[ikona]

Nudistická dovolená 2015

19. Duben 2015 - 19:35
eSHá

Tento příspěvek jsem chtěl umístit do krátkých zpráv, ale v nabídce jsem tuto možnost nenalezl. I zde si to ale jistě čtenáře najde. Navíc se mohu trochu rozepsat. Tak co, již plánujete letní dovolenou ? Při mém brouzdání po Internetu jsem narazil na zajímavou nabídku. Udělala mi radost, protože mne utvrdila v přesvědčení, že to s Nudismem není zase tak špatné. Pokud by nás bylo málo a hnutí bylo na odpis, žádná taková nabídka by se tam neobjevila. Už Vás nebudu napínat. Zde je ten odkaz. http://www.maxizajezdy.cz/…isty-zajezdy Zároveň se chci omluvit již zde zavedeným cestovkám za vnášení konkurence. Informací ale není nikdy dost. Tak hezké léto.

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.
[ikona]

Dovolená

20. Duben 2015 - 8:14
Obrázek uživatele kubjin
kubjin

Děkuji za všechny, kterých se to týká (mne ne). Každý příspěvek je známkou toho, že nejsme mrtví. Ač se o to kdosi možná snaží. [Spiklenec]

[ikona]

Dovolená a známky INF

22. Duben 2015 - 21:46
Obrázek uživatele HonzaH
HonzaH

Až se léto zeptá, co jsme dělali na jaře, můžeme mu třeba s klidným svědomím říci, že jsme na něj mysleli a plánovali si ho.

Že by naturisté vymírali, mi nepřipadá ani z toho, kolik lidí se mi hlásí o známky INF na letošní léto. Každý týden rozesílám hrst dopisů.

Takže kdo se chcete stát členem našeho spolku a získat tak známku INF na rok 2015, neváhejte. Budu se na vás těšit. Postup najdete po přihlášení v sekci Můj profil / Členství.

Známky INF jsou podmínkou pro vstup do některých naturistických lokalit v Evropě. Jinde za ně zase můžete získat slevu na ubytování.