|
2. Květen 2011 - 13:42 |
Michal76 |
V pátek jsem se byl podívat na moje oblíbené pláže v Hostivaři a na Šeberáku. V Hostivaři se opravdu čile pracuje na odbahnění, jen mi vadilo, že si stavaři pro svoje zázemí z celé plochy přehrady vybrali místo přímo u pláže (asi aby to měli blízko ke stánku s občerstvením), s čímž je spojený i nepříjemný hluk. Celý den by se mi to poslouchat nechtělo. Snad se o víkendech nebude dělat. Někdy se tam zajdu podívat a podám zprávu. Druhou zastávkou byl již zmiňovaný Šeberák. Zde mám dobrou zprávu, jelikož se od loňska nic nezměnilo. Každý rok se bojím, že dojde k avizovanému prodeji rybníka a já narazím na oplocený pozemek. Voda byla čistá, pláž posekaná a dobře udržovaná. Slunilo se zde nějakých 20 lidí, takže i tady se to letos slušně rozjelo.
|
|
Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů. |
|
2. Květen 2011 - 15:32 |
nahatej.kluk (bez ověření) |
Tak o Hostivaři tu psal Numir a poslal i fotky – děkuju, jsem vděčný :-) Informace o Šeberáku je taky zajímavá, ale kdoví, na jak dlouho… ne, nejse škarohlíd, určitě ne; ale vím, co v Šeberáku plave. A jenom smažení se na slunku není pro mě. Já jsem vodní živel, musím se koupat. Jak tu stojí taky v Lokalitách, Šeberák nelze doporučit pro četný výskyt sexuálních aktů. Prostě v Praze se dá slušně nudit možná snad jen na Džbánu nebo Motolském rybníku, hádám. Džbán je odbahněný, ale je to taková nudná louka bez ničeho, moc mě to tam neláká. Motolský rybník skýtá určité intimčo, asi má dost dobrou vodu, ale mně bahno leze krkem… Ale myslím, že se tady aspoň tak moc neobcuje. Nebo teda takhle: nevadí mi, když si to někdo zajde udělat někam stranou, ale udělat z toho vernisáž, tak to mi vadí moc. A na Šeberáku to teda jede, takže nemám vlastně jediný sebemenší důvod tam chodit.
|
|
|
3. Květen 2011 - 11:18 |
Michal76 |
Džbán jsme se ženou objevili teprve loni a docela se nám tam líbí. Hledali jsme dočasnou náhradu za Hostivař. Upřednostňujeme koupaliště, kde můžeme být celý den nazí a nemusíme si do sprchy, na toalety atd. neustále navlékat plavky. Jen zázemí by si zasloužilo malou generálku. Jinak je tam klid a pohoda, což uznávám nemusí každému vyhovovat.
|
|
|
3. Květen 2011 - 11:44 |
Jarda2 |
Loni jsem se tam zastavil ve všední den jedno horké srpnové odpoledne, klídek, ticho, jen to složení návštěvníků cca 95 % muži : 5 % žen mi ne úplně sedlo. Třeba tam letos bude vyrovnanější účast.
|
|
|
15. Květen 2011 - 17:27 |
Deilik |
Jsou tu zmíněny tři N-pláže. Hostivařská přehrada (Hostík), Šeberák a Džbán, všechny tři jsou vyhlášeny jako GAY pláže. A tak se nemůžete divit že se zde obcuje! Ať už přímo na pláži nebo někde stranou zvědavým očím. Ale co je zajímavé že sem chodí páry, a ne málo mužů se vzdaluje do oněch míst. Je to smutný že sami vyhledávají tato místa a pak si stěžují že se tam něco takového děje. Takže můj závěr? Prostě když se chci bavit s přáteli na N-pláži tak na to prostě nekoukáme.
|
|
|
22. Květen 2011 - 21:05 |
MartinC |
Můžeš mi prosm poslat odkaz na ten článek od Numira? Nemůžu to najít Díky
|
|
|
23. Květen 2011 - 5:17 |
Vogel |
Ten článek na iDNES je zde Vše vypadá na to, že tak do 2 měsíců maximálně bude dokončené bagrování. Pak si budou budovat ten ostrůvek pro ptáky a další plánované vylepšení kolem přehrady a snad pak nebude nic bránit tomu, aby to letos postupně napustili a příští rok už by se zase mohlo koupat.
|
|
|
27. Květen 2011 - 17:45 |
volynak |
Tuto neděli, bude-li hezky, bych se chtěl podívat na Hostivař. Neví někdo zda je to přístupné jako loni v nouzovém režimu? A chodí tam vůbec někdo, abych tam nebyl sám… Díky za info.
|
|
|
4. Červen 2011 - 20:22 |
Vogel |
Dnes jsem šel kolem na svou kondiční „procházku“. Bagry tam jedou o 106. Část u nudapláže a část u textilácké pláže. Uvidíme, jak dlouho jim to bude ještě trvat.
|
|