[ikona]

Natur-party 27.8.2011

29. Srpen 2011 - 16:16
Anonymní

Kuk [Úsměv]
vzhledem k tomu, že sice navštěvujeme s manželkou Babylon pravidelně, ale jen tak jednou do roka, rozhodl jsem se sepsat pár postřehů méně častého (sobeckého – baví nás vlastní relaxace a věnujeme se spíš sobě, než že bychom přispívali k osvětě podílením-se na společných akcích večera) návštěvníka k vývoji.

Co se z našeho pohledu změnilo k lepšímu je 100× omílané fotografování – nevím, jestli náhoda nebo už se povedlo návštěvníky vychovat, jednoduše jsem nezaznamenal nic kromě viditelně oficiální fotografky (mimochodem super nápad, byť budu diskriminační, k dámskému pohlaví je v tomto směru větší důvěra).

Co se změnilo k horšímu – ubývá něžného pohlaví. Já jsem to moc neregistroval (resp. mi to tentokrát nějak bylo kupodivu jedno), ale manželka říkala, že jí ta mohutná pánská převaha někde vyloženě vadila. Já si všiml, že tam tentokrát mnohem více žen korzovalo v ručníku, přisuzoval jsem to výraznému poklesu teploty ten den, ale možná to i ostatní dámy vnímaly podobně a ručník je povolené řešení .. Nedokážu posoudit, zda je to normální trend nebo se tam díky prázdninám sešlo víc singlistů ..

Co se nezměnilo a co by mohlo – stále se chodí singlisti sprchovat do dámských sprch. Pánové, nezlobte se na mě, šel jsem se ze zvědavosti podívat, v pánských bylo prázdno. To se prostě nedá vysvětlit jinak, než zvědavostí a ta pravděpodobně potěší při hygieně maximálně exhibicionistku. Manželka pak říkala, že jsme se měli jít sprchnout do pánských, tam by bylo nejen víc prostoru, ale pravděpodobně i normální osazenstvo (je to celkem logické, ti co neudrží svoji „zvědavost“ na uzdě polezou do dámských asi vždycky a tak na ně v pánských člověk nenarazí [Spiklenec] ). Nebo necháme příště hygienu až na penzion, stejně většinou poslední půlhoďku v Babylonu věnujeme relaxaci mimo vodu a tak vlastně proč se znova máčet ve sprše ..

A ještě jedna legrační zkušenost – ne že by to bylo nutné řešit a možná to naopak přivede více lidí k vyzkoušení koupání bez plavek, ale už poněkolikáté se nám stalo, že jsme v šatnách potkali návštěvníky, „šokované“ nahotou (naštěstí kladně, ale i tak jim to asi komplikuje život, protože jsme je následně v aquaparku neviděli, tak pravděpodobně zase odešli). Přisuzuji to malé viditelnosti natura akce – textová upozornění prostě lidé v návalu okolní reklamy ignorují (obecně). Kdyby byl opravdu zájem lidi rozumně upozornit o tom co je čeká, viděl bych to na plakát v životní velikosti ve stylu „Adam a Eva“ (v rámci asi nutné cenzury s fíkovým listem – ideálně foto, nikoli malba). To zaujme každého a pak už si nápisu Natura party všimne .. to kdyby si chtěl pořadatel snížit náklady s režií vracení vstupného – pokud ho vrací [Spiklenec] .

To je tak ve „stručnosti“ vše :)

Neuro

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.