[ikona]

Prigl-začátek konce?

   30. Červen 2011 - 10:29
Anonymní

Včera při příjezdu na Osadu jsem tam uviděl policejní auto, pak jsem také viděl policejní hlídku u restaurace na pláži. Od „spolunudících se“ jsem se dozvěděl, že přišli vedoucímu restaurace oznámit, že k 1.7. končí, restaurace se bude rekonstruovat. Upřímně řečeno, zavřít restauraci na samém začátku letní sezony se mi zdá hodně divné. Nechci být paranoidní, možná k tomu existují opravdu důvody, ale také to může klidně být něčí snaha ztížit fungování n-pláže. Kéž bych se mýlil!

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.
[ikona]

Na osadě jsem byl v úterý.

   1. Červenec 2011 - 0:29
Strýček Skrblík (bez ověření)

Na osadě jsem byl v úterý. Kiosek prý končí nikoli kvůli „rekonstrukci“, ale na nátlak majitele chaty nad kioskem. Prý „přes kiosek nevidí na vodu " [Šokovaný] . Takže ta "rekonstrukce“ je zřejmě nějaký politicky korektní výraz pro demolici, a zabrání celého pruhu pozemku až k vodě.( Rád bych se mýlil, ale rekonstrukce před sezónou to je fakt divné, když měl na ní celé jaro). V úterý se dokonce podepisovala petice proti zrušení kiosku, bohužel v době mého příchodu již nebyly archy k dispozici
Mimochodem, komu patří pozemek na Osadě? Magistrátu, nebo obci Kníničky?

Obávám se, že nejste paranoidní, že se akorát někdo snaží jedinou oficiální nudapláž v Brně zlikvidovat. Přece jen, Brno už JE jižní Morava a tady měli ortodoxní katolíci a podobná svoloč vždycky své věrné ovečky. že je brněnskému biskupovi Cikrlemu tato nudapláž trnem v oku a velice aktivně proti ní bojuje, kde jen to je trochu možné je velmi dobře známo.

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.
[ikona]

Škoda

   1. Červenec 2011 - 0:56
abel (bez ověření)

Škoda, že z těch, kteří tam tak rádi tráví léto se už dávno nedalo dohromady nějaké fungující společenství, třeba obč. sdružení nebo klub nebo co. Mohli jsme snad něco dělat, vystupovat, argumentovat, a každopádně disponovat nějakými informacemi (viz nejistota, komu vlastně pozemek patří). Takhle budeme jen koukat jak ovce, až nám Osadu zlikvidují. Pokud se týká biskupa a jeho věrných, tak platí, že boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale nedá se ani nebojovat. Akorát nemá kdo.

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.
[ikona]

Na Osadu už sice několik let

   1. Červenec 2011 - 8:28
Eiffel (bez ověření)

Na Osadu už sice několik let nechodím, ale dovolím si tuto poznámku. Pohledem do katastru nemovitostí lze zjistit, že pozemky okolo přehrady patří zpravidla městu Brnu a nebo Povodí Moravy a jsou na katastrálním území Kníniček. To nově postavené rekreační sídlo je zčásti na soukromých pozemcích a zčásti na pozemcích města Brna. Nevím co je na tom pravdy, ale říkalo se, že si to tam postavil nějaký zastupitel brněnského magistrátu bez stavebního povolení.

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.
[ikona]

Dnes mu vadí kiosek

   1. Červenec 2011 - 11:47
abel (bez ověření)

A zítra mu budeme vadit my.

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.
[ikona]

Ad. chata nad nudapláží Brno

   10. Červenec 2011 - 19:23
Nudanat (bez ověření)

Ahoj,

rezidence nad nudapláží je údajně napsaná na dceru 2. náměstka primátora Brno, Ladislava Macka (http://www.ladislavmacek.cz/…a-brno.phtml nebo http://www.denikpolitika.cz/…macek%282%29). Tento byl zvolen za ČSSD. Jednu ze zpráv o chatě jeho dcery můžete nalézt zde: http://brno.idnes.cz/…-zpravy.aspx?… . P. Macek se všem atakům údajně bránil tvrzením, že chata je jeho dcery a on s tím nemá nic společného.

Pokud jde o hypotézu, že za věcí stojí brněnský biskup, vzhledem k úzké historické vazbě brněnské ČSSD na KDU mohlo by to být pravděpodobné, že tito dva pánové, oba jistě čistější než křišťálový křišťál, se za účelem prosazení likvidace nudapláže spojili …

Když už máme v Brně ombudsmana, pokud je to tak, možná by stálo za to se obrátit s peticí na prošetření celé stavby a proti zrušení kiosku na něj.

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.
[ikona]

Brněnská nuda na Osadě byla,je a bude i nadále v pohodě!!!

   9. Červenec 2011 - 22:40
Obrázek uživatele Honza T.
Honza T.

[Úsměv] Před pár hodinami jsme se vrátili z nádherné dovolené na Koversadě.Jen jsme se vybalili a už jsme spěchali na naši oblíbenou nuda pláž na Osadě,kam chodíme už téměř 25.let.Dněšní nádherný slunečný den si přišlo užít tolik naháčů,že by se dali počítat ne na desítky,ale na stovky.Stánek s občerstvením je v provozu a jak jsme se dozvěděli,bude zrekonstruován až po skončení sezóny,což je rozumné.Existence nuda pláže není v žádném případě ohrožena,naopak primátor města Brna zvažuje možnost zřízení další nuda pláže někde v blízkosti přístavu,pro ty kteří mají problémy s dopravením se až na Osadu.Pokud by měla být nějaká změna,určitě se to včas dozvíme abychom mohli adekvátně reagovat.V současné době není žádný důvod se znepokojovat situací a hovořit o případném zaniku stávající nuda pláže.S pozdravem všem naturistům Honza. [Úsměv]

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.
[ikona]

Prigl - Jen kachna

   10. Červenec 2011 - 19:25
Nudanat (bez ověření)

Takže to byla jen poplašná správa …

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.
[ikona]

Osada 5 / 2015 ???

   5. Červenec 2013 - 18:28
Obrázek uživatele rafika
rafika

Halo, halo, nemate aktualni zpravy, zda bude nove obcerstveni na nuda Osada opravdu otevreno az v kvetnu 2015??? Coz jsme si dnes precetli na ceduli „Stavba povolena“ Diky za vase reakce. nuda Lucka s rodinkou [Šokovaný]

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.