NATURISTA.CZ

Přirozená radost ze života

-

Psani SZ a kliknutí na profil??

Vložil Roland Jitka, 11. Prosinec 2013 - 19:39

Nevím jestli je to záměr, ale v této době nelze poslat žádnou soukromou zprávu komukoliv, protože se nikomu neproklinete na profil běžně ze stránky, jako tomu bylo dříve. Nick již nefunguje odnikud jako odkaz na profil.

Možná je to ale jen vedlejší produkt nějaké vnitřní činnosti v systému a jde jen o přechodný stav. Jirka Rybka asi zjistí co se stalo, nebo co to způsobilo.

0
 
-

Profily nejsou viditelné všem

Vložil zurek (bez ověření), 11. Prosinec 2013 - 20:49

Profily samozřejmě můžou vidět jen adminové, jde o ochranu dat zaregistrovaných, aby nebyly přístupné komukoli z ulice. Soukromé zprávy si můžou posílat všichni členové bez omezení.

 
-

Re profily

Vložil vv, 12. Prosinec 2013 - 19:35

Např po levé straně je seznam momentálně přihlášených.Dříve šlo na nick kliknout,načetl se profil,např všechny příspěvky dotyčného.Nyní na nick nelze kliknout.Tak to myslel Raland?

Edit:Tak dnes už to funguje:-),někdo zapracoval,díky:-).

 
-

Profily se musí dořešit

Vložil zurek (bez ověření), 12. Prosinec 2013 - 9:45

Toto je zatím provizorní řešení, které se musí v dohledné době vyřešit. Souhrn příspěvků od nahlíženého člena by měl být vidět, ale jeho adresa a ostatní údaje určitě ne. Adresy členů a další jejich data se nejspíš budou ukládat do členského seznamu mimo internet. Bohužel to všechno udělat ručně u 300 profilů nějaký čas potrvá.

 
-

Další potíž...

Vložil JirkaRybka, 12. Prosinec 2013 - 13:03
Obrázek uživatele JirkaRybka

Samozřejmě že se nikdo nedostane na profily uživatelů, když tady někdo (nebudu jmenovat) před časem bez posouzení dalších vazeb a vedlejších účinků odstřelil asi tak 2/3 oprávnění co byly v systému pečlivě sestavené do fungujícího celku, čímž zmizela mimo jiné i tato možnost. To se tady po léta propagovaly profily, pořád že chceme opravdové lidi a ne anonymní nicky, a nakonec se právě proto přístup zruší? Ztratily se tím samozřejmě i prokliky na další navázané stránky, to je jasné… Ale pokud jde o adresy apod. – podíval se tady někdo z adminů, jak vlastně takový profil vypadá očima jiného uživatele (neadmina)?! Samozřejmě že ta pole s údaji o členství jsou viditelná jen adminovi a majiteli profilu, ostatním ne (nezměnil-li to od té doby někdo), ta stránka není stejná pro všechny. Budou-li se ovšem ta data převádět mimo web, obávám se že výsledkem bude jen spousta práce a potíže se synchronizací.

Omlouvám se, pokud můj komentář vyznívá mrzoutsky, ale Naturista teď opravdu není v dobrém stavu.

 
-

Profilová pole jsou opravdu s různými právy

Vložil zurek (bez ověření), 12. Prosinec 2013 - 15:00

Omlouvám se Jirko, přehlédl jsem, že jednotlivá pole profilu mají různá práva přístupu. Měl jsem totiž spoustu dotazů, kdo jejich údaje vidí. Připsal jsem tedy k těmto jednotlivým polím, kdo je má šanci vidět. Jméno, adresu, členství, členové rodiny vidí tedy POUZE admin.
Role počínaje Autorem tedy vidí: nick, pohlaví, přibližný věk (desetiletí), kraj, ve kterém bydlím), profese (vlastními slovy), zájmy, www apod. Tedy přibližná data, která něco o profilu prozradí, ale přitom ho neprozradí.
Plánované vytvoření přátelských okruhů bude taky 100% neveřejné.

Ohledně propagování skutečných lidí to bylo ještě někdy za dob Qklubu Natura, co si matně vzpomínám. To jsme ještě vyhlašovali „Ještě tato generace bude žít v naturismu“, „Plavky jsou pouze buržoazní přežitek“, „Kupředu nahá!“… Dneska to ale vypadá úplně jinak. Většina návštěvníků Naturisty jsou spíš rákosníci, takže proto to zamezení viditelnosti jejich profilů.

Ještě jednou se omlouvám a po doplnění vysvětlivek k jednotlivým polím jsem stav vrátil na původní úroveň.

 
-

Nečlen nepošle SZ

Vložil Roland Jitka, 12. Prosinec 2013 - 19:46

Nečlen Klubu nepošle SZ, protože nenaklikne profil toho dotyčného, kde je „poslat uživateli zprávu“. Musel by asi počkat než mu napíše někdo z členů. Myslím, že je to velký krok zpět, nebo naopak dobrá cesta ..... nikam. [Zmatený] Necháme se překvapit co vlastně bude ze stránek Naturista.cz po všech „vnitřních rekonstrukcích“.

 
-

Nejsem tady nečlen,

Vložil M.Dr., 13. Prosinec 2013 - 18:08

tak se zeptám: nemůže nečlen kliknout na „Naturistova pošta“ a na záložce „Napsat zprávu“ do kolonky „Komu“ napsat nick adresáta? Takto mi to funguje na www.asn.sk, kde jsem nečlen a nemám tam možnost dotyčného nakliknout přímo.

 
-

Mirku máš pravdu

Vložil Roland Jitka, 14. Prosinec 2013 - 10:46

To co píše Mirek je taky možnost, pravda je, že jsem ji za celou dobu tady nepoužil a vzhledem k dřívějšímu normálnímu nastavení ani nemusel. Otázkou je, jestli to někoho napadne z těch, co tady nejsou tak často. [Zmatený]

 
-

Otázkou je, jestli někoho napadne, co Naturista všechno dělá

Vložil zurek (bez ověření), 14. Prosinec 2013 - 11:49

Tady jsou ročně desetitisíce návštěvníků, kteří Naturistu navštíví za rok více než 200×, tzn., využívají ho hodně. Dostává se jim tak unikátních informací, jaké jinde nenajdou – kalendář akcí, které organizuje Naturista (mnohde za zcela mimořádně výhodného vstupného -Čestlice), více než 300 n-míst, které si tady můžou zadarmo stáhnout do navigace nebo mobilu, můžou se tady seznámit, . To všechno zadarmo. Když se pak s nimi v reálu bavím a naznačuju, že by mohli svoje 2 piva měsíčně přehodnotit v podporu Naturisty, tak se jim to najednou nevyplatí. To je velmi drzý výsměch všemu tomu výše uvedenému snažení.
Já tedy nevidím jediný důvod, proč bych měl řešit „problém“ někoho, kdo není schopen vložit nick adresáta do okénka. Návštěvníci Naturisty jsou za ty roky tak zhýčkaní, že to bohužel vede k degeneraci vůbec celého systému.