NATURISTA.CZ

Přirozená radost ze života

-

Prijatá výzva - Karolinka

Vložil Andycko, 11. Červenec 2021 - 13:44
Obrázek uživatele Andycko

Na základe peknej reportáže a jemného šťuchnutia Dlouhána3 : [http://naturista.cz/…_n_prochazka] sme sa rozhodli prijať túto výzvu a zájsť si na tento výlet. Výzva prišla vhod , lebo mal prísť na návštevu aj LIM a práve sme boli v procese výberu vhodnej trasy.

Výlet sa uskutočnil 26.6. v sobotu. Zaparkovali sme pri kostole, kde je pekné parkovisko a vyrazili sme po žltej. Dalo sa hneď odbočiť za dedinou na vedľajšiu , ale „že vraj“ mali byť po ceste ešte nejaké drevenice, tak sme pokračovali po žltej až po Raťkov – potoky. Odiať už po vedľajšej na Jeseníková. Zároveň sme sa už dali do natur úboru. Tento úsek bol pomerne strmý, ale dalšia časť už bola mierna. Potom ďalej na Raťkov a nakoniec po červenej , kde sme sa dali už do textilu na Soláň. Posilnení obedom a pivom na Čartáku sme ešte odbehli na vrch Soláň, navštívili turistické centrum a išli pomaly späť. Kedže sme ale chceli navštíviť aj Karlovské fojství, spiatočná cesta viedla cez Hluboká a Kopencová. Táto časť bola oproti prvej trochu dobrodružnejšia a sem tam zarastená. No v oboch prípadoch sme na týchto vedľajších cestách nikoho nestretli aj keď bol horúci víkend.

Po návšteve fojství sme boli spotení a unavení a preto jedinou logickou dohrou dňa bola návšteva Balatonu. Od parkoviska sme prešli na druhú stranu, kde bolo menej ľudí a už tam aj bol nejaký natur párik a tam sme si užívali krásny natur podvečer v krásnom prostredí Balatonu.

Aj keď Soláň patrí medzi hojne navštevované lokality, turisti však využívajú len asfalku a červenú turistickú trasu. Ostatné cesty sú „bezpečné“ pre naturizmus.

PS: Ďekujeme za tip :)

PS 2: Děkuji za krásný čas na Moravě a za Vás borci..

Sumár: Trasa čiastočne náročná, 21 km. z toho asi 10 km natur (dalo by sa aj viac) Nestretli sme nikoho

[https://sk.mapy.cz/s/guhesovuha]

JeseníkováJeseníková U SoláněU Soláně Horský hotel ČartákHorský hotel Čarták Krásná, ale strmá cesta za HlubokouKrásná, ale strmá cesta za Hlubokou Pohled na Javorníky ze SoláněPohled na Javorníky ze Soláně Balaton z druhé stranyBalaton z druhé strany

0
 
-

Invite to N-walk

Vložil omacallejas1, 16. Červenec 2021 - 15:09

when is the next n-walk? are you planing some n-walk closer to Plzen?

 
-

Nude walk

Vložil Andycko, 19. Červenec 2021 - 4:57
Obrázek uživatele Andycko

im not sure, but probably I'll be there in last week of august..

 
-

Já dnes cca 30Km

Vložil Jan Rippl, 15. Září 2021 - 9:52

Já jsem si dal dnes na nečisto okružní trasu přímo od mého domu. Vyšel jsem ve 3h ráno, abych nikoho nepohoršil, a prakticky celou tu dobu jsem šel jen v sandálech s batohem na zádech :) Když sem se vracel v 11h domů, tak po silnici k domu jsem měl jen elastické triko a kolem pasu šátek :)

 
-

RE

Vložil Andycko, 9. Říjen 2021 - 19:52
Obrázek uživatele Andycko

Super, věřím, že to byla krásná procházka.. Září bylo teplotně ideální na nudistickou pěší pohodu.. :)