[ikona]

Ostrov Šolta

   16. Duben 2011 - 14:41
M.Dr.

Ahoj, zaujala mě nabídka ubytování na jistém nejmenovaném [Maxi smích] adriatic serveru v místě Rogač na ostrově Šolta. Uvádí se tam, že v místě je neoficiální nudistická pláž. Znáte to tam někdo? Jak to vypadá s naturismem na ostrově?

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.
[ikona]

Ostrov Šolta leží přímo proti Splitu.

   16. Duben 2011 - 20:38
Obrázek uživatele natur
natur

Ostrov Šolta leží přímo proti Splitu, je tedy dobře přístupný (trajekty plují právě do Rogače), glycery do Nečujamu a Stomorske. Na druhou stranu ostrov slouží jako výletní místo pro obyvatele Splitu, mají zde svá letní sídla, chaty, vilky. Zátoky s možností koupání jsou ve Stomorske, Nečujamu, Maslinici, Rogač je spíše trajektový přístav, navíc s čerpací stanicí pro jachty i auta. V Nečujamu bývalo nádherně, poprvé jsem tam byl v roce 1969, nedávnotam vybudovali appartementové rekreační městečko pro cca 1000 rekreantů, konec idylky. Mimo tato vyjmenovaná střediska je pobřeží pro rekreaci dost nepoužitelné, jižní strana ostrova je vyloženě divočina. Nejsem si vědom, že by na Šoltě byla možnost naturistického koupání – kde je koupání možné, tam stojí vilky, pensiony, ..... Rozhodně je na Jadranu mnoho hezčích míst než je Rogač. ing.Hájek

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.
[ikona]

Nečujam, Šolta

   27. Duben 2011 - 0:01
alspro (bez ověření)

Loni jsem strávil na Šoltě nezapomenutelný nudistický týden. Ubytování v textilnim komplexu v Nečujamu a malinká centrální pláž – nic pro mě. Asi dva kilometry od Nečujamu až po dva kilometry před Stomorskou je celé opuštěné pobřeží. Jsou tam skaliska – krkolomný vstup do vody, ale absolutní klid a samota a sem tam plácek značka ideál. A v jednom z rybářských domků jsem na naturistký pár narazil. Druhá strana pobřeží je opravdu divočina – v zátokách však rády kotví jachty. Rogač osobně neznám.

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.