NATURISTA.CZ

Přirozená radost ze života

-

POMOC SE PSANÍM vašich článků a lokalit.

Vložil Roland Jitka, 17. Listopad 2011 - 14:10

Patříte mezi ty co rádi cestují ?? Máte svou dovolenou NEJ, NEJ.


[Zmatený] Chtěli byste mít vlastní článek na titulní straně a vypadal takto nebo takto?? Není nic jednoduššího!!
Pokud si myslíte, že nevládnete slovem, nebo se bojíte gramatických chyb? Nevadí. Váš nevybroušený text nikdo nepovolaný neuvidí a před vydáním bude zkontrolován a opraven některým redaktorem. Napište mi ZDE.
  1. Kdy, kde jste byli? (Např. červen 2011 Dubrovník Chorvatsko.) 
  2. Doprava, (letadlem, vlakem, autem).
  3. Možnosti naturismu, (pláž, kemp, odlehlé místo atd.). [Otazník] 
  4. Co Vás zaujalo? (Památka, starobylé město, vlny, příroda, samota, noční život, ceny atd.) 
  5. Měla dovolená nějaké negativum? (Dražší destinace, jazykové problémy atd.)
  6. Co chcete ukázat. (Stačí pár fotek, nefoťte naturisty, ale místa.)

Stačí zaslat na [Pošta] roland@naturista.cz s malým popiskem fotky, (např. pláž ze severní strany, památný klášter, recepce kempu atd.).

  1. Doporučení výletu po okolí, (např.návštěva města Mostar, ostrova Hvar atd.). 
  2. Místní zvláštnost, (odlišný dialekt, jezdí se vlevo, stálé bezvětří atd.). 
  3. Hodnocení a doporučení dovolené, místa, lokality pro ostatní případné turisty. 
Nepište romány, ale jen faktické info: levné ceny, kemp na samotě, velký hotel, výborná restaurace, přivětivý personál, velké vlny, travnatá pláž atd.

Může se vám hodit i informace jak nahrát fotky

MOJE RADA: Nejtěžším na psaní článků je napsat první písmenko nebo nahrát první foto,
čímž automaticky překonáte vlastní pohodlnost a lenost.
[Spiklenec]


5
 
-

Vaše naturistické lokality.

Vložil Roland Jitka, 25. Listopad 2011 - 11:49

Snažím se aktualizovat a upravovat lokality a dát jim nějakou alespoň pohlednou formu. Všechny lokality nemohu znát. Klikněte prosím na mapu lokalit nudistických pláží a podívejte se na tu svou, v jakém je informačním stavu. Pokud mi dodáte nějaké nové info, změnu, fotečku, odkaz na článek na internetu atd. (stačí napsat SZ) Předelám vaši lokalitu do nějaké pohledné formy a případní zájemci o návštěvu vaší lokality se budou na vaši nudistickou pláž těšit. Posuďte sami ZDE a ZDE a nebo naopak TADY. Je třeba si uvědomit, že LOKALITY nejsou NATURISTY cz, ale jen a jen vaše.

 
-

Škoda, že převažuje lenost.

Vložil Roland Jitka, 27. Prosinec 2011 - 14:24

Nabízel jsem pomoc při napsání článku, ale ohlas byl nulový. Zarážející je, že lidé si tu chtějí hlavně přečíst a prohlédnou reportáže z dovolených a návštěv aqua. Kdyby každý postupoval Vaším způsobem nastane jednou situace, že si nebudete mít co přečíst a na co se podívat. [Pláč]
Během doby co zde visí upoutávka na POMOC s PSANÍM článků, jsem slyšel plno originálních výmluv proč nemohu něco napsat. Některé byly opravdu úsměvné. Na místo vymýšlení důvodů proč ne, sedněte a napište první písmenko. Opravit článek, ofotkovat a upravit je opravdu to nejmenší. I z krátkého článku jde udělat krásná reportáž, která jiné potěší.

Je to opravdu prospěšnější, než vymýšlet důvod, proč zrovna já nemohu za žádných okolností, jakýkoliv text napsat, když společným jmenovatelem všech pseudodůvodů je vždy vlastní lenost.

 
-

Články

Vložil Pepper, 27. Prosinec 2011 - 19:13

Co mám dělat, když píšu rád, ale nemám/nevím o čem? Resp. napadají mě pouze naturistická témata jako „nepochopení ze strany příbuzných a přátel“ apod. a to by asi nebylo veselé čtení. [Smutný] Máte nějaké návrhy, o čem (pozitivním) psát?

 
-

To opravdu nevím?

Vložil Roland Jitka, 30. Prosinec 2011 - 1:11

Sohlasím, že psát tady o souboji s příbuznými ohledně nahoty není nejlepší nápad. Myslím ale že si určitě byl někde, kde to to není naturisticky zmapováno. Nebo si udělej nějakou diskusi a pora%d lidem jak to řešit aby nedocházelo mezi přibuznými ke sporům. Nebo popiš nějakou lokalitu, kterou si navštívil, alespoň v diskusi pod lokalitami.