NATURISTA.CZ

Přirozená radost ze života

-

SILVESTR PRO NATURISTY 2013

Vložil Anonymní, 17. Prosinec 2013 - 17:03

Dovolujeme si pozvat naturisty a příznivce FKK na oslavu Silvestra 2013 Akce začíná 31.12. 2013 od 14.00. v penzionu, který bude vyhrazen pouze pro účastníky FKK Silvetra. Vstup bude umožněn přihlášeným. Uzavírka přihlášek je 20.12. kapacita 40 osob. Více podrobností vážným zájemcům rádi poskytneme. Nejedná se o erotickou párty!!!

0
 
-

Silvestr?

Vložil PetrK, 17. Prosinec 2013 - 19:53

A je ten penzion v ČR?
A jak to bude s jídlem?
Kde se bude spát?
Kdy je konec?
Kolik to bude stát?
Vybavení penzionu? (sauna, bazén… apod)
Kontakt pro vážné zájemce?

Pokud tam chcete mít 40 lidí, pak bych doporučoval napsat relevantní článek, přidat akci do kalendáře, přidat akci na facebook, přidat akci do krátkých zpráv a začít s propagací nejpozději v září.

Petr

 
-

Silvestr

Vložil kubjin, 18. Prosinec 2013 - 14:06
Obrázek uživatele kubjin

Přesně. To snad nemyslí vážně – co tím chtěl komu říci?

 
-

Silvestr který měl a neměl být?

Vložil Roland Jitka, 18. Prosinec 2013 - 19:58

Od pátého dubna je v nevydaných článcích na Naturista.cz hotový program včetně všech informací tohoto avizovaného Silvestra. Vůbec nerozumím tomu, proč jsem tedy pozvánku dělal na základě dodaných informací od provozovatele, když se vše úplně změnilo. I já jsem říkal, že by se to mělo vydat nejpozději v září, aby si lidé mohli rezervovat čas na uvedený termín.

Když se to nezveřejnilo po prázdninách, domníval jsem se, že se celá akce odpískala ze strany provozovatele. Místo toho koukám, že je tady nabídka silvestra čtnáct dní před vlastní akcí. Mohla to být dobrá akce podobná Studnici v Jizerkách, ale takto na poslední chvili je předem odsouzena k nezdaru a já v dubnu dělal dva dny úplně zbytečnou práci. [Rozzlobený] Bohužel.

Nechám tedy na svědomí a uvážení všech, jak to vlastně je s tímto „plánovaným neplánovaným“ Silvestrem.

 
-

proč jsi se nezeptal?

Vložil PetrK, 20. Prosinec 2013 - 17:48

Tedy nechci zase kverulovat… Ale v tebou připravovaném článku je jistě kontaktní email nebo telefon. Proč jsi se tedy nezeptal přímo u zdroje, u pořadatele Silvestra, třeba v říjnu, jak se to celé vyvíjí, jestli Silvestr bude? Já, kdybych tomu věnoval čas, tak bych se pokusil trochu starat, aby to vyšlo ven. Takhle to byla úplně zbytečná práce… škoda času… třeba potřeboval organizátor trochu podpořit…

Petr

 
-

Silvestr 2013

Vložil viksa, 6. Leden 2014 - 23:19

Jo, jo. Dnes každý ví co se mělo a nemělo udělat. Ale pomoci nezkušeným členům v pravý čas neuměl nikdo. Ani já ne. Jak je to o těch generálech? [Pláč]

 
-

Já mám svědomí čisté.

Vložil Roland Jitka, 7. Leden 2014 - 10:39

V lednu ve vířivce v Čestlicích vznikl ten nápad na naturistický Silvestr. V březnu vznikal pětidenní program a vznikla stránka (na FKK lokalitách) penzionu, včetně dodání do naturistické mapy. V dubnu byl hotový program a celá pozvánka a poslána ke schválení majitelům penzionu, pak myslím, že byly dva telefonáty a psaná komunikace. Pak bylo ticho a v září jsem znovu poslal přes SZ odkaz na pozvánku, zase bez reakce. Diky zdravotní komplikaci mé ženy Jitky jsem celý listopad vypustil jakoukoliv jinou činnost. (To je snad jediné co mi lze neaktivitou vytknout.) Pak se zde objeví skoro inzerát na jednodenní Silvestr pár dní před Silvestrem.

Jak tedy více podporovat organizátora, než tím, že mu předáme zkušenosti a znalosti chování naturistů. Uděláme prezentaci jeho penzionu, dáme ho na naturistickou mapu, společně vytvoříme program (z větší části dle jeho možností), uděláme pozvánku na akci, pošleme ke schválení a připomínkám. (Vystavíme ji na stránkách.) Proběhnou nějaké komunikace email, SZ, telefon.

Souhlasím s tebou, že to byla jen ztráta času ve všech úrovních činnosti a proč tomu tak bylo (nebo mohlo být) nechám na posouzení ostatních. Zde by taky neškodilo si přečíst reakci druhé strany, která může ledacos vysvětlit.

Každopádně je to škoda pro všechny a je to spíše k zamyšlení, co bylo špatně a z chyb se poučit na třeba příští Silvestr. Také je to návod pro majitele penzionů, jak realizovat nějakou akci dokonaleji a jak může Naturista.cz pomoci.

 
-

re: čisté svědomí

Vložil PetrK, 7. Leden 2014 - 23:29

Mluvil jsem i s majitelem penzionu, ten to líčil poněkud jinak.

Nevím komu mám věřit, nevím kde je pravda.

Každopádně, tohle se nepovedlo a je to velká škoda.

Já, si myslím, bych jim pomoct uměl, ale o ničem jsem bohužel nevěděl…

Petr

 
-

Ať je pravda kdekoliv

Vložil Roland Jitka, 8. Leden 2014 - 0:58

Ať je pravda kdekoliv, tak výsledek je, že Silvestr nebyl, což je škoda pro všechny. Můžeme to líčit jak chceme obě strany, leč výsledek je tento. Za sebe říkám, bohužel to dopadlo, jak jsem výše popsal.

Já sám ani nevím, kde penzion leží, nikdy jsem tam nebyl a to o co jsem byl žádán jsem udělal. V programu se přeci jen počítalo s Babylonem jako s hlavní naturistickou atrakcí a ten ale byl mezitím zrušen. Proč najednou z pěti dnů byl návrh na jeden večer opravdu netuším, ale to patří zcela do kompetence rozhodnotí majitelů penzionu a nikoliv mé.

Můj názor je takový, že se naskytla v průběhu roku jiná možnost a možná i pro penzoin ekonomicky zajímavější, pro oslavy konce roku. Záměr ale nějak na poslední chvíli nevyšel a tak se těsně před Silvestrem vrátili majitelé k původnímu plánu naturistického Silvestra ovšem jen v jednovečerní verzi. Nikterak jim to nemám za zlé v dnešní ekonomicky nejisté době, kdy se každý snaží, aby právě jeho podnikání vzkvétalo.

 
-

spekulace?

Vložil PetrK, 8. Leden 2014 - 12:39

Rolande, proč sem píšeš takové podivné spekulace (o tom proč byl a nebyl Silvestr)??? Nikdy jsi tam nebyl, nikdy jsi s nikým nemluvil, nikdy jsi nic nezorganizoval, nikdy jsi nebyl provozovatelem penzionu… Tak proč si vymýšlíš tyto zprávy na úrovni deníku „Aha“???

Petr