lidí nadzvedl, ale na tomhle místě chci jen připomenout, že jsme o tom debatovali už mnohokrát, a víceméně marně. Jednou jsme však dospěli ke smíru v duchu „každý si může udělat vlastní akci s vlastními pravidly“, protože výběr je u nás, bohudík, širší než jen jediné místo.

 
-

Klub Křetínka ???

Vložil mirop (bez ověření), 8. Duben 2009 - 5:40

Klub Křetinka nie je pre úchylov ale správne ako to predpisujú pre vstup pouze v párech. Držíme palce a nech je to takto ďalej a nastálo. Predvádzajte sa v Gay kluboch a nie aby sme museli našim ďeťom zastierať dlaňou oči. Je to zvrátenosť.


Žurek: To jste pane dost přehnal.

 
-

Křetínka pravidelně a pořád dokola :-)

Vložil zurek (bez ověření), 8. Duben 2009 - 7:13

Představte si, že si uděláte před domem zahradu a teď se vám tam nahrne kdekdo z ulice. Taky si tam pozvete jen toho, kdo se vám zlíbí. Křetínka je soukromý pozemek a tudíž si tam členové zvou hosty podle svého uvážení. Kousek dál od KNK je další N-pláž, kam může každý. Zjistím přesnou polohu a uvedu ji tady.
Povinnost smíšených dvojic jsem zavedl v Hradci Králové já – po zkušenostech z Babylonu, nebyl to žádný popud od paniček, byl to nadbytek individuí, které v Babylonu očumovaly a dělaly jen dusno. Rozdíl byl nesrovnatelný. Úroveň se pak držela i po zrušení této povinnosti, uvidíme 25.4. na N-Čarodějnicích. Upřesňuji, že akce se nazývá Naturistické čarodějnice, nikoli Čarodějnická čumenda.

 
-

Křetínka - N-pláž pro všechny :-)

Vložil Eiffel (bez ověření), 8. Duben 2009 - 9:07

N-pláž na Křetínce pro všechny je vpravo od Svitavice při pohledu na přehradu. Z příjezdové cesty ke Svitavici vede vyšlapaná pěšinka přes pole. Když jsem tam byl naposledy /cca 2 roky/, byla miniaturní, protože zemědělci orali skoro až k samému břehu. Jestli je nějaká N-pláž na druhé straně přehrady u Vranova, kam jezdí většina textilu nevím.

 
-

Asocialita

Vložil Jake, 8. Duben 2009 - 9:13
Obrázek uživatele Jake

Milý Mirope,až Vám jednou Vaše dítě,kterému jste tak důsledně zakrýval oči v přítomnosti gaye řekne,že je taky na kluky,změní se třeba Váš poněkud trapný a zastaralý názor. Za tuto,podle Vás,zvrácenost,nikdo nemůže,nevybral si ji [Vyplazený jazyk] Na kluky nejsem,ale toto konstatování mě zavedlo tak o 50 let nazpět a nešlo na něj nereagovat.

 
-

pro mirop..Křetínka

Vložil VestonickaVenuse, 8. Duben 2009 - 10:12
Obrázek uživatele VestonickaVenuse

Pane, to co jste napsal, to bylo asi v pomatení smyslů. Nepřeji Vašemu dítěti, aby bylo orientováno na stejné pohlaví. To už by mě ho bylo předem líto ( kvůli Vám, jako rodiči s takovým názorem). Považujete také za zvrácenost, když život Vašemu dítětí zachrání lékař-gay?

 
-

Jak na Křetínku

Vložil PetrK, 8. Duben 2009 - 10:31

Několikrát jsem rozprávěl na Křetínce o Křetínce a fungování jejich klubu. Nic není tak horké, jak to možná na první pohled vypadá. Neztrácejte hlavu [Úsměv] Pokud chcete na Křetínku zajet i v méně tradičním páru:

Pak doporučuji se předem emailem slušně dohodnout s Křetíňáky. Všechna pravidla mají své výjimky… [Spiklenec]

Petr

 
-

Druhá pláž na Křetínce ?

Vložil JirkaRybka, 8. Duben 2009 - 10:41
Obrázek uživatele JirkaRybka

Pro Eiffel: Informace o další n-pláži je velmi zajímavá věc, která má rozhodně na Naturistovi místo. Bylo by nejlepší vyplnit pro ni (aspoň třeba částečně) vlastní stránku (vlevo „Vložit nový příspěvek“ a „Lokalita“), neškodila by fotka (ohledně toho, kde to je, jak to tam vypadá, a jak se tam jde – nemyslím zrovna naturistky!)… Podle možnosti.

Pro začátek je ale nejdůležitější ujasnit si, kde to vůbec přesně je. Koukal jsem do mapy, a podle popisu bych řekl asi tady – koukněte prosím, zda je to ono [Spiklenec]

 
-

Druhá pláž na Křetínce

Vložil Eiffel (bez ověření), 8. Duben 2009 - 12:48

[Úsměv] momentálně jsem sice oblečený, ale myslím si, že i přesto si můžeme klidně tykat.

Ta pláž je ještě kousek dál. /Ta pěšina přes to pole je naprosto jasná [Úsměv] / Musí se projít kolem zátoky a na tom „výběžku“ je N-pláž. Protože moje informace jsou staré, nechtěl jsem na naturistovi zakládat novou lokalitu. Do konce tohoto týdne aktuální stav zmapuju a bude-li to ke zveřejnění, pověsím to sem.

 
-

Pro ,,mirop,,

Vložil giannacz (bez ověření), 8. Duben 2009 - 15:42

Vážený pane či paní,pochybuju o Vašem zdravém rozumu.Chcete tu někomu psát ,že když jde někam sám a má rád naturismus tak je hned úchylák??Mám pro Vás návrh jděte raději někam sám ať nemusíte zakrývat dětem oči.Sem chodí slušní lidé a akce které konají Naturiste.cz jsou skvělé.

 
-

Díky za vysvětlení Křetínky

Vložil press777 (bez ověření), 8. Duben 2009 - 17:26

…o existenci druhé pláže v okolí jsem měl matné povědomí, ale že to je u stejné vodní plochy, jsem nevěděl, a díky za info. Což ovšem nic nemění na situaci, že teď se po ženách nedívám a drtivá většina mužů, kteří chodí na N-pláže, nejsou můj typ.

MIROP: abyste se nedivil…třeba za 5 let zjistíte, že se vám taky líbí kluci. Tomu se neubráníte… [Vyplazený jazyk]

 
-

Díky, pane Ž.

Vložil press777 (bez ověření), 8. Duben 2009 - 17:28

Děkuji za objektivní vysvětlení. Líbí se mi víc, než proklamace KNK a následné lustrace…jak jsem řekl jinde…půjdeme k téže vodní ploše o kus dál…

 
-

Pre všeťkých..

Vložil mirop (bez ověření), 8. Duben 2009 - 17:34

Až vám nejaký úchylák bude obťažovat dieťa zmeníte názor…Už sme jednu nežnú revolúciu pos…i a vieme ako to teraz je so zločinosťou.. A za ďalšie. Bol som na N plávaniach a stalo sa, že tam bolo 70 ludí a stoho 60 mužou a z toho polovica len očumovala až to bolo smutné. A nenapísal som, že tan nechodia slušní ludia. Tak to nezveličujte a nekádrujte kto je slušní a kto nemá nárok na slušnosť. Snad svoj názor móžem napísať. Ak nie tak choť k lekárom ty. Kto je slušní tak veľa šťastia a krásne sviatky.


Žurek: Svůj názor jste napsal a dostal jste na něj patřičné odpovědi. Myslím, že je na čase obrátit list.

 
-

re: Pre všetkých..

Vložil PetrK, 8. Duben 2009 - 19:04

Jako první jste s kádrováním začal vy, když jste všechny gaye označil za úchyláky, před kterými je potřeba chránit děti.

Podle stejného modelu je potřeba chránit děti i před heterosexuály, protože co kdyby tatínek od rodiny chtěl obtěžovat holčičku od sousedů…

Je to pro vás zřejmě velmi těžké pochopit, ale gay nerovná se úchyl ani pedofil. Stejně jako nejsou všichni heterosexuálové úchylové, pedofilové. Je to stejná logika, jen je potřeba sundat ty černé brýle… A v obou komunitách se vyskytuje stejné procento narušených lidí. Vzpomeňme třeba na pana Kulínského a jeho dívčí pěvecký sbor (to rozhodně nebyl gay, měl manželku a podle vašeho úsudku je zřejmně slušný člověk, před kterým není třeba děti chránit)

Proboha buďte tolerantní, a nezjednodušujte svět na černobílý [Smích] Protože je krásně barevný.

Co se týče zločinosti, nevím jak Slovensko, ale Česko patří mezi nejbezpečnější země na světě. A revoluce se myslím povedla. Bez ní bychom tady nemohli tyhle řeči vůbec vést… (Doporučuji se přestěhovat do Moldávie, tam o víkendu ve volbách vyhráli komunisté, tam by se vám mohlo líbit)

Petr [Ďáblík]

 
-

???

Vložil mirop (bez ověření), 8. Duben 2009 - 19:23

Promiň, jsem čech…


PetrK: Aha, sorry, podle slovenštiny jsem usoudil na slovenskou národnost…

 
-

Klub naturistů Křetínka

Vložil Bellis (bez ověření), 12. Duben 2009 - 0:22

Drahý „press777“ jak tu již někdo napsal nadupláž Křetínka je na pozemku soukromých majitelů a tudíž je jejich volba jasná, pokud v párech tak v párech (ž+m) to snad každý chápe a nemusí být nějaký diskriminátor lesbiček, gayů atd. Jestli někdo zažil čumily, tak je rád, že má klid, dle mého osobního názoru, chlap přítomnost jiného „chlapa“, co se umístil vedle na sousedním místě, lehátku atd., vnímá jinak než žena, která není na pozornost (tedy myslím „cílenou“ pozornost) okolí připravená, není každý otrlý, vím namítnete, že nemá chodit na „nudu“, když není připravená, ale nejen z vlastní zkušenosti vím, že není málo těch, které„začínají“, ale vtíravost některých osob je až otřesná, poznávám to často na vlastní kůži. Je spousta věcí, zákonů, předpisů, vyhlášek, které nás v životě omezují, tak prosím buďme tolerantní ke skupině lidí, kteří na SVÉM POZEMKU, umožnili užít pár krásných chvil i lidem ostatním (byť tedy jen párům), ačkoliv vůbec nemuseli a nemusí. Několikrát jsem tam osobně byla a vždy opravdu byly všichni vstřícní a nebyl žádný problém vlastně s ničím. A jak tu již někdo rovněž napsal myslím že po předchozí domluvě atd. přes internet nebo telefon není problém tuto lokalitu navštívit v jinak uspořádaném „uskupení“ než je pár – ž+m. A dle mého názoru to určitě nikomu z již přítomných návštěvníků vadit nebude, protože zájem proč vlastně dotyčný či dotyčná přišli k vodě je vždy za pár minut patrný. I když podezřela individua byla dle mých zkušeností vždy rodu mužského, ženy to asi umí lépe maskovat :-)) Krásné jaro všem přeji :-)

 
-

Křetínka, čumilové a jiní

Vložil press777 (bez ověření), 12. Duben 2009 - 14:48

Bellis: To, že KNK je soukromý klub, jsem uznal hned zkraje (viz můj původní příspěvek). Jak jste si možná mohla všimnout, měl jsem v plánu jít se současným partnerem. Je nám oběma 25 a když už se tedy na někoho na pláži podíváme (proto tam nechodíme – nečumíme), tak na mladé štíhlé metrosexuály, což, jak asi uznáte, není ani v nejmenším typický návštěvník těchto komunit, co se uzavírají do sebe, takže kdybyste vedle nás ležela na dece, tak se maximálně podívám, kdo to přišel, jestli ho náhodou neznám, a pak už o vás ani nezavadím pohledem.

Mimochodem, je smutné, že i Vy si nárokujete právo známkovat lidi atributem „podezřelá individua“. To jako mají muži koukat do země nebo do nebe, jen proto, že jste v jeho zorném poli? Jak jsem již řekl a poděkoval za tu informaci, využijeme „normální“ pláže u téže vodní plochy. PS: víte jistě, že ženatí muži nečumí?

Pavel (a Tomáš)

 
-

oblíbená Křetínka

Vložil Pohodička (bez ověření), 25. Květen 2009 - 9:18

Pohodička – filozof a naturista MEDY Poprvé jsem byl na Křetínce sám, důvodem byla zvědavost. Zde je můj cestopis: http://www.medy.cz/…kretinka.htm Byl jsem sám a všichni se ke mně pěkně chovali. Později jsem tam jezdil s přítelkyní a opět pohoda. Jen tu moji přítelkyni prosil nějaký místní známý, aby s ním šla na Křetínku na nuda, že se tam musí chodit v páru a ona ho považovala za úchyla [Úsměv] Když jsem jí to vysvětlil, tak to přijala. Kromě toho si myslím že účast v páru není zárukou, že se muž nebude dívat po jiných ženách. [Spiklenec]