NATURISTA.CZ

Přirozená radost ze života

-

Naturista.cz stránka plná skutečných přátel.

Vložil Roland Jitka, 14. Srpen 2012 - 16:44

Pokud hledáte v internetu, najdete dostatek zajímavých stránek na jakékoliv téma a možná si i popovídáte se zajímavými lidmi tzv. virtuálně. Pořád to ale budou lidé, kteří povětšinou nejsou pro Vás „skuteční“ a nejspíše se nikdy nepotkáte.
Naturista na rozdíl od těchto anonymních stránek nabízí lidi skutečné. Ty které budete potkávat na plážích, v aquaparcích nebo FKK dovolených. Zde za skutečné lidi hovoří jejich názory v diskusích a komentářích. Nelze se tak snadno schovat za virtuální realitu nebo identitu někoho jiného. V tomto je Naturista.cz opravdu jiný a budeme se všichni snažit, aby jiný i zůstal. To ale zaleží hlavně na vás všech.


Odhoďte zbytečný stud, oblečení a anonymitu!

Každého člověka, který chodí na naše stránky lze najít v nějaké historii. Historie komentářů a diskusí, vám trochu naznačí jeho názory a postoje. V článcích se objevují nicky například účastníků prodlouženého víkendu, nebo výherců malovaní na tělo apod. Tímto se postavy a účastníci stávají skutečnými postavami a pomáhají vytvářet příjemnou náladu a atmosféru té které akce.


K čemu je to vlastně dobré? Vrátím se na začátek k virtuálním rozhovorům z jiných internetových stránek. Někdo vám může být sympatický po textové fázi vaší komunikace, a vy dojdete k závěru, že by nebylo špatné s dotyčným, dotyčnou setkat. Zde nastává kámen úrazu, protože je to právě virtuální přítel nebo přítelkyně.

Naproti tomu Naturista.cz nabídne svou historii, kde nejspíše svého naturistu a případného budoucího kamaráda najdete a tím můžete sledovat jeho názory, námitky a co je nejhlavnější, tak najdete jeho vyplněný profil. Pokud uvedeného člověka zde nenajdete, nebo najdete prázdný profil, žádný komentář a žádnou zmínku o něm v článcích, nejspíše to nebude naturista, což vám také něco naznačuje. Z tohoto důvodu snadno zjistíte, že se jedná o mluvku a nemá cenu ztrácet čas komunikací a na vytváření plánů s tímto člověkem je lepší spíše zapomenout aby jste si ušetřili zklamání. Toto zvyšuje kvalitu seznamky na naturistovi, nebo spíše k oddělování pro Vás zajímavých a nezajímavých inzerátů.

Jedním z nejlepších způsobů seznamování je účast na naturistických prodloužených víkendech nebo dovolených s Naturista.cz. Tam také potkáte skutečné lidi a skutečné naturisty a ne ty, co si na naturisty jenom virtuálně hrají. Stejné je to v aquaparcích na našich akcích, kde je také vstup podmíněn jen absencí plavek.

Dobrým způsobem služby a seznámení je na Seznamce spolujízda a mapy spolujízd, kde také bezpečně víte, že se jedná o skutečnou rodinu, skutečného člověka, který jede právě Vaším směrem do stejného aquaparku a je ochoten vzít i vás do auta a můžete si v aqua užívat společně. Nabídky spolujízd neplatí jen jednorázově, ale slouží po dobu celého roku. Opět skuteční zájemci o službu potkávají skutečné lidi službu nabízející.

Dalším tématickým bodem nejen seznámení, jsou komentáře k lokalitám. Pokud někdo komentuje lokalitu, nejspíše na ni opravdu chodí a je schopen zaznamenávat změny, které pak využívají jako informace ostatní naturisté. Opět můžete mít stoprocentní jistotu, že osoba je skutečná a informace o lokalitě jsou pravdivé. Pokud na uvedenou lokalitu chodíte, nejspíše se uvedeným člověkem potkáte, pokud návštěvu lokality plánujete, můžete soukromou zprávou kontaktovat takového člověka a on se s vámi i rád potká a vše vysvětlí, nebo s lokalitou seznámí.

Články o dovolených ze zahraničí: Každý člověk podvědomě hledá, hlavně když jede poprvé na dovolenou, nějakou rodinu, nebo prostě někoho, aby nebyl někde v zahraničí sám. Virtuální realista, který pochopitelně všude byl, vám slíbí svým způsobem cokoliv, ale pak jedete stejně sami. U pisatelů článků víte, že cestují, na místa kam byste chtěli i vy a není nic jednoduššího, než si o informace napsat, článek přečíst a nebo se domluvíte na společné dovolené opět s rodinou, která existuje, jsou naturisté a chtějí cestovat. Zase skuteční lidé a skutečná rodina.

Zde na Naturista.cz se dá velmi špatně lhát, protože komentáře, blogy a diskuse vaše názory prozrazují a tím potencionální zájemce snadno zjistí, co jste zač a jak se prezentujete z hlediska naturismu. Je zde skupina lidí, kteří se zúčastňují akcí a pak komentáři, články a diskusními tématy seznamují ostatní, jak je na našich akcích hezky. U těchto lidí je zase stoprocentně jisté, že jsou skuteční a že uvedené akce navštěvují. Také již o akcích něco vědí a rádi poradí. Proto, když se rozcházejí jejich názory s někým, kdo na akce nechodí a komentuje je jen s cílem akci pohanit, nebo poškodit její návštěvnost, tak máte okamžité srovnání komu věřit a kdo si jen vymýšlí báchorky.

Členství v Klubu Naturistů je také srovnávacím znakem důvěryhodnosti zde na Naturista.cz. Lidé, kteří běžně navštěvují naše akce, přispívají svými komentáři a články jsou Členové Klubu Naturistů, nejen pro Klubové výhody a levnější vstupné na akce, ale hlavně proto, že chtějí rozvíjet jeho činnost a sami vymýšlejí drobné akce a jak pomoci při akcích větších, nebo jak se do činnosti zapojit, pro spokojenost ostatních naturistů. Těmto lidem patří můj obdiv a bez jejich mravenčí práce by spousta věcí, které dnes běžně využívají všichni, by vůbec nebyly možné. O skutečnosti a činnosti těchto lidí asi není třeba pochybovat, jelikož jejich práci vidíte na každém kroku, jak tady na stránkách, tak při akcích, nebo na FKK plážích. Chcete být jako oni? Pokud nikoliv, přiznáváte pouze několik nepříjemných skutečností. Vůbec nejsem naturistou, proto žádné výhody členství nemohu využívat, nebo jsem tak chudý, že si nemohu dovolit být členem Klubu Naturistů. Co se týče práce pro ostatní naturisty, převažuje u mě lenost a nechuť pro druhé cokoliv udělat a nadšení naturistů je mi úplně ukradené. I tito lidé se zde sporadicky nacházejí a jsou také bohužel skuteční a celkem snadno k poznání.

Neřešte hmotnost, pohlaví, stav, věk a pojďte se raději všichni společně bavit!


Anonymita zde není i když se to tak může na první pohled jevit. Když pominu velkou většinu slušných lidí, kteří na Naturistu chodí třeba jen čerpat informace, tak se občas objeví lidé, kteří si už při návštěvě našich stránek popletli jejich název. Hledají něco jiného, než pro co byl Naturista vytvořen. To něco, co zde hledají, zde nikdy nenajdou a také rychle naše stránky opouští. Podle slov, které ve vyhledávači hledají je dobře, že rychle odcházejí a myslím, že tím potěší i všechny opravdové naturisty. Velmi dobrou zprávou je, že jsou to vždy uživatelé, kteří nemají nick a tudíž absolutně anonymní. Sice jsou asi také skuteční, ale málokdo by chtěl po jejich skutečnosti pátrat.

Jak jsem již napsal, chodí sem spoustu slušných lidí, jen jsou zbytečně schováni za anonymitou nicku a své názory vůbec neprojevují, čímž jsou pro ostatní skoro anonymní a absolutně nečitelní. Nelze si nikde přečíst jejich názor, jejich připomínku atd. Profil mají také uvedení lidé prázdný, takže nelze uvedené lidi třeba pozvat do aqua nebo na akci, která se koná v jejich okolí. (Dnes kliknutím na region na vašem profilu se objeví všichni, kdo ve vašem okolí bydlí a mají vyplněný profil.) Nesklouzněte prosím vy slušní lidé do anonymity, jelikož to způsobuje i nedůvěru ostatních naturistů, například při vašem seznamovacím inzerátu nebo pozvánce na dovolenou, případně při nějaké výzvě nebo informaci, kdekoliv na našich stránkách.

Naturista spojil mnoho lidí v trvalé přátelství, právě proto, že tito lidé jsou skuteční a ještě skuteční naturisté. I nám se povedlo potkat při akcích mnoho lidí, které rádi potkáme znovu a znovu a je nám příjemné, že i oni nás berou jako přátele a rádi nás znovu potkávají. Naturista odhalil i mluvky, co si na něco hrají, ale skutečnost je úplně jiná. Odhaluje i charakterové vlastnosti jedinců, kteří třeba v diskusi plamenně slibují pomoc, ale skutečnost je docela jiná a napsali to jen proto, aby vypadali zajímavě. Vy ostatní uvedené reakce snadno najdete, ale výsledky jejich slíbené práce se nějak nedostavují a nejspíše nikdy nedostaví, což zjistíte sami také. Nechtějte být jako oni.
Anonymita a pojem virtuální reality deklasuje prakticky každou stránku na hranici nedůvěry přítomných. Naturista.cz nikdy takový nebude a všichni se snažíme o skutečnost, skutečné a reálné lidi a nikoliv jen o anonymy nepřihlášené a ty co se schovávají za nějaký neaktivní nick. Proto pro aktivní lidi máme vždy něco navíc a těchto lidí si budeme trvale vážit. Aktivní lidé u nás mají zelenou a jejich nadšení pro naturismus dokážeme odměnit něčím, co je potěší. Aktivní lidé to vědí a proto na Naturista.cz chodí. Ostatní kdo se možná jen z neznalosti chovají anonymně, přicházejí o hodně, ale musí k tomu dojít sami, protože bych se jen opakoval. Buďte raději skuteční …… (Nebo se chcete dále schovávat!)

Vše co děláme je skutečné a jsme na to náležitě pyšní, protože to děláme pro skutečné lidi k jejich spokojenosti a radosti. K vystoupení z anonymity, máme spoustu věcí sloužící k vašemu zviditelnění. Samolepky Naturista.cz na autech, oblíbená trička s naším logem a čepice se štítkem. Tím vším rozšiřujete naše řady a pomáháte zároveň sami sobě v hledání naturistických přátel. Ukazujete ostatním cestu o správné propagaci naturismu a Naturista.cz. Podle znaků s naším logem snadněji najdete stejně naladěné přátele, jak jednorázově třeba na dovolené, tak v blízkosti vašeho bydliště na stálejší setkávání.


Přeji vám všem, aby jste potkávali jen opravdové skutečné naturisty nejen na Naturista.cz, ale i v životě. Zjistíte, že jsou to příjemní lidé a užijete si spolu skutečnou zábavu. Stačí Vám na to jediné. Vystoupit z anonymity internetu a být alespoň maličko aktivní. Vaše aktivita se vám stonásobně vrátí ve spokojenosti, štěstí a radosti z času, který trávíte s opravdovými přáteli.



Naturista KlubNaturista Klub
Přispěvatelé: Líbil se Vám tento článek? Máte pěkné naturistické zážitky z Vaší dovolené, cestování, návštěvy bazénu, aquaparku, wellnessu? Podělte se o zážitky s ostatními čtenáři. Za článek většího informačního rozsahu Vám nabízíme volnou vstupenku na libovolnou akci Naturisty cz.
Svoje texty, fotografie, videa posílejte na EMAIL. [Pošta] Potěšíte sebe i ostatní naturisty.

Pokud byste chtěli podpořit Naturistu cz. jakoukoli částkou, tak můžete bez poplatku systémem PAY SEC na naše jméno: naturista, číslo: 3891789. 
Předem Vám děkujeme.

Inzerenti a zájemci: Chtěli byste zde prezentovat svůj obchod, nabídku, služby nebo Vaše činnosti? EMAIL. [Pošta]
Využijte prosím naši širokou nabídku Vaší prezentace na internetu i na reálných a oblíbených akcích NATURISTA.CZ.

5
 
-

Veľmi krásne napísané....

Vložil Jadeila, 15. Srpen 2012 - 7:07
Obrázek uživatele Jadeila

Môžem len súhlasiť zo všetkým

 
-

Vynikající článek

Vložil šaman (bez ověření), 15. Srpen 2012 - 20:59

Anonymita se mi nelíbí ,ale né každý vládne slovu jako Roland před jeho prací opravdu smekám.Rád bych někdy přispěl troškou do mlýna ale vládnu spíše železu než klávesníci. Myslím že asi nebudu jediný. Hezký večer přeje Radek Český Těšín

 
-

Také pochvala

Vložil mikina (bez ověření), 22. Srpen 2012 - 21:15

Pochválení si článek zaslouží, protože přesně vystihuje stav naturistického přátelství. Přáteli se stávají lidé, kteří by se vůbec nepotkali a také věkové, ekonomické rozdily naturismus stírá.

 
-

Tolik chvály?

Vložil Roland Jitka, 7. Září 2012 - 7:51

Tolik chvály si snad ani nezasloužím, píšu jen to, co cítím a pokud to někteří cítí stejně je fain a jsme naladěni na stejnou notu. Nejsem žádný spisovatel a bývaly doby, kdy jsem také vládl jako zámečník železu, spíše než písmu. Pak jako řidič autobusu jsem musel slova trochu ohladit, vzhledem k práci s lidmi. Vše se dá pomalu naučit. Mé první výtvory článků z nichž se Ivoš chytal za hlavu, jsou zde stále k dispozici k přečtení. Dnes to sice není o moc lepší, ale rád píši pro všechny naturistické přátele. Někdy se povede článek lépe, jindy zas není vše ideální. [Úsměv]