NATURISTA.CZ

Přirozená radost ze života

-

Prezentace naturista.cz na výstavě TOURISM EXPO 2014

Vložil Dlouhan3, 16. Únor 2014 - 20:34

Asi před třemi hodinami skončila v nově zrekonstruovaném pavilonu A olomouckého výstaviště FLORA výstava cestovního ruchu a volného času TOURISM EXPO 2014. Stejně jako loni i letos zde měl naturista.cz malou prezentaci na dvou stojanech, kterým vévodila plachta bezplavek.cz.

Pod ní ve třech řádcích byly podrobněji prezentovány tři oblasti nudismu-naturismu:

  1. Přijďte mezi nás – umístěny letáčky s logy spřátelených aquaparků a pláží – Val. Meziříčí, Uherské hradiště, Pasohlávky, Čestlice, …
  2. Struktura webu naturista.cz s uvedením hlavních kapitol webu a popisem jejich obsahu…
  3. Za nudismem do zahraničí – uvedeny nabídky cestovních kanceláří, které pořádají pobyty vhodné také pro naturisty, a umístěny zde k vyzvednutí katalogy těchto CK, které byly kompletně návštěníky rozebrány.

A není divu – letošní výstavu navštívilo téměř 9000 platících návštěvníků, tj. více než 2× více než předposledně.

Za pomoc při organizování prezentace patří můj velký dík Autoškole Mikulka Olomouc, který mě velmi ochotně a operativně pomohl s přemisťováním výstavních stojanů a pomohl s fotkami. Tato činnost by pro mě samotného při mé aktuální zdravotní indispozici byla značně obtížná.

Dále děkuji panu Romanu Burešovi a monice (monfolt) za svolení uveřejnit jejich díla nebo fotky. Další díky patří panu Ing. Hájkovi a kaldohovi (který také poskytl vtipy), kteří mě pomohli s celkovou koncepcí nástěnky. Ivo Žurek poskytl reklamní baner a redaktor MF dnes pan Malinda souhlasil se zveřejněním jeho článku, který ale nakonec z prostorových důvodů nebyl umístěn.

Stejně jako loni se podařilo s Výstavištěm FLORA dohodnout umístění v přízemí v jednom z komunikačních uzlů, i když za cenu jisté kolize s jinými vystavovateli. Věřím, že bude-li příště, najde se místo minimálně stejně atraktivní, ale bez zaclánění banery jiných vystavovatelů.

Protože mě z mě neznámého důvodu nejdou nahrát fotky (hláška Žádný soubor nebyl vybrán), je to dnes bez foteček – někdy příště.

0
 
-

Díky za výstavu v Olomouci

Vložil zurek (bez ověření), 16. Únor 2014 - 22:47

Mockrát ti děkuju Jirko za další výstavu, které jsi se ujal. Je to v ČR ojedinělá záležitost, že bychom měli takového nadšence, který věnuje tolik času vytvoření prezentace na výstavě cestovního ruchu. Děkuju samozřejmě taky Petrovi Mikulkovi, se kterým jsem včera mluvil a ani se nepochlubil, co jste spolu vytvořili.

Fotky ti nejdou nahrát, protože je máš větší než 640 pix delší strana. Zmenši je na tuto velikost a pak ti to půjde. Nebo mi je pošli a já zjistím závadu. Díky.

Škoda, že se v Olomouci nenašlo víc než 60 naturistů, kteří nakonec pouze v takovém množství chodili na Naturistické Olomouci. S takovým počtem jsme bohužel neobstáli a byli jsme zrušeni. Naturisté jdou holt po kvalitě a o to více se nás schází teď ve Valašském Meziříčí nebo Uherském Hradišti.