NATURISTA.CZ

Přirozená radost ze života

-

Verejna nahota

Vložil Mira Ahimsa, 15. Květen 2017 - 13:39
Obrázek uživatele Mira Ahimsa

PUBLIC NUDITY Kde je mozne byt " legalne " nah ? Sepsal jsem mista , ktere mne napadaji : Nudisticke plaze , walking path ( zatim vim jen o te v nemecku u mnichova ) naked lokalita v centru mnichova ( Nemecko ) v parku v Berline ( Nemecko ) Tiergarten Park , Cap d'Agde ,in France , v nemecku je pry take legalni jezdit v aute nahy , then Rainbow gatherings , Woodstock festival in Poland , Burning man in Nevada ( usa ) Kumbhamela ( india ) , world naked bike ride , and Jainism also contain nudity Znate nebo napadaji vas dalsi ? Nebo mate sva soukroma mista kam chodite pravidelne sunbath skryte za plotem ? Vase konfrontace s verejnosti , zakony , policii , predsudky ? A vas rekord ? jak nejdele jste usli nazi ? Nebo kolik hodin ci dni se neoblekli ? ( ja se tyden neoblek kdyz jsem zil v santa Fe na termalnich pramenech ) .

http://www.interviu.es/…o-por-la-paz

5
 
-

v Čechách jen nudapláže ?

Vložil Mira Ahimsa, 15. Květen 2017 - 14:27
Obrázek uživatele Mira Ahimsa

Víte někdo jestli jsou v Čechách také místa , kade lze být legálně nahý , nebo to jsou pouze nudaláže ? Popřípadě co je k založení takoveho místa potřeba ? Naheho parku , stezky , části města …

 
-

pozdrav

Vložil jojik, 9. Červen 2017 - 10:14

Ahoj, tiež som bol týždeň nahý na chate v Tatrách, nachodil som nahý pár kilometrov, ale oficiálne sa u nás nedá, takže vyberám málo frekventované chodníky…

 
-

Nahota

Vložil 17061965 (bez ověření), 23. Červen 2017 - 16:16

I já bych rád našel místo , kde bych mohl chodit nahý . Je to přirozené , ale těžko proveditelné . Neznám místo ať soukromé nebo veřejné . Jsem z Vysočiny HB . Neví někdo o takovém místě ? Předem děkuji za odpověď . [Úsměv]

 
-

kam se poděly

Vložil kaldoh, 26. Červen 2017 - 9:18
Obrázek uživatele kaldoh

zprávy o sobotní proběhlé, či spíš projeté akci PNBR? Navzdory své nemohoucnosti poúrazové a Parkinsonské jsem 24.6.2017 přišel podpořit akci aspoň na Kampu, tam jsem pak i skončil, když mi všichni ujeli. Znova jsem vás zahlídnul z dvaadvacítky, která zuřivým zvoněním a najetím do řady cyklistů vaši jízdu roztrhla mezi Lazarskou a Myslíkovou. Když přidám plánované zákazy pro kola v Praze 1, jeví se mi, že jsme to totálně projeli.

Sobotní nahá jízda byla unikátní, nejen naprostým nezájmem medií, ale i nezájmem cyklistů a naturistů a hlavně naturistek. Nezúčastnila se ani jediná. Oblečených žen tam pár bylo.

 
-

U násje možné být legálně

Vložil natur444, 6. Srpen 2017 - 9:12

U nás je možné být legálně nahý všude tam kde nepohoršíte druhé lidi. Každý jedinec má v naší zemi právo konat dle vlastního uvážení, podle svého životního stylu a přesvědčení, popř. i náboženství pokud tím neporušujete nějaký zákon. Např. o tom veřejném pohoršení. Já toho využívám na 110% a jsem nahý všude, kde to jde. Přírodou jsem se nahý již nachodil i najezdil na kole také x kilometrů a nikdy jsem s tím neměl žádný problém. Naopak úsměvné příhody. Jen člověk musí mít cit pro to kde, se jak může chovat. I u vody je to přesně tak. Já nemám rád nudapláže. Miluji svobodu volby, kde mohu být nahý, ale i nemusím. Už mám za svá léta jistý vzor dne jak se chovat abych mohl být nahý i na veřejných plážích a nikoho nepohoršoval. Ne jednou šel kolem mne i policajt se kterým jsme se dali v klidu do řeči a nic nenamítal. Naopak mě při odchodu ještě i popřál příjemný zbytek dne. A to jsem byl nahý jediný kolem. CHOVAT SE KLIDNĚ, PŘIROZENĚ A ZBYTEČNĚ NA SEBE NEUPOZORŇOVAT. Raději přijít k vodě hned ráno abyste se nemuseli svlékat mezi ostatními v plavkách, lehnout si na deku a relaxovat. Sem tam se projít zchladit do vody a budete v pohodě. Kdo se usadí poblíž, vedle vás je už pak vcelku jedno že takovému člověku nevadíte. Komu by vaše přítomnost vadila, pude jinam. Takto to provozuju také řadu let a spočítal bych na prstech jedné ruky kolikrát jsem musel odejít, že jsem nahý někoho pohoršil. Naposledy to bylo asi tak před 5 roky. Přiznám se, že hledám místa na krajích pláže a ne ve středu kde je příliš rušno. Nedávno když jsem odcházel od vody domů všimnul jsem si, že jsem nebyl na pláži jediný nahatý chlap. Přímo v tom středu pláže mezi ostatními plavkáči ležel také jeden nahý mladý muž. A byl tam naprostý klid a pohoda. Takto kdyby to bylo všude u vody, kde nikdo nic neřeší to by bylo žůžo. Tak to také už neřešte, zahoďte plavky a hurá k vodě. Nikdo vás nesežere. Jediné co hrozí tak menší pokuta za pohoršení. Mně se to nestalo ještě nikdy za cca 30 let. A to jsem nahý u vody vždy a všude vyjma městských koupališť. Tam už je to o něčem jiném. Tam to zákony výslovně zakazují jako třeba ty burky a podobně.

 
-

Nuked in lakes/Forest? (Czech Republic)

Vložil Omar Callejas, 25. Listopad 2019 - 7:18

Could I be naked at any lake in Czech Republic or is there few specific lakes? Could I be nakes at any forest way in Czech Republic? Could someone suggest me? I love the idea to be naked BUT I do not want offend someone or be out of the law omacallejas1@hotmail.com : guiño: