NATURISTA.CZ

Přirozená radost ze života

-

Žermanice,Těrlicko

Vložil Endy, 25. Červenec 2008 - 12:07
Obrázek uživatele Endy

Neví náhodou někdo,jestli existuje oficiální nebo neoficiální N-pláž na Žermanické nebo Těrlické přehradě?

0
 
-

Žermanice

Vložil Robo, 28. Červenec 2008 - 18:04
Obrázek uživatele Robo

Obávám se, že tam N-pláže oficiálně nejsou. Taky jsem to dnes v tom horku hledal. Nebráním se ale tomu, nějakou tam začít budovat! Je tam celkem ucházející prostředí a bývá tam i čistá voda (na těrlicku se to brzy zařasí a zasinčí :-/ Mám pár známých drobných N-nadšenců, ale máme všechno daleko :-((. Robo

 
-

Fkk žermanice

Vložil gustaf, 8. Srpen 2017 - 12:44

Zdravim. Mam na zermanicke prehrade nekolik mist kde se pravidelne chodim opalovat a koupat bez plavek. Slunce tam sviti cely den temer a nikdo tam neni a skoro ani nechodi kolem.

 
-

Žermanice - možnosti ?

Vložil Dlouhan3, 11. Srpen 2017 - 19:09

Pěkný dobrý den, prosím o zkušenosti, kde na Žermanické přehradě se dá okoupat v klidu bez plavek ? Kdyby byl čas, obejdu si ji celou, ale pokud se tam vypravím, budeto až dost pozdě odpoledne a do tmy (nebo chladna) bych takové místo nemusel najít. Uvítám místo poblíž Soběšovic (zde je rozhledna). U přehrady je několik kempů, nebo snad na protějším břehu u Lučiny nebo až u Dolních Domaslavic ? Díky

 
-

Žermanice

Vložil Matsuhito, 12. Srpen 2017 - 23:55

Taky bych uvítal n-pláž na Žermanicích. Na Hlučín to mám docela daleko. V okolí tu je Baška, Terlicko, Žermanice, Olešná. Ale nuda nikde. V Čechách tam je nuda skoro u každé nádrže. Podpořili by nás určitě i hosté z Polska. Na Žermanicích je voda docela v pohodě.

 
-

Žermanice pošesté

Vložil eSHá, 15. Srpen 2017 - 23:11

Všechny Vás tu zdravím. Přečetl jsem si se zájmem všech 5 předcházejících příspěvků. Na co všichni čekáte ? Proč nikdo nevytisknete nám všem známou ceduli začátek nuda pláže a nepověsíte to někam na strom ? Poté stačí pozvat kamarády a oznámit nudistické veřejnosti GPS souřadnice nově založené pláže. Když jich založíte rovnou třeba 5, tím lépe a radostněji. Tak do toho. Léto pomalu končí.