NATURISTA.CZ

Přirozená radost ze života

-

Zrušení omezení komentovat.

Vložil Roland Jitka, 24. Říjen 2013 - 23:26

Trochu bych se přimlouval za zrušení nemožnosti kometářů a reakcí pro nečleny klubu v různých diskusních skupinách a článcích. Navrhuji zase otevřít komentáře všem a raději se přimlouvám u „ožehavých témat“ uzamčení diskuse a jejích omezení jen na čtení. Také případná nemožnost diskuse vypnutím, by bylo lepším řešením. Do vyřešení případu, ale důsledně mazat veškeré reakce, na kohokoliv házejících špínu a vlastní soudy /lynče/ ještě nevyřešené záležitosti.

Jelikož nemohu tento dotaz položit jako otázku pro všechny k vyjádření, právě pro nemožnost odpovědět, zkusím tedy dotazem k zamyšlení, alespoň u těch zainteresovaných.

5
 
-

Mrtvý brouk

Vložil Tisicak (bez ověření), 25. Říjen 2013 - 0:06

Mohli jste to napsat stručněji: Všichni držte hubu!

 
-

Pro mrtvé brouky

Vložil Roland Jitka, 25. Říjen 2013 - 1:01

Vážený pane již důchodce. V poslední době neděláte nic jiného než prudíte. Dřívější Vaše příspěvky byly jakž takž k naturismu, ty dnešní v čerstvém důchodu už jen k naštvání lidí okolo. Chápu, že již máte věk a nárok na senilitu a bůhví jak na tom budeme ve Vašem věku my.

Asi jste podle dřívějších přispěvků hodně cestoval, zkuste tedy alespoň občas lidi informacemi potěšit, minimálně ve stejné míře, jako se vám nyní daří prudit.

Pokuste se tedy, když zase budete chtít do někoho kopnout a někoho popíchnout raději napočítat do tří. Sice to moc nepomáhá, ale třeba zjistíte, že se lze ještě i při požehnaném věku ovládat. V opačném případě tedy hledejte dál nějakou záminku, jak se zviditelnit.

 
-

Mrtvy brouk...

Vložil PRAZAK, 25. Říjen 2013 - 9:07

Zdravim, kvuli takovym „Tisicakum“ a jemu podobnym, vecnym, kritikum, jsem ,do ukonceni teto , nechutne, kauzy, pro POKRACOVANI UZAMCENI DISKUZE ! Je to skoda, ale skodicim blbcum by znovaotevreni pouze nahravalo ! Hezky den .PRAZAK

 
-

Komentáře

Vložil zurek (bez ověření), 25. Říjen 2013 - 10:39

Do ukončení soudního jednání tady bude takový režim, jaký je teď. Stejně by se jakékoli soudní jednání před jeho ukončením nemělo jakkoli komentovat.

Svoje udělala i některá média, která případ komentují značně bulvárním stylem a sporným stylem a i když by se mělo čekat na výsledek soudu, tak mě to už stálo ztrátu zaměstnání. Další zvěsti sem přinášeli narychlo registrovaní, kteří opět před ukončením soudu kauzu jednostranně a samoúčelně komentují. Přitom neví o případu ani o Naturistovi očividně nic.

 
-

Končím diskuzi

Vložil Tisicak (bez ověření), 5. Listopad 2013 - 23:24

Předem děkuji Ivošovi za kultivovanou odpověď a ostatním za nekultivované názory na mou osobu.Kritizovat má právo každý,jenom hulvát má jiný slovník.Nikdy jsem tady nekomentoval průběh soudního jednání,které stejně nejde ovlivnit.Pokud bude někdo odsouzen,tak jen na základě důkazů a ne"jedna paní v mlíkárně povídala".Zametáním pod koberec se nic nevyřeší,naopak vzniknou fámy,které v důsledku budou naturismu ještě škodlivější.Informace o dění v Prachaticích – Naturistický víkend jsem od známých věděl dávno před tím než pronikly na veřejnost. S Rolandem jsem se nikdy nesetkal,přesto je přesvědčen o mé senilitě.Když zkrátka chybí argumenty nastupují urážky.Názor na něj neventiluji,to nechám na ostatních.

 
-

Koncim diskuzi...

Vložil PRAZAK, 27. Říjen 2013 - 9:07

Nezbyva, Tisicacu, nez rici,stroze, pouze KONECNE [Ďáblík] [Ďáblík] [Ďáblík]

 
-

............

Vložil Tisicak (bez ověření), 29. Říjen 2013 - 13:59

............ [Radši mlčet]