NATURISTA.CZ

Přirozená radost ze života

-

Šok

Vložil Anonymní, 18. Září 2011 - 4:10

KONEČNĚ DOMA. Tak jsem dorazil z čestlického šestihodinového řádění… unavený a stále ještě v šoku. Rozhodně to nebyla moje první nuda akce. Takže jsem asi tušil, co bude; ale tohle jsem teda nečekal ani náhodou.

Popravdě se mi tam odpoledne nijak dvakrát nechtělo, protože jednak nemám rád masovky, za druhé se mi moc nezamlouvá cosi á la bazén a za třetí jsem prostě neměl náladu…

Byl jsem v Čestlicích poprvé. A vlastně vůbec v akvaparku. To, co jsem tam viděl, mě omráčilo. Nápadité provedení scén a spousta atrakcí, o kterých jsem vůbec nevěděl, že můžou existovat. A to všecko i pro mě… jasně, nejprve jsem se vybláznil dosyta v sauně, protože jsem tam nebyl – snad pět let? A pak jsem zkusil další věci, ale spíš jen poskrovnu. Chtěl jsem být po ruce Ivošovi, protože jsme se tak domluvili…

Byla přítomna televize – štáb televize Joj. Spolu se dvěma čtrnáctiletými kluky jsme tam udělali nějaký krátký rozhovor, snad jsme nemleli nesmysly, teda kluci rozhodně ne.

Soutěží jsem se neúčastnil, dneska jsem fakt chtěl být jen pozorovatelem. A především jsem hledal jednoho (vlastně hned tři) človíčka, který měl přijít… nepřišel ani jeden!!!!! Nechci říct, že bych se proto nudil, ale docela mě to mrzelo. Bylo to stejně osamělé jak na nudě…

Znovu se potvrdilo, že mladí kluci a holky z naturistických rodin jsou opravdu v pohodě a nemají zábrany. Já jim tak můžu jen závidět, protože tohle mi rodiče nedopřáli. A je to fakt super, když si můžete hrát s nabuchanými puberťáky, jako bychom všichni byli malá lvíčata, prostě jako malé děti. Já v jejich věku bych toho asi schopný nebyl a myslím si, že je to taky proto, že jsem nebyl z naturistické rodiny. Rozhodně bych si takhle nehrál nahatej a nad ostatními zábavami tohoto typu jsem ohrnoval nos. Rodiče, kteří vedou děcka puritánsky, si snad ani neuvědomují, co na těch dětech páchají za zločin.

Je hrozně zvláštní po šesti či kolika letech vidět známé tváře… které se skoro vůbec nezměnily, to je neuvěřitelné… ano, byl jsem mimo, byl jsem úplně out a down, po všech stránkách, ale dokázal jsem se ze svých průšvihů vyhrabat a žiju už normálně. Určitě zase budu viděn aspoň občas na pražském nahatém plavání a tak dále.

Já jsem včera zažil jeden z nejhezčích dnů v mém životě.

5
 
-

přidávám se k pochvale

Vložil bledule (bez ověření), 19. Září 2011 - 19:36

Bylo to bezva, jak jsem tušila. Překvapilo mne mnoho mladých lidí, dokonce mi jeden kluk nahoru pomohl vynést ten červený kruh na tobogán. Kromě jiných atrakcí jsem dvakrát sjela dravou řeku a trochu si natloukla kotník, dcerunka mi trochu vynadala :-) Já prostě nechápu, jak někdo může sedět doma a nebo podceňovat tuto akci. Vířivky, sauny, z celé atmoféry jsem happy. Organizátorům děkuji, vím, že to není snadné, tak snad je moje (i všech ostatních spokojených naturistů) velké DÍKY opět povzbudí do dalších akcí. Nahý člověk není agresivní, užívá pohody, a to by mělo být ponaučení pro všechny ostatní i z filozofického hlediska. Ještě jednou díky všem i těm co neznám, patří POTLESK.

 
-

staří známí

Vložil nahatej.kluk (bez ověření), 18. Září 2011 - 13:28

Mě taky těší to, že jsem mohl po mnoha, mnoha letech opět vidět staré známé… a těší mě, že jsou takoví, jací byli. Čas se nezastaví… ze špunta sající mateřské mléko je skoropuberťák, přibyla nějaká ta šedina a tak dále, ale jinak je všechno při starém a jede se dál. A to se mi na nich líbí. Jsem asi jeden z mála, kdo viděl Ivoše znovu s tak velkým časovým rozpětím. Vážení, ten člověk se nezměnil ani o chlup… snad trochu zmoudřel, není to už takový divoch, ale je to ohromně prímovej člověk, díky němuž tohle vůbec všechno je. Uvědomuje si to vůbec někdo?

Netvrdil bych, že všichni naturisti jsou prima a fajn a super, potkal jsem řadu těch, kteří si na ně hrají – jako všude a ve všem -, ale většina určitě bude fajn. Já takové akce nevyhledávám a nechodím na ně, ale myslím si, že atmosféra, přátelská pohoda je tady prostě úplně jiná. Musí být, jinak to celé půjde do kopru.

Bledule… vy jste kdo? :-))))))))))))

 
-

asi takhle

Vložil bledule (bez ověření), 18. Září 2011 - 13:43

Pokud mne chcete oslovit, tak jen soukromě. Ráda bych veřejně dostála všem pravidlům slušnosti a k tomu vedu všechny ostatní včetně mých dětí. Naturismus beru jako životní styl a nemám předpoklady k exibionismu, ani slovnímu.

 
-

sorry

Vložil nahatej.kluk (bez ověření), 18. Září 2011 - 14:44

Omlouvám se za nedorozumění. Zajímalo mě jen, zda bych byl schopen Vás ztotožnit s někým, kdo mi ze včerejška utkvěl v paměti. Přeju mnoho zdaru a nejpozději v listopadu nashledanou.