NATURISTA.CZ

Přirozená radost ze života

-

Seznámení s Facebookem???

Vložil Roland Jitka, 24. Duben 2013 - 9:03

Asi by bylo dobré, někdo kdo umíte s FB seznámit ostatní, jak se co dělá, jak se co sdílí, jak se vytvářejí události, jak někoho někam pozvat a vše ostatní. Nejsem znalcem této sociální sítě ale přesto nějaký profil tam mám. Opravdu nevím co dělat pro propagaci i když bych docela rád.

Myslím že tento problém nemám jen já, ale i spoustu ostatních, kteří nejsou právě pro neznalost věci s FB kamarádi. Bylo by dobré otrocky napsat co dělat, aby se forma propagace zlepšila. Já v tom prostě docela plavu a asi nedělám co bych dělat chtěl a možná i měl.

Generace našich dětí to zná, ale to nejsou naši čtenáři. My co čtenáři Naturista.cz jsme, zase nevíme jak.

0
 
-

Facebook

Vložil zurek (bez ověření), 24. Duben 2013 - 10:41

FACEBOOK NATURISTA.CZ

Není potřeba prakticky nic. Událost vytvoří nějaký admin v našem profilu a pro vás stačí, když se kliknutím do události přihlásíte a následně nakliknete „Sdílet“ a tím se tato událost zobrazí na vaší stěně. Vy pak můžete dál pozvat soje přátele atd. A propos, na Perníkovou noc naturistů se takto pozvalo přes 300 lidí (pro mě úplně neznámých). Samozřejmě na akci jako takovou přijde třeba jen zlomek lidí, ale ostatní už o ní ví a může si ji dát do oblíbených a přijít třeba příště.

Takže žádné velké učení – pouze se k události připojit a pozvat svoje přátele, nic víc. Přátel byste měli mít co nejvíc, to se v životě vždycky hodí.

 
-

re: Seznámení s Facebookem???

Vložil jano-mt, 24. Duben 2013 - 10:42
Obrázek uživatele jano-mt

Ja si myslím, že každý, kto sa zaregistruje na facebooku by si mal riadne (vo vlastnom záujme) prečítať návody, ktoré sú na facebooku. Myslím si, že by bolo zbytočné ich prepisovať. Návody nájdete keď kliknete na „hviezdičku“ (vpravo hore) a na „Pomoc“. Potom už treba len skúšať a nebáť sa. Hlavne treba mať (na Facebooku) takých priateľov, ktorým sa bude vaša aktivita páčiť a nebudú sa sťažovať že ich obťažujete nevhodným obsahom. Ja som si priateľov rozdelil do skupín podľa toho či chodia alebo nechodia na FKK resp. podľa toho čo si oni zverejňujú na svojom profile. Udalosti som zatiaľ neskúšal vytvárať.

 
-

Nová WWW stránka na Facebooku

Vložil jano-mt, 29. Duben 2013 - 11:11
Obrázek uživatele jano-mt

Vytvoril som na Facebooku novú WWW stránku o lokalite Kraľovany-Rieka (Šútovo) na adrese: https://www.facebook.com/…500808351204