[ikona]

Zaříznutá diskuse o Lhotě a smíšených versus segregovaných plážích

   10. Srpen 2014 - 19:29
nahatej

To by tak bylo, abyste se tady spontánně vykecávali! Pan majitel nám zatnul tipec, takže držte zobáky a dále se držte předepsané tématiky, holoto.

Pes je na svém dvoře lvem a majitel webu na svém dvorečku pánem. Nic proti tomu, na svém si může kázat, dupat, rozhodovat.

Nevím, co je a není pro p. Žurka v naturistovi důležité a žádoucí. Očekával bych, že když už tady provozuje diskusi, bude ve zdejší příspěvkové bídě rád za každý aspoň trochu rozumný příspěvek k tématice, dokazující, že to tady aspoň trochu žije. V takovém případě bych si na jeho místě nikdy nedovolil takto neomaleně se navézt do některých autorů, kteří si zde dali práci s formulací názoru a argumentací.

(Mám toho za sebou na internetu hodně včetně tisíců příspěvků – na jiné téma než naturismus – do diskusí na prestižních serverech včetně zahraničí. Takže můžu srovnávat.)

Chtěl jsem ještě pár věcí v obecné rovině podotknout: o tom, že ve společenstvích či komunitách umožňujících diskusi se běžně objevují jak zastánci postojů ortodoxních, tak liberálních. O obecném dilematu exkluzivní versus inkluzivní, tedy spíše vylučovat, oddělovat, nebo spíše slučovat čili spojovat. Což například momentálně hodně hýby nejenom naším základním školstvím.

Jenže Pan Šéf diskusi zařízl. Takže si žádné takové a podobné příspěvky nezaslouží. Hulvát by přidal cosi o házení perel nehodnému tvorovi.

Přitom je to všechno vlastně sranda. Máme svoje životy, svoje témata, která nás živí, a nějaká nahota je pro skoro všechny jen jednou z životních příjemností. Potřebuje snad někdo z diskutérů k existenci, aby sem příspíval?

Jestli IŽ není srab, nechá zde tento příspěvek viset. Ale je mi to jedno, já ani jeho, ani Naturistu absolutně nijak nepotřebuju.

Btw, podíval jsem se do diskusí na zde inzerovaném německém serveru. Ausgerechnet 9/8 se tam pár lidí bavilo o tom, jestli jim vadí, když jim na nudu lezou „Textiler“. V minimálním nesměrodatném vzorku převládl názor „no a co?“ ve smyslu „nevadí“.

Vřele doporučuju různé počtení tamtéž. Vím ale, že znalost němčiny silně uhnila, takže si to moc lidí bohužel nevychutná. Škoda, v duchu klasické zásady „ad fontes“ je pro FKK němčina asi cosi jako lingua franca.

Diskusní příspěvky vyjadřují pouze názory jejich autorů.