[ikona]

Lhota 2015

9. Červen 2015 - 14:56
Jarda2

Jestlipak někdo ze zdejších návštěvníků nebyl tuto slunnou sobotu nebo neděli na Lhotě ? Je tam něco nového ? Stánky beze změny ? Jaká byla účast ? Cpali se zase plavkáči na FKK ?

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.
[ikona]

Re_Lhota2015

22. Červen 2015 - 19:05
JanL

Byl, ale nemohl komentovat, už je to opraveno. Byl jsem tam letos poprvé, s polovičkou našich děťátek v sobotu odpoledne až podvečer. Bylo to velice příjemné, ale děti si užívaly vody tak vydatně, že jsem nestihl moc koukat kolem sebe. Žádných významných změn jsem si nevšiml, stánky ovšem mohu hodnotit jen z dálky. Účast vzhledem ke skvělému počasí vydatná a žádných textilních excesů jsem si nevšiml (starší pár on bez ona s do této kategorie nepočítám, i když děti si toho všimly a musel jsem jim to vysvětlovat). Podvečerní uklidnění a zapadající slunce má na Lhotě velké kouzlo, kdo nebyl, prohloupil.

[ikona]

Lhota 01.07.2015

2. Červenec 2015 - 17:46
Jarda2

Tak jsem se ve středu konečně letos poprvé dostal na Lhotu, první prázdninový den, teplota ve stínu 29 °C, skoro jasno. Na to všechno překvapivě nízká účast cca 350 naturistů, ve východní části za zlomem cesty pak drtivá převaha textilu cca 10 : 30. Zadní stánek zavřený ale o víkendech už byl letos evidentně v provozu. Přední stánek otevřený s klasickou nabídkou. Nejsem moc velký pivař ale hodně mi v nabídce chybí lahvové pivo, které jsem si na Lhotě desítky let vždycky dával. V zadní části pláže mne zaujala velmi nezvyklá dvojice : nahatá -náctiletá dcera a její oplavkovaná maminka, většinou to bývá naopak [Tmavé brýle]

Celkový dojem velmi dobrý, uvidíme jak se to tam letos rozjede.

[ikona]

Lhota neděle 9.8.2015

10. Srpen 2015 - 12:20
Jarda2

Nedělní skvělé počasí mne doslova donutilo zajet na Lhotu, překvapivě nebylo ani zdaleka narváno, zcela bez problémů šlo zaparkovat, při troše snahy dokonce i ve stromy zastíněné části parkoviště. Na pláži naprostá pohoda, návštěvnost cca 1.000 naturistů, zadní – východní část – pláže za ohybem cesty překvapivě s drtivou převahou naturistů, plavkáče tam skoro nebylo vidět. Voda se mi zdála dobrá, teplota tak akorát na osvěžení. Oba stránky na FKK v provozu, oba stále bez možnosti zakoupení lahvového piva. Zašel jsem se tentokrát pro zajímavost podívat i na vedlejší textilní pláž – samozřejmě oblečený [Tmavé brýle]  – a udělal jsem dobře, protože jsem zjistil že hned ve stánku nejblíže FKK u prodeje zmrzliny prodávají i dobře chlazený lahvový Pilsner Urquell za skvělých cca 35,– Kč takže tím ve mě získali nového vděčného zákazníka !