NATURISTA.CZ

Přirozená radost ze života

-

Procházka lesem s rouškem.

Vložil Andycko, 20. Březen 2020 - 21:29
Obrázek uživatele Andycko

Nařízení platí pro všechny a platí i pro naturisty. V časech, kdy jsou zrušeny všechny společenské akce, je tady k dispozici, alespoň ta příroda a možnost se naturisticky vyžít v ní.

Včera jsem měl odpoledne volno, počasí nádherné, tak jsem vyrazil. Tentokrát jsem ale zkusil, trochu změnit revír – a udělal jsem dobře. Lesy mezi Lipníkem a Hranicemi jsou plné různých cestiček a nejsou nějak vysoké. Byla to velmi příjemná, dvouhodinová procházka, tu a tam jsem potkal lidi, které jsem ale zdálky obešel, takže nebyla žádná kolize. (Ale i kdyby došlo na tváří v tvář, tak bych to neřešil… [Spiklenec] ) Viděl bych to tady i na nějakou jednodenní společnou akci v této oblasti. Já sám jsem tady určitě nebyl naposled. Zůstalo mi toho na procházku ještě dost.

Auto jsem nechal dolu u zákazu, pak po odbočení na lesní cestu jsem se svléknul a už to bylo ono.. A nezapomněl jsem ani na roušku, nahoru i dolů ale nakonec jsem je dal dolů. Člověka žádného a lesní zvěř stejně nestála o mojí společnost – a bylo jí hodně.. Horní roušku jsem si nechal jenom v pohotovosti  – na krku.

Nakonec jsem ještě navštívil Opatovický lom, s tím že v něm spláchnu den, ale na moje překvapení tam bylo dost lidí a hlavně mladých – alespoň nevysedávají v hospodě [Spiklenec] – tak jsem koupání nechal tak a spláchnul jsem se doma studenou sprchou.. [Úsměv]

Buďte zdraví a rouškám čest!

Les ParšoviceLes Paršovice Obě roušky na místěObě roušky na místěU rozhlednyU rozhledny Krásný pohled na ParšoviceKrásný pohled na Paršovice Opatovický lomOpatovický lom
0
 
-

Ti lidé u Opatovického lomu

Vložil M.Dr., 21. Březen 2020 - 10:47

Ti lidé u Opatovického lomu také měli roušky?

 
-

jo jo měli všichni..

Vložil Andycko, 21. Březen 2020 - 21:35
Obrázek uživatele Andycko

Co mě taky příjemně překvapilo, jak se k tomu všichni postavili. Byli roztroušeni po celém obvodu.. Jen byla tam taky tabule soukromný pozemek tak jsem byl v rozpacích.. :)