NATURISTA.CZ

Přirozená radost ze života

-

Komiks Mračna str.55

Vložil janykula, 25. Srpen 2012 - 10:55
Komiks Mračna str.55


« první     < předchozí     další >     přehled

© Roman Bureš

 
-

Komiksová honička

Vložil JirkaRybka, 25. Srpen 2012 - 11:06
Obrázek uživatele JirkaRybka

Tak se nám to dramatizuje – zdá se že naši hrdinové narazili na policajty přesně podle dobových vtipů, mdlého ducha ale o to horlivější!

(Stránka se o pár dnů předběhla z důvodu odjezdu všech zainteresovaných na dovolenou u Miličína – jak to tam bude s internetem netuším, ale nechat čtenáře bez pravidelného přísunu obrázků prostě nemůžeme! A Romanovi samozřejmě opět díky za vytrvalé kreslení!)

 
-

Re.honička V-max.

Vložil Danxm (bez ověření), 27. Srpen 2012 - 1:23

Info pro Romana Š1000 dosahovala maximálky cca 120 až 125 km/h. dle provedení,Volha 21M byla schopná vyvinout rychlost 130km/h,ale v podstatě krátkodobě a jen v rovných úsecích,motor při těchto rychlostech pracoval na hranici přetočení,celkově byl vůz limitován tzv.pomalým diferenciálem,a díky své vysoké světlé výšce,listovým perům a nevhodně rozložené hmotnosti se v zatáčkách choval i při daleko menších rychlostech velmi nestabilně,čemuž přispívalo i nepřesné šnekové řízení a velká směrová setrvačnost přední části vozu spolu s tzv.zaklekáváním v zatáčkách.Když k tomu ještě přičteme skoro dvoutunovou hmotnost plně vybaveného policejního vozu,je jasné,že na rozdíl od dnešních passatů R36 se rozhodně nejednalo o žádného atleta v tretrách.