[ikona]

Více Čestlic

   7. Leden 2012 - 16:12
Anonymní

Vyhovovalo by mě a myslím si, že nejsem sám, naturistické plavání v Čestlicích mimo letní sezonu jeden krát každý podzimní a zimní měsíc. Nešlo by s tím něco udělat? Třeba časem by byl Aquapark pro velký úspěch naturismu jen naturistický.....

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.
[ikona]

Re: Více Čestlic

   7. Leden 2012 - 16:26
Tomáš (bez ověření)

Ve špičkách do aquaparku chodí v textilním provozu i více jak 2500 lidí a nás „naháčů“ tam bylo nejvíce jen 1018. Buďme rádi že tam naše akce jsou alespoň 5× do roka :-).

P.S. Ale saunový svět je FKK celoročně a tak nám k návštěvě i jindy nic nebrání.

Tomáš

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.
[ikona]

Velké oči

   8. Leden 2012 - 9:26
bledule (bez ověření)
  1. N-akce v Aquapalace Praha 5× ročně jsou za zlevněné vstupné, a proto je třeba zajistit dostatek účastníků v tomto obrovském areálu i z komerčního hlediska, což se zatím daří díky zajímavému programu organizátorů. Tisícovka naháčů to je velká akce.
  2. Saunový svět v Aquapalace je nahý stále a je tam též malý bazén, myslím i nějaké akce při svíčkách, které lze navštívit.
  3. Pravidelné N-plavání v Praze je každý týden http://www.sokolvinohrady.cz/bazen
  4. Jsou dalši N-akce v Babylonu či jinde.

Takže asi takhle – nemějme moc velké oči a važme si toho, co máme a využívejme to! Naturisti jsou menšinová společnost a pokud organizátoři uzavřeli smlouvy speciálně pro naháče, tak mi veřte, že je to fuška a patří jim za to velké poděkování. Mimochodem už jste viděli, jak se koupe muslimka v šátku a v šatech?

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.
[ikona]

Pro Bleduli.

   8. Leden 2012 - 10:28
Roland Jitka

[Úsměv] Lépe by to nikdo nenapsal a není k tomu co dodat. Vzala jste mi to z klávesnice, takže díky, že napsal můj názor, také někdo jiný.
Přeji hezký den. [Spiklenec]
Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.
[ikona]

Pro doplnění

   8. Leden 2012 - 12:50
Vogel

Ano, tisícovka naháčů je velká akce, ale jak už Tomáš řekl, je to stále málo na častější akce. Navíc ta tisícovka se, pokud se nepletu, překročí vždy jen na listopadové akci, kdy je Miss Natura a možná i kulminuje návštěvnost lidí naladěných z léta a toužící po vodním vyžití. V lednu už je návštěvníků méně a v květnu to klidně je s bídou cca 700 lidí.

Jinak saunový svět je celoročně FKK a po 18 hodině se rozšiřuje o dětskou a panoramatickou saunu. Saunování při svíčkách je za výhodnější cenu 350 Kč za dobu od 20:00 do 23:30 každou první a třetí sobotu v měsíci. Jinak nám bohužel po lednu opět zdražili tak 2 hodiny saunování vyjde na 450Kč a 3 hodiny za 485Kč ve všední dny. O svátcích a víkendech je to více, ale to si nepamatuju, protože tam touto dobou nechodím (lze na jejich stránkách dohledat).

Neviděli bledule, ale viděl jsem v pánských sprchách v Čestlicích, jak se jeden maník myl celý, ale plavky prostě nesundal. [Tmavé brýle]

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.
[ikona]

Česlice a počty.

   8. Leden 2012 - 13:21
Roland Jitka

Ona se dá ta Informace od Tomáše interpretovat o počtech i jinak. U pražských a středočeských lidiček, kteří navštěvují Česlice jaksi v dohledu svého domova, tak při naturistických dnech navštíví Česlice i lidé, kteří to mají velmi daleko a za normálních okolností by cestu nevážili. To zase přináší reklamu do vzdálenějších míst České republiky, jaké Česlice opravdu jsou. Možná i proto jsou čísla návštěvnosti v textilním režimu tak vysoké, protože pokud se tam někomu libí, tak jistě předá informace i lidem, kteří neholdují naturistické zábavě, jaké je to v Česlicích. Tím se získavají nový návštěvníci, bez ohledu na to, jestli je FKK nebo plavkový režim.

Co se týče tragikomické situace, viděl jsem v Turecku děti kolem deseti, dvanácti let ve vodě (moři) jak si hrají a zhruba třináctiletá holčina oblečena v burce a těch tureckých vše zakrývajících šatech, jak stojí na břehu a namočené jen kotníky ve vedru cca 40 stupňů. (asi nějaký Alláh ji vstup do vody zakazoval) [Smutný] [Pláč]

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.
[ikona]

Návštěvnost Čestlic

   8. Leden 2012 - 13:41
Jarda2

Začátkem prosince jsem byl se svými dětmi v sobotu v podvečer v Čestlicích a návštěvnost nebyla nic moc. Odcházeli jsme někdy okolo 20.30 hodiny a podle počítadla u kasy bylo v bazénech okolo 250 lidí, v saunách lehce přes stovku. Z tohoto pohledu jsou pro provozovatele Aquapalace naturistické akce finančně docela zajímavé, protože „zacpe“ čas s nejmenší návštěvností.

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.
[ikona]

K zamyšlení - protiklady

   8. Leden 2012 - 20:32
bledule (bez ověření)

Navazuji na svůj příspěvek a chci zdůraznit protiklady, jsme naturistická menšina, i když se snažíme o propagaci naturismu více méně úspěšně, tak jsme nahatá menšina proti textilákům. N-organizátoři vyjednali skvělé podmínky pro naháče po celé naší republice, to si málokdo uvědomí (využívá), co tohle dalo úsilí. Já inklinuji do Čestlic, protože to mám blízko a žádnou z akcí si nechci nechat ujít. Situace je taková, že nechodíme ani nazí a ani ženy nenosí burku, šátek. No já viděla v Tunisu koupat celý harem zahalených oblečených žen v počtu 4, jak je pán paša pak lovil – nosil z bazénu. Známá si šla stěžovat, že je bazén znečistěn a pak měli zákaz, protože evropanů v hotelu byla přeci jen většina. Na pláži jsem též viděla koupat v moři ženy, zahalené od hlavy až po paty v šátku a šatech.

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.
[ikona]

Protipóly.

   11. Leden 2012 - 11:44
Obrázek uživatele Linka
Linka

Rozdělit naturisty a textilně smýšlející jen jako menšinu a většinu je jako škatulkovat ano, ne. Existují skalní naturisté a stejně i textiláci, kterým nikdy nedovolí hlava si plavky plavky sundat. Největší skupinou jsou příležitostní nudisté, kteří se podle potřeby a prostředí přizpůsobují oběma protipolům. Textilnímu i nudistickému a nebo polovičnímu nudismu nahoře bez (ženy). Zaregistrovala jsem od kamarádky názor. Do bazénu, v místě bydliště bych nahá nešla, ale u moře nebo jinde v zahraničí mám nahotu a opálení ráda. Tam mně nikdo nezná. Domnívám se, že takových osob je více, co mají nějaký blok k některé části nudistických aktivit.

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.
[ikona]

sauna čestlice

   12. Leden 2012 - 1:00
Obrázek uživatele sailor
sailor

Přesně řečeno. Sauna je FKK pořád a podle mé zkušenosti je opravdu pro naturisty. Není výjimkou ani bezplavkový režim přímo na baru, nemluvě o římském bazénu. Tam se dá relaxovat v naturistickém stylu i bez sauny. Naštěstí letos v zimě je tam nějaká cenová akce, když ne každý týden, tak ob týden. Jinak je to samozřejmě cenově mimo, pokud si chce běžný člověk užít saunu včetně relaxu mezi saunami a nepočítat minuty. Ale saunu či sauny, jelikož preferuji finskou, suchou, navštěvuju pravidelně a střídám čtyři z nich v kombinaci s bazénem a vířivkou, pokud jde o venkovní sauny v zimě. Kdo je v dosahu a ještě ji nezkusil, vřele doporučuji, např. saunování při svíčkách, nebo noc saunových ceremoniálů. Jde o akce mezi 20,00h a 23,30h, stejně jako naturistické akce, většinou nebo skoro vždy v sobotu, kdy je Praha na chalupách, a většinou za cca 350 – 370kč za 3,5hodiny. Stejně tak tam je de-facto naturistický režim jaký v menších saunách, či welnescentrech člověk zrovna nevidí. Nevím jak kdo, ale pokud si chci saunu opravdu užít, tak mi běžná 1,5hodina opravdu nestačí, a za 3h platí člověk mnohdy i víc. Krom toho, je milé, že o Valentýnském týdnu 2012, našim drahým polovičkám, (někdy až příliš drahým :o))). Vymysleli vstup zdarma či za 1kč. Je mi jasné, že ne každý má čestlice v dosahu.I já si tam zajedu 50km. Na druhou stranu, když se podívám po naturistických akcích, také nemám zrovna možnosti jezdit stále na Moravu. Do Liberce to mám taky z ruky, ale jednou se tam snad konečně dostanu. Snad se dopracujem, například k naturistickým čtvrtkům, ve všech bazénech, nebo ještě lépe k textilním středám, ve všech bazénech. Prozatím se na vás těším 14.1 a pak určitě ještě v březnu na akcích čistě naturistických. Když mi klapne Babylon, tak i tam. Přeju všem pohodový závěr týdne a následně příjemný víkend.
sailor

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.
[ikona]

Naturistické plavání

   13. Leden 2012 - 18:50
roumen

Mám smůlu že bydlím od Čestlic moc daleko,bydlím kousek od Ústí nad Orlicí takže nejblíž na naturistické plavání to mám do Rychnova nad Kněžnou. Ale jet 50km tam a 50 zpátky kvůli hodině plavání se mi nevyplatí. V okolí je bazénů dost (Č.T.SY.LI)ale bohužel nikde sem se nedoptal jestli by šlo natur plavání zorganizovat i zde. Může mi někdo poradit?? Dík.

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.
[ikona]

to roumen

   13. Leden 2012 - 20:38
Obrázek uživatele sailor
sailor

Nic si z toho nedělej, já nejezdím 50km na hodinu plavání. V Čestlicích jsou tyto akce obvykle na 3,5hodiny. a to už se vyplatí

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.
[ikona]

daleko?

   13. Leden 2012 - 22:36
Obrázek uživatele romanius83
romanius83

nedaj sa odradiť vzdialenosťou… ja to mám do Čestlic okolo 530km a boli sme už aj v Liberci (650km) a to ešte nerátam cestu späť :)

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.
[ikona]

Vzdálenosti?

   14. Leden 2012 - 10:22
Roland Jitka

Vážení přátelé. Naturistické bazény v různých regionech fungují jen nějaký den v týdnu nebo v měsíci. Chápu, že třeba na hodinu a půl jet 50–100km je otázka k zamyšlení, hlavně z ekonomického hlediska. Jiné je to při naturistických párty typu Babylon, Čestlice apod. Pokud si spočítáte tak Praha je čtyřikrát za rok a Babylon 12krát. Když odečtu letní měsíce tak dojdu cca k číslu sedm-osm. Nezůčastnujete se všech akcí, takže matematika říká, že se určitý účastník může zůčastnit asi tak pětkrát, šestkrát do roka Nudapárty. [Party] (do součtu dávám i možné chřipkové období a zdravotní problémy) Když odečtu prázdninové měsíce, které spíše lidé tráví jinde než v bazénech, zbývá na deset měsíců průměr cca jedenkrát za dva měsíce. V této řeči čísel zprůměrovaných při vzdálenosti cca 50–150km je ekonomická stránka opravdu zanedbatelná. Vše ostatní k tomu řečeno je na hranici výmluvy, ale nechci nikomu sahat do svědomí. Uvedené akce budeme mít pouze za maximální účasti naturistů, jinak zafungují jiné ekonomické zájmy aquaparků a naše termíny obsadí nějaká jiná skupina plavců. To si doufám nikdo z naturistů nepřeje. [Pláč]

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.
[ikona]

Taky se asi vymlouvám

   14. Leden 2012 - 13:24
M.Dr.

sám před sebou [Smutný] na vzdálenost a čas, na přetrvávající nachlazení atd. Ale spíše jde o to, že ,mně ani mou manželku netáhnou takovéto megaakce, soutéže, malování atd. Nám sedí víc akce typu Valašského Meziříčí, kde je taková fajn komorní atmosféra, dá se tam výborně zaplavat a v neposlední řadě to máme mnohonásobně blíž.

Ale do Čestlic se určité chceme někdy podívat a uvidíme, jak se nám tam bude líbit. Asi si udéláme někalokadenní výlet do Prahy [Spiklenec]

Takže dnes se dobře bavte a snad někdy příště se tam objevíme i my [Tmavé brýle]

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.
[ikona]

ještě jednou čestlice

   15. Leden 2012 - 1:14
Obrázek uživatele sailor
sailor

Určitě si čas na Čestlice najdi, alspoň za zkoušku to určitě stojí. S megaakcí to nemá nic společného. Aquapark je tak veliký, že na hlavím place u bazénu s vlnobitím,který je situován do prostřed, prakticky nemusíš být, pokud si chceš jen zaplavat, zaklouzat, vysaunit, vyvýřit či jen tak relaxovat mezi svými a nemáš k tomu zapotřebí nějaký kus koupacího textilu. Co se saun týče, myslím že jich je tam 12 či 13, z toho 6 suchých a ostatní kombinace páry, či soli, či bylinek, výřivek je tam dohromady myslím 8 z toho 4 v saunách. Megaakce, jak tomu říkáš slouží hlavně k setkání a pobavení stálých navštěvovatelů, ale i těch je spousta. Ostatní si mohou dělat co chtějí v celém areálu a na hlavní podium, mimochodem skvěle ošetřované Tomášem, se většina z nich stejně přijde alespoň podívat. A hlavně k pobavení a zabavení dětí, kterých naštěstí rodiče, i přes pokročilou dobu, přivezou také pěknou porcičku. Nebudu tu dál dělat reklamu středisku, kam jezdím prakticky jen na tyto nebo saunové akce, jelikož rodinné vstupné na celý den, možná ani to ne, pro čtyřčlennou rodinu se tu pomalu blíží, s útratou jednomu životnímu minimu na měsíc :o)). Když jde ale o takovouhle akci, je vstupné obvykle 250kč na 3,5hodiny, pokud si chceš pobyt prodloužit a přijít o 2hodiny dříve, pak je to 350kč za 5,5hodiny. Za tohle můžeš využít celý areál a atrakce které v něm najdeš. V Liberci jsem s rodinou také byl. Je to už ale dost dlouho a tak si netroufám srovnávat. Ale líbilo se nám tam taky moc. To už je ale pro mne tak trochu z ruky,stejně, jako pro tebe čestlice. Ale stejně to jednou zkusím. Tak to zkus taky. Pro zajímavost. Je jedna hodina v noci a já píšu tenhla příspěvek právě proto, že jsem se před půl hoďkou z Čestlické Natur akce vrátil a koukám co se tu dělo od včerejška. Chat, si pronajal nějakej nasranej klučina, o kterým většina vlastně neví co ho štve a tak komentuju články. Takže přeju ať Vám to vyjde. Další možnost je myslím 17/3. Dnes nás tam bylo 960, tak přijeďte, ať tu tisícovku zlomíme. Dobré brzké ráno tobě i všem ostatním, kdo to dočetli až sem přeje sailor

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.